Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 172 דור ראשון - אחת פחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיזה קטע בדיוק ?

מה קורה לכם בכביש הזה ? אתה לא הראשון , לצערנו.

כביש מהיר יחסית לאיזורים ההרריים. עקומות מהירות + עליות וירידות שמשפיעות על העברות המשקל. עם זאת, לאבד זנב בעלייה דווקא, לא טריוויאלי. תנחומי דודו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני:

את זה שאתה כותב פה כרוני חובב הרכב ולא כרוני מנהל פורום, זאת אתה יודע - ועכשיו גם אני, אבל אף אחד אחר לא רואה את זה כך. כשהשם שלך מתנוסס עם תגובה, הוא מייצג בדיוק את מה שאמרתי.

קודם כל, נראה לי לא לעניין התיאוריות האלו שלך בקשר לקליאו של דודו, ואני בטוח שאם זה היה הפוך והיית מאבד את האוטו שלך, לא היית רוצה שיכתבו עליך דברים כאלו.

ולענייננו - אני לא חושב כמוך. אני לא חושב שתגובות המנהלים משפיעות על הקהל בצורה כזו, ולא מבין מה לא בסדר בתגובה שלי לשרשור זה ("מצדד" בשרשור? למה אתה מתכוון?). מי שלא מסוגל להבין את ההבדל בין מנהל פורום (מהבחינה הטכנית, של שמירת הסדר הטוב וכולי) ובין הגולש sronis, או כל מנהל אחר, אז זו בהחלט בעיה שלו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ארזארז.

א.אני ממש לא מכיר אותך (ואתה יודע מה? גם לא רוצה להכיר אותך) ככל הנראה קיבלת רושם מוטעה לגביי.

ב.להרשים בחורה עם האוטו??ממש לא הסיגנון שלי.ובעיקר כשמדובר בחיילת בשרות חובה מהיחידה שלי.

ג.אלמן.אל תשתמש במילה הזאת.

ד.מצורת כתיבת ההודעה שלי יתכן וקיבלת רושם מסויים(אתה יודע מה? מה אני בכלל מתאמץ...עבור לסעיף ה')

ה.קפוץ לי!

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
ת'שמע, אני לא נוהג להתבטא ככה אבל ללא ספק לוקח את תואר "חרא השנה" של הפורום בהליכה.

כרגיל, אני נאלץ להסכים עם דבריו של החבר המלומד. אתה הוא חרא השנה.

דבר ראשון, להרשים בחורה זה לא זול. זה מתבקש. דבר שני, טעויות קורות. דבר שלישי, שמחה לאיד זה כמו בומרנג. אני לא בטוח לגבי הדבר הרביעי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רוני:

התאוריות שלי לדבי דודו הן דעתי האישית ואמרתי שאני לא מכיר אותו, יכול להיות שאני טועה, אבל מהדברים שקראתי, אלו הדברים שמשתמעים מהכתוב.

ובקשר אליך,

בכל העולם, מנהל נתפס על ידי האנשים שתחתיו כמוביל, (עזוב שמדובר בפורום, ואף אחד לא עובד פיזית תחתיך), וכמוביל, כלל האנשים מושפעים על ידיו (ובדרך כלל לא במודע), אף אחד בפורום לא מתייחס אליך או אל עמית או כל אחד מהמנהלים כאילו הם כותבים פשוטים כמו כולם (גם אם זה אכן כך!), אתם נתפסים כמובילים של רוח הדיון, לדוגמא, אם היית כותב בתגובה הראשונה שלך משהו בסגנון מה שעמית כתב, השרשור לא היה מגיע לעמוד 4.

ולראיה: כמה פעמים חלקו עליך חברי הפורום? וכמה פעמים חלקו על חבר פורום שאינו מנהל פורום? נכון, חלקו עליך, אבל הבנת את ההשוואה.

חברי הפורום כמעט ואינם חולקים על המנהלים, כי הם, כמו שמשתמע - מנהלים,

אותו דבר גם בחיי היום יום של האזרח הפשוט, אתה חושב שהוא חולק על המנהל שלו באותה כמות כמו שהוא חולק על עמיתיו לעבודה? כמובן שלא.

ב90 אחוז מהפעמים, ה"עובד" מנסה לרצות את ה"מעביד".

לא התלוננתי, זוהי דעתי, ולא כולם רואים את הדברים שציינתי. (או מסכימים).

ארז.

ולכל החבר'ה שטוענים שאני חרא השנה, יש רשימה שתאשר את מה שאתם אומרים,אתם מוזמנים להצטרף. דבר שני, אתם אינכם מסוגלים לקבל דיעה אחרת, אתם מצפים שאם אתם בוכים על ברזלים, כולם בלי יוצא מן הכלל יבכו על אותו ברזל. אז אני לא בקטע שלכם.

דווקא יתאים סקר. אני מבטיח להצביע "חרא", לפחות קיבלתי את הכבוד שיעשו עליי סקר!

פורסם
בעל הרכב:

על פניו - ואני לא מכיר אותך או את חבריך פה, נראה כי אתה אדם ללא שיקול דעת אשר ניסה להרשים חיילת, וזורק רמזים לגבי בעל המסחרית כ"אשם" בתאונה המצערת של "כלתך", אני מצטער כי היום אתה אלמן, אני מציע שינוי החוק כדי שיהיה אפשר להתחתן עם מכוניות.

אבל הכי אני מצטער, שאנשים עדיין מנסים לעשות רושם על טרמפיסטיות, למרות שמדובר בסיכון החיים שלהן, חבל לי שעוד לא למדת ששטויות עושים כשנמצאים לבד באוטו, או לא עושים בכלל - עדיף.

אני לא רואה סיבה אחרת לתאונה הזאת חוץ מאשר נסיון זול להרשים בחורה.

רוני:

את זה שאתה כותב פה כרוני חובב הרכב ולא כרוני מנהל פורום, זאת אתה יודע - ועכשיו גם אני, אבל אף אחד אחר לא רואה את זה כך. כשהשם שלך מתנוסס עם תגובה, הוא מייצג בדיוק את מה שאמרתי.

ארז מהיכרות עמוקה ורבת שנים עם ידידי הותיק דודו יש לי רק דבר אחד לומר לך

אתה טועה

אבל יפה שאתה קופץ למסקנות ויש לך את היכולת לנתח מה באמת היה שם תוך כדי קריאה שרירותית של כמה משפטים מהתגובה של דודו

:?

פורסם
ארז מהיכרות עמוקה ורבת שנים עם ידידי הותיק דודו יש לי רק דבר אחד לומר לך

אתה טועה

אבל יפה שאתה קופץ למסקנות ויש לך את היכולת לנתח מה באמת היה שם תוך כדי קריאה שרירותית של כמה משפטים מהתגובה של דודו

:?

טוב שאתה קורא את מה שאני אמרתי...

כתבתי זוהי דעתי! וכתבתי גם, שזה מה שהשתמע מן הכתוב!

לעומת זאת! מעולם לא כתבתי את המילה מסקנות!

אנא למד הבנת הנקרא.

פורסם
יש מצב לסקר?

לא, אבל בוא ניכנס בו בכל מקרה.

(את הסקר אני אשאיר למי שיודע איך מעלים סקר - אל תסתכלו עלי :D)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
טוב שאתה קורא את מה שאני אמרתי...

כתבתי זוהי דעתי! וכתבתי גם, שזה מה שהשתמע מן הכתוב!

לעומת זאת! מעולם לא כתבתי את המילה מסקנות!

אנא למד הבנת הנקרא.

כנראה שאתה בעצמך לא מבין מה כתבת

"אני לא רואה סיבה אחרת לתאונה הזאת חוץ מאשר נסיון זול להרשים בחורה."

אם אתה רוצה שיעורים בהבנת הנקרא אני גר בת"א ופנוי אחר הצהריים בימי חול :mm_nah: :mm_nah:

פורסם

ולראיה: כמה פעמים חלקו עליך חברי הפורום? וכמה פעמים חלקו על חבר פורום שאינו מנהל פורום? נכון, חלקו עליך, אבל הבנת את ההשוואה.

חברי הפורום כמעט ואינם חולקים על המנהלים, כי הם, כמו שמשתמע - מנהלים,

אותו דבר גם בחיי היום יום של האזרח הפשוט, אתה חושב שהוא חולק על המנהל שלו באותה כמות כמו שהוא חולק על עמיתיו לעבודה? כמובן שלא.

ב90 אחוז מהפעמים, ה"עובד" מנסה לרצות את ה"מעביד".

יש לי שתי עצות בשבילך:

1. תעבוד על הבטחון העצמי שלך. לפחד לכתוב דעה מנוגדת לדעה של מנהל פורום באינטרנט? נו באמת...

2. תחליף מקום עבודה. לא תצליח להגשים את עצמך עם בוסים כאלה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
היי.

לצערי הרב ביום שני בערב הייתי מעורב בתאונת דרכים עם הקליאו.

שלא יהיה לאף אחד צל של ספק לרכב זה יש אופי וקסם משלו לדעתי רק לS2000 יש משהו דומה להציע אך היא כבר בליגה אחרת...

איך אומר דוקטור ברשד..

SEE U BAAD'EN

דודו

נ.ב

תמונות (לפני ואחריי יעלו בהמשך)

שלום דודו,

ראשית אני מאחל לך החלמה שלמה - עקב הארוע המצער.

מתוך נסיון של מעל 30 שנה נהיגה ובעלות על רכבי "ספורט" רבים, אציין שאכן הקליאו ספורט יחודית מסוגה וכפי שציינתה רק מי שנהג עליה תקופה ארוכה, יכול להאריך את יחודיותה לעומת דגמים אחרים.

אני עדיין נוהג על הקליאו ספורט זו השנה החמישית ולא מכרתי אותה כדרכי אחרי 3 שנים.

לא פשוט לעבור ארוע קשה כזה, בכל אופן תנסה להסיק מסקנות שיעזרו לך בהמשך דרכך.

מאחל לך כל טוב,

מריוס

פורסם

דודו, אני לא מכיר אותך (או שכן נפגשנו פעם ואני לא מקשר...).

מביע תנחומיי על אובדן הרכב.

בתור חובב קליאו (שנהג עליה רק פעמים ספורות) אני לא מתיימר להבין את גודל האבידה אבל אם היה לי את הסכום והייתי בוחר להשקיע אותו על רכב... קליאו בהחלט הייתה הבחירה שלי.

לכל שאר הדיון שמתרחש פה...

אם מישהו לא מסוגל להביע התנגדות לדעתו של "מנהל הפורום" מצבו קשה.

ברצינות.

הם בני אדם, ולא יותר מזה.

הם לא מנהלי העולם.

ומתוך היכרות עם רוני - הוא אפילו איש מאוד מאוד נחמד וחביב.

ואפילו שמר שמנסה לאיים גם הוא חביב בעיניי.

ויכוחים ודיונים הם אבן היסוד של פורום, ולי יצא לא פעם להתכסח עם מנהלי פורומים שונים (לא כאן למי שתהה). ועובדה - אני חי לספר על זה.

לגבי המסקנות של ארזארז על אובדן הרכב.

אתה מכיר קליאו?

אתה יודע כמה "קל" (באופן יחסי) לאבד את הרכב הזה?

אתה היית שם?

אתה יודע מה היה מצב האספלט / הצמיגים / לחץ אויר / טמפ' עבודה / לחיצה על דוושת הבלם / הגז של הנהג...?

לא, אתה לא.

אז אל תקפוץ למסקנות.

בתור נהג מיומן (למדי) ובעל ידע בנהיגה "מתקדמת" - אל תשפוט מצב לפני שהיית בו.

הכי קל זה לדבר.

יש אלף ואחד משתנים שונים (שחלקם הקטן ביותר הוזכר פה) שכל אחד מהם היה עלול לתרום או לגרום לאירוע המצער.

ואני לא מדבר אפילו על טעות אנוש.

או על שילוב של טעות כזו ואחד מהמשתנים הנ"ל.

סייג לחוכמה שתיקה.

רוב תודות.

וואו, זה היה ארוך!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...