Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בהגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני נוסע במהירות של 80-100 ישנם רעידות של ההגה, אני לא יודע מתי זה התחיל בדיוק

האם מישהו יודע ממה זה יכול להיות ?

הרכב הוא טולדו 2001

פורסם

לפי מה שאני יודע, איזון גלגלים אמור לפתור את הבעיה. כל מוסכניק רגיל יכול לעשות את זה, עולה פחות מ 50 שח...

תקנו אותי אם אני טועה...

Back to the original - NC again.

פורסם

קודם כל בדיקת צמיגים ואיזונם

אם הכל בסדר למוסך לכוון פרונט

אתמול בא מישהוא למוסך וזה מה שהמוסכניק אמר

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

איזון גלגלים זה לאזן כל גלגל בנפרד, לבדוק שמרכז הכובד שלהם נכון לאחיזה מקסימלית בכביש,

כיוון פרונט זה כיוון של כל מכלול ההגה/גלגלים (ממש כמו באופניים) לבדוק שכשההגה ישר הגלגלים ישרים.

פורסם

הגיוני שהוא צריך לבצע כיוון פרונט.

אם ההגה רועד בגבוהות זה סימן לפרונט.

אם הוא נוסע ישר ועוזב את ההגה ויש סחיבה גסה לאחד הצדדים אז זה יותר לכיוון איזון גלגלים....צודק או לא?! :wink:

תיקון טעות...רעידות...לעשות איזון.

סחיבה לצדדים=לכוון פרונט.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
הגיוני שהוא צריך לבצע כיוון פרונט.

אם ההגה רועד בגבוהות זה סימן לפרונט.

אם הוא נוסע ישר ועוזב את ההגה ויש סחיבה גסה לאחד הצדדים אז זה יותר לכיוון איזון גלגלים....צודק או לא?! :wink:

רעידות בהגה = איזון גלגלים, משיכה שמאלה או ימינה = כיוון פרונט.

Back to the original - NC again.

פורסם

לי יש רעידות ממש גסות במהירות 120-125 בלבד , וזה מה שמוזר לי.

במהירויות נמוכות יותר (100 למשל) הנסיעה חלקה לגמרי, ובמהירות גבוהה יותר (130-140 לדוגמא) גם יש נסיעה חלקה. אז למה זה דווקא ב120?

זה ממש מוזר לי...

הרכב טויוטה קורולה 93

I30 CW

פורסם

תבדקו בליטות בצמיגים, דבר זה גורם נוסף לרעידות במהירויות גבוהות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כן אני יודע, ברכב הקודם היה לי "ביצה" בצד של בצמיג וזה גרם לרעידות גם כן באיזור ה 70קמ"ש....

חיפשתי ולא רואה...

מה עוד יכול להיות?

I30 CW

• תוכן חדש...