Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבד המפתח של הרכב, מה עושים?

ramir8
שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה.

יש לנו בבית רכב (מיצובישי לנסר 92) שבחצי שנה האחרונה לא נסעו בו, והמפתח היה שמור אצלי ומידי פעם הינו עושים איתו סיבוב קטן וזהו, בשבוע האחרון אני לא מוצא את המפתח של האוטו (האוטו ללא אזעקה או שום אמצעי מיגון אחר).

והשאלה שלי היא: במקרה שאכן אבד המפתח, מה אפשר לעשות בנידון?

תודה לעוזרים :?

VW PASSAT 1.8T

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לשכפל מפתח תביא להם תמנעול

לא ניראה לי שהוא שואל מהבחינה הזאת.

אני די בטוח שהוא התכוון מבחינת גניבה.

וכמו שאמרו פה, תברר כמה עולה החלפה של כל הצילינדרים והסויץ'.

מראש, זה לא עסק זול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנעולנים ידעו להתאים מפתחות למנעולים לסוויץ' הקיימים.

לחילופין אפשר לקנות בזול יחסית סט מנעולים מפירוק.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

תעשה עוד חיפוש אחרון ורציני בבית ואם זה כבר אבוד אז קודם כול תברר מפירוק..רוב הרכבים שמגיעים לפירוק מגיעים עם מפתח..יהיה לך הרבה יותר זול לקנות מהם..

בהצלחה במציאת המפתח!

:-)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רק רוצה להניע את האוטו מידי פעם ולא משנה לא מבחינת הגנבה שלו, כי האמת מי כבר יגנוב רכב כזה.

אתה יכול לפרק את הפלסטיקה מתחת לסוויץ ולהוציא את התקע מאחורי הסוויץ שמה ע"י אילטור קטן של שני חוטים תוכל להניע את האוטו אני לא יודע בידיוק איזה חוטים הולכים לאיפה באוטו שלך אבל תנסה אני בטוח שתוך כמה ניסיונות אתה תצליח.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חחחחחח כל הקטע של האילטור לא נראה לי...כי עוד כמה זמן אמורים לנסוע על האוטו הזה שוב (משהו כמו חודשיים).

לא שאלתי מבחינת גניבה, כי מניע לגנוב אוטו כזה אני לא רואה, מה גם שהוא בתוך חנייה של הבניין.

מה שכן אני יעשה עוד חיפוש בבית כמו שמור אמר ואם לא אז או שנלך לפירוק, או שאני אקח את הסוויץ (?) למנעולן והוא כבר יתאים לי משהו.

כי זה נראה לי הכי זול, כי האוטו גם ככה לא שווה הרבה ולא בשימוש הרבה.

VW PASSAT 1.8T

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...