Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, קראתי קצת את התרד הארוך הזה ויש כמה גורמים שצריך לקחת בחשבון.

1. המשלוח נעשה באמצעות USPS, שזה בעצם שירותי הדואר האמריקאים.

2.צריך לברר האם המשלוח בוטח בביטוח, כלומר האם יש כיסוי במקרה של נזק.

3.את הביטוח ניתן לראות בINVOICE שמקבלים מUSPS, אל תשכח שאם כתוב לך ערך מסויים נמוך מערכו של המוצר לא תקבל ערך גבוה יותר.

4. לאור המחיר הפעוט יחסית של המוצר, אתה יכול לשלוח אימייל למוכר ופשוט לשאול אותו מה לעשות, הוא יעדיף לשלוח לך זוג גרילים לפנסים חדשים מאשר שתחזיר לו את הישנים והוא ישלם עוד פעמיים משלוח.

5. לדעתי, אם הנזק הוא לא ממש קריטי, לא הייתי עושה מזה סיפור, סה"כ לא מדובר על פריט יקר, ולפעמים ההתעסקות עם העניין היא לא משתלמת, כי בכל מקרה את המשלוח לחו"ל בחזרה, אתה תשלם, אם המוכר יזכה אותך זה כבר משהו אחר, אבל קודם כל שאתה תשלח אתה תשלם מראש לפני זה , ולפעמים זה לא ממש שווה את ההתעסקות.

ואני מ11 דולר לא יעשה סיפור , רק להתניע, לנסוע לדואר, לכבות את הרכב,לשלם משלוח,להתניע שוב, ולנסוע חזרה הבייתה ושוב לכבות את הרכב, כבר יעלה לך יותר מכל הסיפור הזה.:).

under construction..

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב אותך מהחזרות ובלגנים. תנסה למכור את המוצר בארץ, ולהזמין חדש מתאים.

גם תעשה שירות למישהו שמחפש כזה דבר ואפילו אולי תרוויח על זה כמה גרושים שמגיעים לך עבור הטרחה.

פורסם

למה? לגיטימי לגמרי להרוויח כמה לירות על הטרחה.

לא כולם רוצים לפתוח חשבון PAYPAL (זה לוקח איזה חודש), להתחיל להתכתב ולעמוד בסיכון שיגיע מוצר לא מתאים או שלא יגיע בכלל. שלא לדבר על הסיכון שבכלל תצטרך להגיע לבית המכס ביד אליהו ולשלם על זה מכס.

לא היית משלם 200-250 ש"ח על מוצר שאתה יודע שלמוכר עלה 173, רק כדי לחסוך לעצמך כאב ראש?

פורסם
למה? לגיטימי לגמרי להרוויח כמה לירות על הטרחה.

לא כולם רוצים לפתוח חשבון PAYPAL (זה לוקח איזה חודש), להתחיל להתכתב ולעמוד בסיכון שיגיע מוצר לא מתאים או שלא יגיע בכלל. שלא לדבר על הסיכון שבכלל תצטרך להגיע לבית המכס ביד אליהו ולשלם על זה מכס.

לא היית משלם 200-250 ש"ח על מוצר שאתה יודע שלמוכר עלה 173, רק כדי לחסוך לעצמך כאב ראש?

זה לוקח 10 דק'. תלוי במיהרות חיבור שלך לאינטרנט.

פורסם

10 דקות? 10 דקות לוקחת הפרוצדורה הבסיסית של הרישום, אבל ההפעלה לוקחת יותר זמן. כשאני עשיתי את הPAYPAL שלי לפני כמה וכמה שנים, הם חייבו אותי בכמה דולר והייתי צריך לחכות לחיוב האשראי בסוף החודש כדי להזין באתר את מס' הסליקה. עד שלא עשיתי את זה החשבון לא היה פעיל ולא יכלתי לעשות איתו פעולות.

ל(רוע?) מזלי, יש לי כרטיס אשראי במסלול עסקי והחיובים בחו"ל מנוכים בשוטף +60 כך שהייתי צריך לחכות חודשיים עד שירד החיוב והחשבון בPAYPAL איפשר פעילות.

פורסם

זה עדיין כך - יש לחכות למספר שמגיע עם החיוב ע"מ להוכיח שהכרטיס אכן שלך.

אישפוז - גם לי הכרטיס העסקי שוטף + (רק 30) אבל עדיין ניתן לראות את החיוב כמה ימים אחרי באינטרנט.

פורסם

הרשמה ל-paypal מתבצעת מיידית.

רק מי שרוצה לבצע עיסקאות גדולות (כמה מאות דולרים) ידרש לתהליך האימות שאתם מתארים.

ושוב, בעידן האינטרנט אפשר לראות את החיוב אחרי יום-יומיים, ולהזין את הקוד.

עיסקאות קטנות אינן דורשות ממך להיות verified user ב-paypal.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

הזמנתי גם כמה מוצרים מ-ebay ואת כולם קיבלתי אך מוצר אחד מתעכב כבר מעל לחודשיים ולאחר בירור עם המוכר הוא שלח את זה ב- usps parcal post ולפי מה שרשום באתר שלהם זה לוקח בין 4-10 שבועות , למישהו יש ניסיון עם סוג הדואר הזה ויודע בערך כמה זמן זה לוקח ?

מה אתם ממליצים לי לעשות ? מדובר במוצר של 320 דולר...

תודה רבה שמוליק...

S2K-T...R.I.P

פורסם
הזמנתי גם כמה מוצרים מ-ebay ואת כולם קיבלתי אך מוצר אחד מתעכב כבר מעל לחודשיים ולאחר בירור עם המוכר הוא שלח את זה ב- usps parcal post ולפי מה שרשום באתר שלהם זה לוקח בין 4-10 שבועות , למישהו יש ניסיון עם סוג הדואר הזה ויודע בערך כמה זמן זה לוקח ?

מה אתם ממליצים לי לעשות ? מדובר במוצר של 320 דולר...

תודה רבה שמוליק...

קודם כל תפנה למוכר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הדואר כבר נשלח...

הבעיה היא בדואר...

So?

הבעיה היא של המוכר.

אם הדואר רשום, ואני מניח שמדובר בדואר רשום, הוא יכול לבדוק מול הדואר היכן החבילה ומה קרה איתה, וזו גם חובתו כמוכר. במקביל הוא צריך לתת גם לך את ה-tracking number, כדי שתברר מהצד שלך מה קורה.

אם הוא לא מסוגל לעשות את זה, Neg the bastard.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

USPS surface post,

זה אומר 4-6 שבועות, כלומר דואר ים.

בכל אופן, אין לזה מספר עקיבה, אך זה מגיע בסופו שלך דבר, צריך רק להיות סבלניים.

כי אין למוכר כרגע מה לעשות עם זה, המוצר כבר נשלח, זה לא שפתאום תגיד לו " בוא אני ישלם לך על דואר אוויר", גם אני נתקלתי במקרה דומה, ואני פשוט מחכה למוצר , אני מניח שזה יגיע עוד שבוע שבועיים.

בגלל זה תמיד עדיף לדרוש מהמוכר , דואר אוויר רשום, או לפחות דואר אוויר סטנדרטי, הבעיה היא שלפעמים על דברים כבדים, זה עולה יקר, ולכן חבל לפעמים.

אבל שוב, הכל אינטרס, אני הייתי זקוק לאיזה משהו ממש דחוף, ושלחו לי את זה בדואר אוויר רשום מהיר, של second day air' הוזמן ביום חמישי ב2 לפנות בוקר, ויום ראשון 8 בבוקר זה היה אצלי בדלת עם שליח מחייך עם חיוב מהמכס...

לפעמים כדאי לציין כתובת של עסק(אם יש) או פשוט לבקש את זה דרך UPS,FEDEX,TNT,DHL וכו', זה מגיע מהר, בטוח ויש אופציה לעקוב אחרי זה.

אני רק ימליץ על משהו קטן, עכשיו מתחיל הקריסמס אז יהיו מלא עיקובים עם דיוור ומשלוחים בינלאומים מארה"ב.

under construction..

פורסם

בשביל להיות זכאי לשירות של paypal עד 1000 דולר אתה צריך פידבק של 50 לפחות.

בכלל, כל העסק עם ההחזרות ב EBAY ממש מסורבל. עדיף למכור את העסק פה בארץ ולהזמין חדש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...