Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להציל חלקים מ-156 שככה"נ תושבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

ה- 156 ככה"נ תושבת, לא האמנו כי האוטו יהיה טוטאלוס אבל כרגע הסוכן ביטוח שלנו דוחף לכיוון הזה. זה מה שקורה שהחלקים כ"כ יקרים והמחירון כ"כ נמוך (מודל 99', 60K).

אחרי שאתמול הייתי על סף דמעות (רציני), היום מתחילים לחשוב יותר פרקטי.

בחודשיים האחרונים, הושקעו ברכב אלפי שקלים, ונרכשו, בין השאר,בולמי קוני וצמיגים קדמיים של דונלופ.

האם יש איזו אפשרות להציל את החלקים האלה?

כרגע הרכב שוכב במוסך מחכה להכרעה של השמאי ביום ראשון.

תחילה התווכחתי עם אבא שלי ועם הסוכן ואמרתי שעדיף שנדחוף לכיוון שיתקנו את הרכב אבל בגלל שיש גם פגיעת שאסי מקדימה ככה"נ עדיף כבר לעבור הלאה.

אני באמת בספק אם אוהב רכב כמו שאהבתי אותה :cry:

פורסם

קודם כל, תנחומי. זה זין די רציני לאבד אוטו- ובמיוחד כזה אוטו. אבל אין מה לעשות. זה לא האוטו האחרון שיהיה לך בחיים. אם אתה בראש הנכון אתה תגדל, תחסוך ותקנה ספורטיבית משומשת בבוא היום.

כתבתי לך כבר לפני כמה ימים שהביטוח ידרוש להשבית אותה.

לגבי חלקים- אתה בבעיה. אם השמאי כבר ראה את האוטו אז אין על מה לדבר בכלל. אם הוא עוד לא ראה-תעיף את החלקים המשופרים אבל תחליף אותם בסטנדרטיים. השאלה היא האם זה שווה לך- אם תוציא לה את הבולמים תצטרך להחליף אותם- משמע תצטרך לקנות חדשים. וזה עולה כמו קוני.....

תנסה לדבר עם מישהו במוסך המרכזי- אולי יש משומשים או גמורים. דבר עם דויד הבוחן. (גבוה.עובד עם עימנואל).

קח בחשבון שאם אתה מפרק מהאוטו משהו והביטוח יעלה על זה- זה יורד לך מהזיכוי שתקבל- אם בכלל תקבל לאור העובדה שהביטוח גילה שניסית "לדפוק" אותם. הם מאוד קשים בקטע.

תכל'ס- אל תנסה לקחת מזכרות.אין לך מה לעשות עם מכסה שסתומים או כנף של 156. אתה לא תשים את זה על הטלויזיה בסלון ותספר שהיה לך אוטו מגניב (לפחות....אני מקווה לטובתך שלא תעשה את זה).

זה הכל. שלא תדע צער ותתחיל להתארגן על האוטו הבא. (אולי תמצא איזה קורולה או לנטרה:-) ).

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ניסיתי לדפוק אותם? אני בספק אם הם יתנו לי יותר מהמחירון בגלל שהשקעתי בבולמים וצמיגים איכותיים.

בכל מקרה תודה תומר.

תומר לקח אותי לנסיעת מבחן על האוטו לפני שנתיים וחצי :|

פורסם

אתה מדבר כאילו שמת לך הלברדור. נכון- זה 156, שבאמת מאוד חבל שהלכה (גם ספציפית שלך וגם בגלל שזה אחלה אוטו), אבל זה לא סיבה לבכות. זה סיבה להתקדם הלאה.

זה לא הרכב האישי שלך, אלא של ההורים. אם מישהו צריך להיות עצוב זה הם-על הפרמיה הנוספת בביטוח (אם אני לא טועה זה לא מכה ראשונה) ועל ההשקעה מכיסם על האוטו. אתה סה"כ זכית להנות מהעובדה שההורים שלך בחרו לקנות 156 והחליטו גם לתת לך להיות בה שותף.

ראיתי שחיפשת אוטו ב120 אלף שקל- אז על מה אתה מתאבל?!? תגיד תודה שיש לך אבא שקצת מבין עיניין ולא מחליט לקנות איזה יונדאי-וגם מקציב סכום שללא ספק יבטיח שהרכב הבא יהיה לא פחות מעניין.

אין לך שום סיבה להיות עצוב. מאוטו ראשון תמיד מתלהבים, אבל אחריו בא אוטו שני ושלישי.

פורסם

תומר, זה שאבא שלי מימן אותה והשתמש בה גם זה נכון.

אני בחרתי אותה, אני דאגתי לה, אני נהגתי עליה רוב הזמן והיא ללא ספק הייתה הדבר (החומרי) הכי חשוב בחיים שלי.

תן להיות עצוב שבוע, נתגבר.

פורסם

היא ללא ספק הייתה הדבר (החומרי) הכי חשוב בחיים שלי.

1.לפחות ראית לנכון להדגיש שמדובר במישור חומרי בלבד.אתה מבין שזה לא טרגדיה.

2.עוד חודשיים אתה תסתכל אחורה ותבין שלא קרה שום דבר נורא.

פורסם

DJO, עם כל הכאב בלאבד את האוטו, אני חושב שאוטו אחרי תאונה לא חוזר להיות כמו שהוא היה לפני. אם השביתו אותו אז הנזק היה מספיק גדול....

תתעודד - כמו שלי אמרו אחרי תאונה שעשיתי

"זה כולה פח, ופח אפשר להחליף, בן אדם - אי אפשר..."

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

DJO - תתעודד . . .

אני מכרתי 156 לפני שנה והיום אני נהנה מכל רגע עם mx-5 חדשה . . .

החיים רק משתפרים, הכל תלוי בך...

אם אני אתחיל לבכות על כל רכב ספורטיבי שהיה לי אני לא אגיע רחוק...ובאמת - עם כסף אפשר לקנות הכל...אין לך מה לדאוג...

---

• תוכן חדש...