Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשבוע בערך הזמנתי מ-EBAY דרך PAYPAL בכרטיס אשראי גריל לפנס אחורי לאוטו שלי

והפנס טרם הגיע, מה אני עושה? איך אני מבטל את ההזמנה? או שעלי לחכות עוד כמה ימים אולי זה עדין בשליחה?

תודה, יוסי!

קודם כל אין מה להלחץ.

אני עשיתי המון הזמנות מאי ביי ואחרונה בעלות של 600$ המשלוח הגיע לדואר רגיל אחרי שבועיים למרות שהחנות אמרה שההמתנה היא עד חודשיים.

הנה מס' טיפים והדרכים שבהם אתה צריך לפעול:

צור קשר עם השולח תברר מה קורה. תברר את מס' המשלוח. אם זאת חברה כמו FEDEX UPS יש מס' משלוח ואז ניתן דרך אתרם לאתר את המשלוח.

מאיפה הזמנתה בן אדם פרטי? חנות? האם הוא אמין? מה הפידבק שלו? האם דיברתה איתו קודם לכן באימייל? כמה זמן לוקח המשלוח מה הוא אמר?

זמן המשלוח הוא שבועיים בד"כ אז יש לך עוד שבוע ואז אתה נכנס לתקפוה של החגים תצטרך להמתין.

לפני שאתה רץ לבטל דע לך שיש ביטוח עד 1000$ של פאיי פל לכל הזמנה שמתבצעת. אם המשלוח באמת נעלם צור קשר אם פאיי פל (עדיף טלפונית) ותסביר להם מה קרה הם כבר יעזור לך.

לדעתי המשלוח שלך יעצור במכס תצפה לזה.

אם יש לך שאלות נוספות המשך לעדכן אני אני אנסה לעזור.

בברכה L.A :wink:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתקן את עצמי - הגיעה ולא הגיע... חבילה זו נקבה... :smile:

בכל מקרה - 3 עד 10 שבועות הינו זמן הגיוני לחבילה שנשלחת בדואר רגיל - לא בשירות מהיר כגון Fedex.

אבא שלי משתמש בFedex כבר שנים ע"מ להעביר חבילות לארה"ב ומעולם לא לקח לחבילה יותר משבוע להגיע. הוא שולח ומקבל לפחות חבילה לשבוע.

מנסיון אישי שלי (עשרות רכישות מamazon ומthinkgeek.com ועשרות עסקאות קניה בebay) אני יכול להעיד כי גם לי זה מעולם לא לקח יותר משבוע.

כמו שאמרתי - זה מאוד תלוי כמה זמן החבילה מבזבזת במשאית. אם השולח גר ליד אחד המרכזים האוויריים זה מגיע מהר, ממש מהר.

אם לא - זה יכול להסתובב כמה ימים טובים במרכזים הקטנים במשאיות, ארה"ב היא מדינה גדולה...

אישפוז - אם לא הבנת - החבילות שלי חיכו יותר משנה באוטו האדום של הדואר...

עקרונית הם אמורים לשלוח את החבילות להשמדה אם אין דורש במשך חצי שנה אבל התימני (הנחמד) שהיה שם החליט שזה ממש בזבוז והוא ישמור אותן כל עוד יש לו מקום.

כל התשלומים שלי משולמים בכרטיס אשראי באופן אוטומאטי, כך אני נמנע מתלות בשירות הדואר.

לגבי הביטוח - הביטוח הוא של ebay ולא של paypal (למרות שמדובר בחברה בת)

אנחנו טוחנים מים - לפותח השרשור - תבקש מספר איתור ותראה מה שלום החבילה שלך.

אגב - גם לUSPS (רשות הדואר האמריקאית) יש מספרי איתור לחבילות, אבל הם מפסיקים ברגע שהחבילה יצאה מגבולות ארה"ב.

פורסם

אין עוד סיבה לעשות שומדבר. שבוע לחכות זה לא הרבה, בייחוד אם מביאים בחשבון שעכשיו עונת החגים ובנוסף לעובדה שכולם או בחופשה ו/או שיכורים הדואר מאוד עמוס.

סבלנות

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולי מישהו פה יכול לעשות לי טובה לעשות מין "מדריך" מצולם כזה שרואים איתך בודקים חבילה ואיפה היא נמצאת לפי מספר? אני יביא לכם את הקישור של E-BAY של החבילה שהזמנתי תגידו לי אם זה מגיע דרך UPS או FEDEX למה אני לא יודע.. זה הכל באנגלית וזה וקצת קשה לי.

הנה ההודעה שהגיע מהבנאדם:

I have shipped the following item to you. You should be receiving it shortly.

Item title: 92-98 VW GOLF CARBON TAIL LAMP LIGHTS COVER TRIM RIM 97

Item number: 8021028618

Address: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Carrier: USPS

Tracking Number: LC170907191US

Once your item arrives in satisfactory condition, please leave feedback for me. I will do the same for you.

Thank you again!

דרך אגב אני נכנס לאתר של UPS אני מקליד את המספר מעקב של החבילה "Tracking Number"

וזה אומר לי שהמספר לא טוב.. מוזר?

Invalid tracking number (151018)

פורסם

חחחחחחחחחחחח

מסתבר שרשום שם USPS

ואני חשבתי שזה אותו דבר כמו UPS

קיצר הזמנתי דרך USPS

ועוד בעודי רושם הודעה זאת, הגיעה לידי מהדוור מכתב מרשות הדואר להגיע לאסוף חבילה

מסתבר שזה הגריל לפנסים שהגיע לי סוף סוף מחו"ל לאחר 11 יום. איזה כיף

תודה רבה לכולם על העזרה!

פורסם

זה אומר שהוא שלח את החבילה ב14 לדצבר בשעה 16:21 (שעון סן פרנסיסקו) ושכרגע אין עוד מידע על מקום הימצאות החבילה.. בדוק בהמשך.

פורסם

טוב אני הזמנתי אתמול בלילה פנסים לרכב( לייתר דיוק קיט של מנורת לד לפנים הרכב יעודי למגאן)

נשלח מאנגליה...

מעניין כמה זמו זה יקח...

אחרי שקראתי את התרד הזה הפכתי פחות אופטימי:roll:

רק לידע כללי שהייתי בהודו לשלוח חבילה לארץ במשקל 20 ק"ג לקח שבועיים בלחץ כנל גם לנפאל אבל מתאילנד ויאטנם וכו לקח חודשיים...

טוב נחכה ונראה...

עדכון בהמשך לכמה זמן לקח

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

חביבי אל דאגה.. יגיע :)

מאירופה דרך FEDEX EXPRESS 3-6 יום אבל בגלל החגים יהיו לך קצת דילייס.

מאירופה דרך חברות דואר ממשלתיות במשלוח רגיל יקח דרך הים שבועיים עד 3 חודשים, או דרך האוויר בערך שבוע עד חודש. דרך קרייר כמובן שזה יקח פחות זמן.

בעיקרון אין לך מה לדאוג 90% שזה יגיע, אם זה בעיה תן לי את היוסר שממנו הזמנת (של המוכר) ואני אבדוק לך.

פורסם

אפשר לשאול שאלה קטנה ?

איך אני פותח חשבון ב-PAY PAL (אפשר להפנות אותי לקישור)

ועוד משהו.. חייבים כ.אשראי בינלאומי, נכון?

תודה לכם חברים יקרים.

172

פורסם
אפשר לשאול שאלה קטנה ?

איך אני פותח חשבון ב-PAY PAL (אפשר להפנות אותי לקישור) www.paypal.com , ובחר באופציה Sign up.

ועוד משהו.. חייבים כ.אשראי בינלאומי, נכון? נכון.

תודה לכם חברים יקרים.

בברכה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

חברים, קיבלתי את הפנסים הלכתי לקחת אותם מהדואר

ואני קולט שהם בכלל פנסים לגולף שנים 99-04 וגם הם שבורים שבר קטנטן בקצה (לא שזה משנה לי - כי ממש לא רואים את זה).

אני רוצה לשלוח חזרה את החבילה ולקבל את ההחזר הכספי המגיע לי, איך אני אמור לעשות את זה?

החבילה נשלחה על ידי החברה USPS - United State Post Service תוך 11 יום היא הגיע (מהר למדי).

איך אני שולח חזרה, ומקבל החזר על המוצר?

מישהו יכול להסביר לי אולי?

נ.ב.

כבר חוייבתי בכרטיס האשראי על המוצר בסכום של כ-173 שקלים!

תודה רבה.

פורסם

האם תיאור המוצר היה מדוייק? אם אתה טעית - תיאלץ לאכול את ה173 ש"ח... אם התיאור הטעה פשוט תפנה אל הבחור ותשאל אותו מה לעשות.

אם תיתן את הbid id נוכל לראות גם אנחנו על איזו עסקה מדובר.

פורסם
האם תיאור המוצר היה מדוייק? אם אתה טעית - תיאלץ לאכול את ה173 ש"ח... אם התיאור הטעה פשוט תפנה אל הבחור ותשאל אותו מה לעשות.

אם תיתן את הbid id נוכל לראות גם אנחנו על איזו עסקה מדובר.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/92-98-VW-GOLF-CARBON-TAIL-LAMP-LIGHTS-COVER-TRIM-RIM-97_W0QQitemZ8024000051QQcategoryZ38661QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

הנה לא טעיתי זאת העסקה זה מה שהזמנתי הגיעו לי פנסים של 99-04

פורסם

דבר ראשון - הוא טוען שהחלקים הם "brand new", משמע - אם יש שברים קטנים (גם אם לא נראים) המוצר לא חדש.

דבר שני - אכן רשום שם 92-98... פנה אל המוכר, בד"כ לא מדובר באנשים רמאים אלא בטעויות אנוש, אם הוא לא יסכים להחליף לך (בחינם, עלות המשלוח בחזרה עליו) - פנה לebay לבוררות (צרף תמונה של המוצר ע"מ להראות שמדובר בגריל לדגם חדש יותר מהמצויין וע"מ להראות את השברים הקטנים).

• תוכן חדש...