Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו פלסטיק שיש לו מחלה להסדק ולהשבר בסופו של דבר, אני רוצה לקנות אחד חדש אבל זה פלסטיק עדין ואני לא רוצה שישבר שוב, יש חומר שקוף למריחה על הפלסטיק שיחזק אותו ולא יתן לו להשבר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש לי באוטו פלסטיק שיש לו מחלה להסדק ולהשבר בסופו של דבר, אני רוצה לקנות אחד חדש אבל זה פלסטיק עדין ואני לא רוצה שישבר שוב, יש חומר שקוף למריחה על הפלסטיק שיחזק אותו ולא יתן לו להשבר?

שוב התחלנו במשחק הניחושים ?

של מה הפלסטיק הזה ? מה הצבע שלו ? איפה הוא נמצא בדיוק ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פלסטיק שחור בפיג'ו 106 נמצא מסביב ללוח שעונים וקונסולה.

מעל ללוח שעונים יש שבר קטן, ליד הכפתורים של המזגן יש שבר בגלל הברגים של הדיבורית.

אם אני אקנה אחד חדש ואין איזה חומר מקשיח שיחזק אז חבל לי כי זה ישבר בעתיד הלא רחוק כנראה.

in the face

with a chair

פורסם
פלסטיק שחור בפיג'ו 106 נמצא מסביב ללוח שעונים וקונסולה.

מעל ללוח שעונים יש שבר קטן, ליד הכפתורים של המזגן יש שבר בגלל הברגים של הדיבורית.

אם אני אקנה אחד חדש ואין איזה חומר מקשיח שיחזק אז חבל לי כי זה ישבר בעתיד הלא רחוק כנראה.

הפלסטיק שם הוא פלסטיק מאוד פריך, דבק לא יעזור בהרבה לשמור עליו מסדקים מאחר והיחידה מפלסטיק עשויה במרקם מסויים ובקשיחות מסויימת - והוספת של דבק מעליה לא תעזור בהרבה.

מה שאני כן ממליץ הוא לשים דגשים בהרכבה ובחיזוק הברגים. אסור לחזק את הברגים יותר מידי (צריך לעשות הכל ברגש ולא להדק חזק) ולשים לב שאם מדובר בחלק מהפאנל של הרדיו-טייפ/דיסק/WHATEVER, יש להרכיב את המסגרת בצורה מדוייקת ונוחה ולא "לדחוף" את המסגרת מתכת לתוך הפאנל עצמו בחוזקה, זה עלול לסדוק את המסגרת במוקדם או במאוחר.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום!

את האמת אני לא יודע על איזה פלסטיק בידיוק אתם מדברים אבל אולי יש את האפשרות לייצר פלסטיק כזה חדש מפיברגלס?

אפשר תמונה?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לייצר כזה דבר אני לא בטוח שאני רוצה, מה שכן ניתן לתקן את הקיים, העניין הוא שאני רוצה למנוע את חזרת הבעיה בהנחה ותיקנתי את הקיים או שהבאתי חדש.

איציק אם אני אשים ספוג בתור שייבה לברגים בדשבורד בכלל, זה ירכך את ספיגת המכות בכניסה לבורות וכ"ו?

in the face

with a chair

פורסם
לייצר כזה דבר אני לא בטוח שאני רוצה, מה שכן ניתן לתקן את הקיים, העניין הוא שאני רוצה למנוע את חזרת הבעיה בהנחה ותיקנתי את הקיים או שהבאתי חדש.

איציק אם אני אשים ספוג בתור שייבה לברגים בדשבורד בכלל, זה ירכך את ספיגת המכות בכניסה לבורות וכ"ו?

בחלק מהמקומות בדשבורד (לפי מה שכבר יצא לי לראות במכוניות דומות) יש מעין שייבה רכה (לא ספוג) שתפקידה לרכך ולספוג מעט זעזועים. לא חושב שכדאי או רצוי להתעסק עם זה במקרה שלך - כי לא זה מקור ה"בעיה". כל העניין נעוץ בעבודה שהחומר ממנו עשוי הפאנל פשוט פריך מידי ולכן נדרשת עדינות יתרה כאשר מפרקים, מרכיבים או מחזקים אותו.

לדעתי אין לך מה לדאוג אם תדאג לא לחזק את הברגים יתר על המידה - וכמובן תנהג בזהירות יתר כאשר מפרקים/מרכיבים את הפאנל הזה. הפאנל הזה לא ישבר סתם אם ינהגו בו בצורה עדינה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני ממליץ לך בחום על ספרי סיליקון של חברת stp, ניתן לקנות בתחנות דלק באוטו דיפו וכו' במחיר של כ 30 ש"ח.

זה ספרי שמחדש את מרקם הפלסטיק ונותן לו שכבת הגנה וברק ומונע מהפלסטיק להתיבש.

מקווה שעזרתי...

• תוכן חדש...