Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה האוטו (מיאטה 98 ) מושך לי שמאלה חזק ומרגיש לא יציב.

הלכתי לכיוון פרונט עם מידות מסויימות שמוטי מיאטה פרסם באתר. המכון טען שהוא לא יכול לעשות את המידות המדוייקות וינסה כמה שיותר להיות קרוב.

המכון עשה לי את הכיוון אבל כשנהגתי על המיאטה תחושה לא טובה תקפה אותי.

האוטו לא חד כשהיה,הוא לא זורק לי תחת בסיבובים בקלות כמו פעם,אם כבר אז הוא עושה לי טובה אחרי שאני סוחט את הדוושה. אני בטוח שהם סתם כיוונו לי אותו לפי ההוראות הסטנדרטיות של היצרן.

חוצמזה הוא לא מושך שמאלה כבר והוא מרגיש יותר יציב.

אני אפרסם כאן את התוצאות של הכיוון ומי שמבין יגיד לי מה לשנות ומה לא בסדר.

מוטי אם אתה קורא אשמח אם תגיד לי מה לא בסדר בכיוון שלהם,ואם זה באמת קרוב למידות שפרסמת

באתר הרודסטרים.

http://www.roadster.co.il/modules.php? name=Forums&file=viewtopic&t=180&sid=2154abd5d2a9a1b94fa4c003dd080110

קדמי ימין _____ קדמי שמאל

לפני ____ ממשי ___ לפני ___ ממשי

0.52-____ 0.32- ___ 1.15 ___ 0.02-__ קמבר

3.58 ____ 3.14 ___ 4.43___ 3.27 __ קסטר

0.9מ"מ____ 2.3ממ___ 1.9ממ___ 2.3ממ__ התבדרות אופנים

קדמי

לפני___ ממשי

2.07 ___ 0.30 __ שפיעה מצטלבת

0.46 ___ 0.13 __ קדם מצטלב

2.8ממ___ 4.6ממ __(זאת הזוית כינוס?) התבדרות אופנים כוללת

אחורי ימין___ אחורי שמאל

לפני ___ ממשי ___ לפני ___ ממשי

1.31-___ 0.53-___ 0.08-___ 0.42- __ קמבר

0.2-ממ___ 1.7ממ ___ 1.0 ממ___ 1.2ממ__ התבדרות אופנים

אחורי

לפני___ ממשי

1.23 ___ 0.12 __ שפיעה מצטלבת

0.9ממ ___ 2.9ממ__ התבדרות אופנים כוללת

0.03 ___ 0.01- __ זווית דחיקה

מצטער על הבלאגן מקווה שתבינו

בתודה יוני

nissan silvia s14

פורסם

קודם כל בוא נבהיר פרט מאוד חשוב -

אתה כותב

האוטו לא חד כשהיה,הוא לא זורק לי תחת בסיבובים בקלות כמו פעם,אם כבר אז הוא עושה לי טובה אחרי שאני סוחט את הדוושה.
וזה ממש לא מה שהכיוונון שלי מראש אמור לבצע!

אוטו שזורק תחת בקלות הוא אוטו עם פחות אחיזה!

הכיוונון שלי נועד לשפר את האחיזה ולכן גם אחרי שתכוון את האוטו כמו שצריך האוטו לא יזרוק תחת בקלות.

יש מבין?

הלאה.

בין המספרים שאני המלצתי עליהם לבין הכיוונון שעשו אצלך אין שום-פאקינג-קשר.

אני ממליץ לך בחום לבלוע את הגלולה המרה ולהגיד שלום לכסף ששילמת במקום המאפן שעשה לך את העבודה, ולקחת את האוטו למקום שמבין עניין, נאמר המקום שעשה לניב את העבודה, ולפי ההנחיות המדוייקות שנתתי, דהיינו - אתה יושב במושב הנהג מתי שמכוונים את האוטו ודואג לפני כן שהצמיגים יהיו בלחץ האויר הנכון.

מוטי

פורסם

מחר על הבוקר אני מתייצב לו במשרד ודורש ממנו להתאים את הכיוון למה שכתבת.(הפעם אני אהיה מעורב ואסתכל על המספרים)

אם זה גם לא ילך אני אפנה למקום שניב עשה בו את הכיוון ושה550 שקל ילכו כפרות..

בכל מקרה תודה על התשובה..:wink:

nissan silvia s14

פורסם

איזה יום מעצבן אני חסר אונים כבר

הייתי אצלו היום בבוקר,הוא טוען שאת הכל הוא יכול להתאים לי חוץ מהקסטר בקידמי.

הוא אומר שהברגים השמאליים במשולש במקסימום שלהם(3) ושאי אפשר יותר.

הוא אמר לי ללכת למוסך.הלכתי, שם אמרו לי שאין סיכוי באוטו הזה לעלות את הקסטר ליותר מ3-4

ושזה ימתח שם יותר מידי ויהרוס.הם אמרו שהם לא יודעים אם יש בעיה במשולש.

אני כבר לא יודע מה לעשות,על מה הקסטר משפיע? זה קריטי שהוא על +3?

אני חושב שאני אלך למקום שניב היה בו אבל מה אם גם שם יגידו שהבורג במקסימום?

תודה יוני

nissan silvia s14

פורסם

נתחיל מזה שתתן להם להתאים את כל שאר הנתונים (כמו שהם אמרו שהם יכולים) ושיגיעו עם הקסטר למקסימום האפשרי... שים לב שלפני שכיוונת הזווית של הקסטר הייתה יותר גבוהה מהנוכחית :idea:.

מוטי

פורסם

טוב אז הייתי אצלו,סידרתי מה שאפשר:

קמבר קדמי שני הגלגלים 1.08-

קסטר ,התברר שיש בעיה כלשהי במשולש או בברגים אז התפשרנו על 2.40 ,2.70

זווית כינוס 0 בשני הגלגלים

אחורי

קמבר-1.04-

פה הבעיה-זוית כינוס 1.3 שמאלי 2.4 ימני - אני מוכן להישבע שכש הוא סיים עם האחורי המד הראה על 1.5 בשניהם. כשהגעתי הביתה רק ראיתי את זה בדף ,איזה פאק!! זה משפיע הבדל של מ"מ?

שווה ללכת שוב רק בשביל להשוות את זה? (אני כמעט בטוח שהם יבעטו אותי החוצה):|

חוצמזה האוטו נוסע מ ד ה י ם החדות חזרה, והדבר הכי חשוב - היגוי יתר,כמה שהתגעגתי.

מה אתה אומר מוטי? מה אני עושה עם הקסטר הזה? הם אמרו לי שאי אפשר לדעת מה הבעיה שם

אמרתי להם שלפני זה הוא היה יותר גבוה,אבל הם טענו שזה בגלל שהקמבר היה אחרת.

ומה עם ההבדל בזוית כינוס מאחורה? קריטי?

nissan silvia s14

פורסם

אני מתקשה להבין את הבעיה... גם לא ייתכן שהם כל פעם מצליחים לכוון את הקסטר רק פחות ופחות...

השוני בזווית הכינוס מאחורה הוא לא דבר טוב והוא גם לא ממש קטן... אתה לא הולך למות בגלל זה אבל אני הייתי נותן קודם כל למישהו לטפל בבעיה של הקסטר כי 2.7 מעלות זה מעט יחסית, ואח"כ הולך למקום שייכוון את האוטו כמו שצריך, לדאבוני הרב בניסיון שלישי...

מוטי

• תוכן חדש...