Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמריקן אחי, יש מצב ......?? לא רוצה לעבור פה על אף חוק בפורום פשוט
קרא את חוקי הפורום... הוא לא אחיך. זה לא צ'אט נלוז...

אגב, המילה כה לא באה במקום המילה כן.

לפחות לא בשפה העברית.

בברכה,

גלעד

פורסם

phillip אין צורך להיעלב.אם אתה רוצה תשובות רציניות לשאלותך עליך לשמור על תרבות הדיון,להתנסח בצורה רצינית וברורה,וכך תקבל תשובות ענייניות לשאלותך.אם אתה רוצה להשתעשע קצת תוכל לעשות זאת בצ'אטים למינהם.הסדר בפורום הוא זה ששומר עליו שיהיה מעניין,ומקצועי.ועכשיו לשאלה שלך.אני בשונה מאחרים בהחלט חושב שתוכל למצוא רכב במצב טוב בתקציב שהגדרת.תצתרך הרבה סבלנות,ומישהו שמבין לידך כשתבדוק אחד כזה.כמו שרז ציין חשוב שתביא בחשבון עלויות נוספות.על מה חשבת עד עכשיו?למה הרכב ישמש{בעיר?מחוצה לה?}.בהצלחה.:-)

פורסם

צודק יוני, מצטער על זה... בכל אופן, קראתי את חוקי הפורום ואני (אשתדל) לצייט להם מעתה והלאה... :)

אהמ... באשר לשאלתך - בעיקר נסיעות בין-עירוניות... אגב, חבר שלי הפנה אותי לחבר שלו שמוכר מיצובישי לנסר ב-7.5 אלף ש"ח (יד ראשונה, ידנית, נפח מנוע 1,500, שנת 92)... כדאי???

בתודה רבה מראש ובברכת שבת שלום, אריה. :)

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם

כדאי מאוד....המחיר של האוטו הזה יותר יקר בדרך כלל.....לא הכי חסכוני בדלק

הייתי ממליץ לך לבדוק את כל הדברים לפני שאתה קונה.....

לפי דעתי הג'סטי היא האופציה הכי נורמלית בשבילך...או איזה סובארו GL DL המרובעות האלה

הציעו לי סובארו כזאת יד ראשונה שנת 90 ב7 אלף השבוע

BMW

פורסם

פיליפ.... הייתי מציע לך לבדוק טוב טוב את הרכב לפני שאתה קונה אותו.... מה הקילומטרז' שלו?

לפני כחודשיים שלושה מכרנו רכב בדיוק כזה ב 12500 שקל...... או שהקילומטרז' בו גבוה או שעבר תאונות או/ו בעיות רציניות אחרות.

פורסם
כדאי מאוד....המחיר של האוטו הזה יותר יקר בדרך כלל.....לא הכי חסכוני בדלק

הייתי ממליץ לך לבדוק את כל הדברים לפני שאתה קונה.....

לפי דעתי הג'סטי היא האופציה הכי נורמלית בשבילך...או איזה סובארו GL DL המרובעות האלה

הציעו לי סובארו כזאת יד ראשונה שנת 90 ב7 אלף השבוע

וסובארו ליאונה זה רכב חסכוני?

הייתה לי לנסר אוט' וליאונה אוט' הלנסר שותה יותר דלק אבל עולה בכמה רמות על הסובארו.

מכיוון שאתה מדב על לאנסר ידנית לי נאמר שצריכת הדלק שלה דווקא סבירה

haters will hate

פורסם

עשיתם פה כבר שוק.....! הפכתם את הנושא הזה לבדיחה

ועכשיו לעניננו..

פיאט אונו 92 גיר רגיל תמצא משהו ממבוגר...1.4..

יעלה על הדרישות שלך..

אולי קצת יחרוג מהתקציב אבל יעלה על הדרישות..

או..פג'ו 205..

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

תיקח אונו !.

אם אתה מחפש ללמוד איך מפרקים רכב קח פיאסטה

פיקרתי את כל האינטיריור(פנים הרכב) של האוטו (דיפונים, רוב הדש-בורד, וכד..) בפיליפס אחד (חוץ מהמושבים שצריכים טורקס)

יש גם 205,

בהצלחה ושבת שלום.

Suzuki Jimny

פורסם

בגדול הסבר על הביטוח:

קודם כל יש את הביטוח חובה , מה לעשות המדינה מחייבת. הוא עולה בהתאם לרכב ולנהג. (זתומרת שנהג עם רכב דרגה 2 בן 55 עם עבר ביטוחי נקי, ישלם הרבה פחות מנהג חדש עם רכב קבוצה 7 נגיד וולוו אס 80 שאבא קנה לו)

את הביטוח חובה - בודקים בכמה חברות ביטוח , רצוי מאוד לא אלה סטייל "9 מליון, ביטוח ישיר, AIG וכו" , אלא לסוכנים פרטיים שעובדים עם חברות כמו אליהו,מנורה, וכו וכו .

בודקים איפה הכי זול , ושם עושים. , רצוי שתעשה את החובה והגימל אצל אותו סוכן, זה פשוט נוח יותר במקרה של חס וחלילה תאונה. (אסביר תכף למה אתה לא צריך ביטוח מקיף)

יש 2 סוגים של ביטוח

1. מקיף - מקיף מכסה נזק של מי שפגעת בו - ואת הנזק שלך.

2. גימל - מכסה את הנזק של מי שפגעת בו - אבל לא את הנזק שלך.

גימל מן הסתם יעלה באיזור ה 500-1000 ש"ח , מקיף יכול להגיע גם ל 5000 ש"ח תלוי ברכב ובנהג.

השיקול בין גימל למקיף הוא כזה:

אם בידך רכב שהמחירון שלו מאוד נמוך, אזי לא שווה לעשות מקיף כיון שרק העלות השנתית תעלה כמו האוטו, בנוסף לא מבטחים רכבים משנתון נמוך \ מחיר נמוך ( אי כדאיות)

לכן ברוב הרכבים הישנים עושים ג' ומקווים שלא לעשות טעויות (סע לאט !)

מקווה שעזרתי לך קצת יותר להבין את הבלאגן , ורק לשם דוגמא, אני משלם על דייטסו שרייד 93, שהמחירון שלה 12 אלף , אני נהג חדש, משלם 1600 שקל ביטוח חובה, ועוד 800 שקל גימל , סה"כ 2400 שקל לשנה (אם מחלקים ל 12 זה לא יוצא כלכך נורא, אבל אני יודע שאם חס וחלילה אפגע באיזה מרצדס, לא אצטרך למכור כליה)

מקווה שעזרתי ! :)

פורסם

אורן אתה נהג חדש?

גם לך דפקו עוד שנתיים?

לגביי הביטוח, יש תקרה מסויימת ויש המון מרצדסים שעולים יותר מהתקרה. תקן אותי אם אני טועה.

haters will hate

• תוכן חדש...