Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברצוני לברר האם אפשרי לחבר את הרמקול שבתמונה לרמקולם אחרויים ברכב, יחד עם אלה שכרגע יש או בלעדיהם.

אשמח אם תפרטו כיצד, הרכב הוא לאנסר 95 לצורך העניין.

כל תגובה תתקבל בברכה.

תודה.

Picture 001.jpg

פורסם

לא ידוע מה ההתנגדות שלו, הרמקול הינו רמקול ישן של מערכת סוני, יש לי שניים כאלה אשר חיברתי לחוטים של רמקולים ביתים כמה שנים.

אני רוצה לחבר את זה לרדיו טייפ.

אם ישנה אפשרות לחבר את זה ישר לדיסקמן שמחובר לרדיו טייפ.

ואשמח להוראות כיצד לעשות זאת.

פורסם

אתה יכול לחבר אבל אתה צריך להגביר אותם על מגבר שמתאים להספק של הרמקול הבייתי

אם לא תגביד ותחבר ישר לרדיו דיסק האיכות תהיה על הפנים.

:-) just smile
פורסם
אתה יכול לחבר אבל אתה צריך להגביר אותם על מגבר שמתאים להספק של הרמקול הבייתי

אם לא תגביד ותחבר ישר לרדיו דיסק האיכות תהיה על הפנים.

זה לא קשור לאיכות!

זה קשור להיתגדות של הרמקולים בדרך כלל הרמקולים של בית הם 8 אום לא צריכה ליהיות בעיה אבל העוצמה של מגבר תירד פי 2 אם תיחבר רמקולים כאלה. זה לא כדי יותר טוב לחפס רמקול אובלי 6X9 ביד שניה באיזה 200 או 100 שקל של פיונייר או של קנווד ו תהנה מזה יותר תאמין לי לא שווה ו עוד רמקול שלך ישן!

פורסם

העניין, ה"מערכת" שלי מורכבת מרדיו טייפ ישן, דיסקמן שמחבור עם קסטה, רמקול אחד אחורי שעובד, ושני קדמיים שבקושי עובדים.

זה מצב שלא יכול להמשך אני כבר 8 חודשים סובל ככה.

וביינתים שאני חוסך כסף למערכת נורמאלית אני רוצה להתקין משהו לביינתים, ואם לא ילך, אם איכות תרד באופן דרסטי אני יוריד.

שאלה אחת שלי נענתה, ניתן לחבר.

אז השאלה השנייה ששאלתי היא לאן בדיוק מחברים?

שוב תודה לעונים.

פורסם

פי 2 תאורית, בפועל פחות מפי 2. :-P

תמיר

פורסם

פחות הכוונה---> יותר?

כלומר נגיד במקום 20 ב 4 אוהם יהיה 12-13 ב 8 אוהם?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

ולא בדיוק אני מחבר את שני החוטים של הרמקול?

לחיבורים של הרדיו טייפ?

או ישירות לרמקול מאחורה?

פורסם
פחות הכוונה---> יותר?

כלומר נגיד במקום 20 ב 4 אוהם יהיה 12-13 ב 8 אוהם?

:-) כן אפשר להגיד.

תמיר

פורסם

כמו שאמרו פה קודמיי, אין בעייה לחבר את הרמקולים ישירות לרדיו דיסק, רק בתנאי שהם פועלים ב 4 אוהם. אתה יכול לנסות לחפש מדבקה מאחורי הרמקול ולראות מה ההתנגדות. לא כל הרמקולים הביתיים פועלים על 8 אוהם. לי היו פעם זוג רמקולים של "שארפ" שפעלו על 4 אוהם והיה להם וופר 8" ומיד\טוויטר 3". ההספק הכולל היה 32 וואט... :-P

מעניין איך זה היה יושב באוטו...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היום בבוקר פירקתי את הפאנל, הוצאתי את הריו טייפ, וראיתי שכתוב עליו שהוא מאפשר רמקולים עם התנגדות של 4-8 אוהם.

כמו כן קראתי את המקרא של החוטים שלו.

בכל מקרה פשוט חתכתי את הציפוי גומי וחיברתי את החוטים לחוטים של הרמקולים הקיימים, אחד רמקול קדמי שמאלי.

השני אחורי ימני.

האם פעלתי כמו שצריך?

לאחר החיבור הורגש מיד שיפור בצליל גם של הרמקולים הקיימים.

• תוכן חדש...