Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא כזאת באילו מצבים השמן ישפך החוצה לאחר פירוק הציריה ובאילו לא?

אני לא מדבר על תיבות כמו של vw שהציריה מתחברת עם ברגים , אלא כאשר הציריה היא הזכר שנכנס לגיר.

פשוט יצא לי להיות נוכח בפירוק ציריות לצורך החלפת גומיות פעמון ביונדאי לנטרה בעלת תיבה אוטומתית ולא נשפך השמן , וכששאלתי את המרצה לתורת הרכב על העניין ,הוא אמר שלא יכול להיות ושכנראה לא היה שמן בגיר מה שלא נכון כי אני בוודאות יודע שהיה שמן.

תודה לעונים!

פורסם

בחלק נכבד מהמכוניות גודאגים שהנקודה התחתונה של הציריה תהיה נקודת הפילוס של הגיר, מה שאומר שלא אמור להשפך שמן ואם נשפך אז זה היה עודף.....כי הציריה מתחברת לדיפרנציאל (לא לגיר...למרות שהוא חלק בלתי נפרד בתוך הבלוק שלו) והוא לרוב גבוה במעט מהגיר עצמו

פורסם
השאלה היא כזאת באילו מצבים השמן ישפך החוצה לאחר פירוק הציריה ובאילו לא?

אני לא מדבר על תיבות כמו של vw שהציריה מתחברת עם ברגים , אלא כאשר הציריה היא הזכר שנכנס לגיר.

פשוט יצא לי להיות נוכח בפירוק ציריות לצורך החלפת גומיות פעמון ביונדאי לנטרה בעלת תיבה אוטומתית ולא נשפך השמן , וכששאלתי את המרצה לתורת הרכב על העניין ,הוא אמר שלא יכול להיות ושכנראה לא היה שמן בגיר מה שלא נכון כי אני בוודאות יודע שהיה שמן.

תודה לעונים!

יש מכוניות שעם פירוק הציריה נשפך כל השמן מהגיר - ויש כאלה שלא.... אין שום כלל ברזל שתקף לכל המכוניות בכל הקשור לנושא ספציפי זה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

באותו נושא...

למה בעצם הצרייה עושה תיקתוקים כשהיא מסיימת חייה?

אני עומד לפני החלפה של צירייה כי אחת מהם מתקתקת בצורה קשה..

האם להחליף את השנייה על הדרך?

[205CTI]

פורסם

להחליף את השניה לא, אבל אם אתה עושה עבודה לבד ובאמת שבא לך ככה איך שאומרים "להתעסק" עם זה, בכיף אפשר לפתוח לנקות טוב עם נפט ולגרז בגריז גרפית חדש, רק בריאות זה בטוח - אחלה העברת זמן שמשעמם !

לשאלה הראשונה : היא מתקתקת כי החורים ב"כלוב" (מה שמחזיק את הג'ולות..) התרחבו מעט ועכשיו במקום שהג'ולות יחליקו ויתגלגל על החורים הם נופלים פנימה ויוצאים חזרה זה מה שעושה תקתקתקתקת בכלל הכל נהיה שם חופשים וזה עושה את הבלאגן

פורסם

מה סוג הרכב

(יצרן : שנה : דגם : נפח מנוע : דגם מנוע :מופיע ברשיון)

ואם על הדרך אתה רוצה להחליף ציריה תקינה באחת חדשה לבריאות

אתה גם יכול להחליף קלאטץ' גיר מנוע ברקסים ציריות מסרק הגה משולשים 4 בולמים 4 קפיצים מושבים דש בורד קופלונג הגה מוט קורס...על הדרך

פורסם
מה סוג הרכב

(יצרן : שנה : דגם : נפח מנוע : דגם מנוע :מופיע ברשיון)

ואם על הדרך אתה רוצה להחליף ציריה תקינה באחת חדשה לבריאות

אתה גם יכול להחליף קלאטץ' גיר מנוע ברקסים ציריות מסרק הגה משולשים 4 בולמים 4 קפיצים מושבים דש בורד קופלונג הגה מוט קורס...על הדרך

205CTI , 92 .1.6

אני רוצה להבין אם זה גורע כח מהרכב , ציריות לא תקינות..

לגבי כל ההחלפות על הדרך שציינת...אל דאגה הכל יוחלף...כל דבר בעיתו.. :D

• תוכן חדש...