Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני בעד שבת - ר"ג, אבל אני אגיע לכל מקום שיוחלט, עם זאת לא בטוח שאני אוכל בשישי.

איציק.

פורסם

גם אני בעד שבת הקרובה כי אני מתגייס ולא יהיה לי זמן לבוא אתם יודעים אייך זה קרביים.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

שבת הקרובה. כרגיל. 12 בצהריים. במקום הקבוע. מול הבאולינג! אני מגיע!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יאלה שמישהו יקח יוזמה יעלה הודעה מסודרת וניפגש...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

המפגש הבא צריך להיות בסופרלנד

כבר פעמים רצוף היה ברמת גן ועכשיו צריך להיות בסופרלנד

גם שם היו הרבה אנשים

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

גם לדעתי צריך לגוון (בסופרלנד)

אל תשכחו שיש כאלו שחוזרים ממסיבות או כאלו ששומרים שבת, לדעתי סופרלנד! , גם לשם הגיעו הרבה :)

Suzuki Jimny

פורסם

לרמת גן מגיעים יותר וזה מקום יותר נוח לכולם כמו שאני מתחשב בכולם ולא אומר יאלה לרעננה תתחשבו ותבינו שרמת גן זה מקום נוח לכולם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...