Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש פורד אסקורט שנת 96 היום הוא שם לב שמהרגע שהוא מסובב את המפתח הוונטה מתחילה לעבוד ולא מפסיקה.

למישהוא יש מושג מה הבעיה?

ועוד דבר יש לו מערכת הקוללת סאב ומגבר וכאשר מגבירים לוליום גבוהה נעלמים צלילים בסאב או שהמערכת נכבית ונידלקת.

פורסם

אין לו שום בעיה עם הונטה, חוץ מזה שהיא מחוברת לסויץ' קבוע ישירות, ללא יוניט...(חיישן שמפעיל את הונטה רק כשהמנוע חם מאוד ואז מכבה אותה כשהיא קיררה אותו)...

כנראה שהייתה לו בעיה עם היוניט (או לזה שהוא קנה ממנו את האוטו), ועשו לו במוסך את החיבור הזה... אפשר לנסוע ככה וזה לא מזיק, פשוט זה לוקח טיפה יותר חשמל וכח מהרכב...

לגבי המערכת - יש לו בעיה, חסר לו משהו שתומך במתח\הספק גבוה, למערכת אין מספיק כח לעמוד בווליום גבוה ולכן היא נכבית...הבעיה מוכרת לי, רק לא יודע על בטוח מה חסר (שיתייעץ עם מקצוענים).

פורסם

לחבר שלי יש פורד אסקורט שנת 96 היום הוא שם לב שמהרגע שהוא מסובב את המפתח הוונטה מתחילה לעבוד ולא מפסיקה.

למישהוא יש מושג מה הבעיה?

כנראה שהטרמוסטט ברדיאטור מקצר או הלך.. או קצר בחוטים או שגישרו את המאוורר...

לגבי הבעייה עם המערכת: כנראה שהמגבר מתחממם ואז "נאבדים צלילים " עד שהוא נכנס למצב הגנה כלשהוא.. הסיבה בד"כ עבודה מאומצת מדי של המגבר כתוצאה מרמקול לא מתאים..יותר פרטים תוכל לקבל בפורום של אודיו יעזרו לך שם בשמחה..

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

טרמוסטט לא יכול לקצר כי הוא חלק מכני ללא חשמל, ובכל מקרה הוא לא קשור בשום אופן לעבודה של הונטה עם הסויץ' !

אולי התכוונת ליוניט של הרדיאטור שזה מה שאני אמרתי...

אולי הוא פשוט לא שם לב לפני זה והונטה עבדה ככה...הוא ביקר במוסך בזמן האחרון ?

פורסם
טרמוסטט לא יכול לקצר כי הוא חלק מכני ללא חשמל, ובכל מקרה הוא לא קשור בשום אופן לעבודה של הונטה עם הסויץ' !

אולי התכוונת ליוניט של הרדיאטור שזה מה שאני אמרתי...

אולי הוא פשוט לא שם לב לפני זה והונטה עבדה ככה...הוא ביקר במוסך בזמן האחרון ?

אכן הוא חלק מכני שברגע שהמיים מגיעים לחום מסויים מגעת ברזל(דו מטל) מתעוותת ונוגעת במתחת השנייה ואז נוצר מעבר של זרם שמפעיל את הוונטה.ברגע שהמתחת מתקררת המתחת חוזרת למצבה הנורמאלי שהוא לא לגעת .

קורה והטרמוסטט נדפק...ונשאר במצב עובד..=קצר.

יוניט הוא משהוא אחר למרות שטרמוסטט ברדיאטור לדוגמה קיבל את המושג יוניט הוא לא...

יונית הוא רגש העשוי גם משתי מתחות אך בניגוד לטרמוסטט הוא משנה התנגדות ולא מגע או לא מגע.

ביוניטים לדוגמה משתמשים ברגשי טמפרטורה.

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

ילדים זהירות שבצי ל. לא יקרה מה שכתבתם, ויתחיל לקלל אותכם, על השטויות ועל

הסלט הגדול שעשיתם, אנא קבלו זאת בהבנה,"שטויות" זה לא קללה אצל בני זה ברכה!

ולסיום- המאוור חובר ישירות למתח המגיע ממתג ההצתה, פיתרון ישראלי לגרד את אוזן ימין ביד שמאל!

כלומר במקום לפתור את בעיית ההתחממות ברכב, או את תיקון/ החלפת היוניט מאוור התקול, הוחלט

לחבר את המאוור לחיבור קבוע בזמן פעולת המנוע, דבר שיביא בהכרח לתצרוכת דלק גבוהה, בלאי למנוע,

וקיצור חייו של המאוורר!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התגובות

האוטו עבר טיימינג בשבועיים האחרונים כמו כן חיישן טמפרטורה הוחלף והצינור שלו.

האם זאת חייבת להיות איזושהיא קומבינה במוסך או שהיונית הדפוק יכול לגרום לזה?

פורסם

קומבינה במוסך הגיונית יותר, אך יש לבדוק, אם התקלה לא הייתה קיימת גם מקודם!

החלפת חיישן הטמפרטורה, וצינור המים, מחזקת את החשד, שלא היה כאן צרוף מקרים, אלא קשר ישיר לעבודה שבוצעה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הבעיה לא הופיע מקודם חבר שלי מאוד קשוב לאוטו ואם מופיעה איזשהי בעיה הוא מטפל בה מייד.

האם יש דרך לבדוק את היונית אם אני אפרק אוטו ולא נעשה שום חיבור הוונטה לא תעבוד?

פורסם

תגיד לי מה אתה מסטלבת??? תגיד לחבר שלך שידבר עם החבר שלו שיקבע איתו איזה יום שישי ושיבוא למעלות ואז אני וחבר שלו ושלי נבדוק לו את הבעיה!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

"ועוד דבר יש לו מערכת הקוללת סאב ומגבר וכאשר מגבירים לוליום גבוהה נעלמים צלילים

בסאב או שהמערכת נכבית ונידלקת."

התיאור הנ"ל כוללני, אינו מפורט ולא ניתן לתת הסברים מפורשים.

1 . הסאב לא נותן צלילים. יש לוודא כי הוא מחובר ומכוון בקרוסאובר אקטיבי שראוי שיהיה בתוך המגבר כיחידה אחת.

יש לוודא כי התדר לסאב יהיה מכוון בפחות מ 125HZ . זהו התחום המקסימילי של תדרי הבאס.

פחות מ30HZ יגרום לויברציות. למניעת זאת קיים "סאבסוניק" פילטר, והוא קיים רק ביחידות יקרות ומתקדמות.

יש לבדוק האם כיוון הdb לא גבוה מידי, בכלל ,אם יש תקלה רצוי למקמו ב 0 עד לפתרונה וכיוונו מחדש.

יש לוודא שה GAIN (וליום המגבר לסאב בכיוון בקרוס המגבר) לא יעלה על 1/2 עד שתפתר הבעיה.

2. המערכת כבית - מה הכוונה, האם נורית ה "פרוטקט" נדלקת כשהוא מפסיק להשמע?

או שה HU (המכשיר עצמו) נדלק ונכבה ולהפך?

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

borka שלום!

הבעיה שלך,ממסר הוונטה לא משתחרר.

הוא מותקן ליד המצבר.הממסר גדול ממסרים רגילים,בערך 7-8 ס"מ.

קח מברג הכה עליו קלות,(בזמן שהסוויץ פתוח) וראה אם הפסיק.

אם לא החליף ממסר.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...