Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוושת בלם רועדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי הונדה סיוויק 91' בשלב האחרון של הבלימה ממש לפני שהרכב עוצר דוושת הבלם רועדת (פנימה והחוצה) מה הסיבה לכך?

פורסם
שלום,

ברשותי הונדה סיוויק 91' בשלב האחרון של הבלימה ממש לפני שהרכב עוצר דוושת הבלם רועדת (פנימה והחוצה) מה הסיבה לכך?

שלום.

האם גם ההגה רועד מעט?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

היחיד, אבל באמת היחיד ששואל, מתחקר ומנסה 'לחלוב' את מציג השאלה, ולפני שיורה מהמותן תשובה לא עיניינית, הוא בני.ל .

אחלה בני, זו דרכו של איש דיאגנוזה מיקצועי וסבלני (תכונה מאוד נדרשת לאנשי האיבחון).

תלמדו, וכן ירבו.

פורסם

]היחיד, אבל באמת היחיד ששואל, מתחקר ומנסה 'לחלוב' את מציג השאלה, ולפני שיורה מהמותן תשובה לא עיניינית, הוא בני.ל

לידיעתך ידידי, השאלה של יואב רלוונטית לא פחות. אם המערכת קיימת אזי ייתכן והיא תקולה. אני מכיר קורולה שהמערכת נדפקה וכל בלימה היא היתה מופעלת, והסימפטומים היו זהים לאלו של פותח השרשור. אל תמהר להצהיר הצהרות

פורסם

מצטרף לשאלה ברכב שלי ז"ל (פונטו 95) לאחר החלפת כל מע' הבלימה האחרית. בבלימה מ 80 קמ"ש ל 60 קמ"ש היו רעידות בלתי נסבלות בכל החלק הקדמי של הרכב כולל ההגה והדוושה.

וזה התחיל רק לאחר החלפת כל המערכת הבלימה האחורית. יש קשר?

פורסם
שלום,

ממתי אתה חש בתופעה? האם היא הופיעה פתאום או בהדרגתיות? נסה לתת קצת יותר פרטים..

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

לידיעתך ידידי, השאלה של יואב רלוונטית לא פחות. אם המערכת קיימת אזי ייתכן והיא תקולה. אני מכיר קורולה שהמערכת נדפקה וכל בלימה היא היתה מופעלת, והסימפטומים היו זהים לאלו של פותח השרשור. אל תמהר להצהיר הצהרות

שלום.

האמן לי מה שאני שכחתי אתה עוד לא למדתה.

כאשר ABS תקול מה שקורא בלחיצה על הבלם כול האוטו רועד בליווי דפיקות (לפי עקרון הפעולה של המערכת). לאחר שהבחור יגיב נוכל להמשיך לענות בצורה מיקצועית ולא לירות מהמותן.

בברכה בני ל.

פורסם
מצטרף לשאלה ברכב שלי ז"ל (פונטו 95) לאחר החלפת כל מע' הבלימה האחרית. בבלימה מ 80 קמ"ש ל 60 קמ"ש היו רעידות בלתי נסבלות בכל החלק הקדמי של הרכב כולל ההגה והדוושה.

וזה התחיל רק לאחר החלפת כל המערכת הבלימה האחורית. יש קשר?

שלום.

אם הרעידה מלפנים אין קשר לתיקון שבוצע.

בברכה בני ל.

• תוכן חדש...