Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול הבחנתי שמד החום בפונטו עולה ועולה וכמעט מגיע לאדום. שמתי לב שהמאוורר לא עובד...

חיפשתי קצת בפורום ובדקתי את הפיוזים והם תקינים...

יש עוד משהו שאפשר לעשות?

אגב זו פונטו 95 SX75

פורסם

1.בדוק את מפלס המים 2. הפעל מזגן אם המאוורר פועל החלף יוניט מאוררים שנמצאת על רדיאטור 3.אם לא תחליף מאוורר (כמובן לבדוק את החיבורים ליפני )

פורסם

החיבורים נראים תקינים, זאת אומרת, הכל נראה מחובר...

בדקתי את מפלס המים והוא בסדר גמור, הדלקתי את המזגן והמאוורר לא נדלק...

אז מה זה אומר?!

פורסם

בדקתי את הפיוזים מתחת לתא הנהג עם פלוק והם תקינים וכמו כן היה לי איזה פיוז שרוף מתחת למכסה המנוע, החלפתי אותו ועדיין אין תגובה מהמאוורר :-(

פורסם

יש איזה פיוז מתחת למכסה מנוע בצד ימין כזה יחד כם עוד 3 פיוזים אחרים...

הוא פיוז של 3אמפר

פורסם

כן... זה מה שאני אעשה ביום ראשון..

רק רציתי לדעת אם יש מצב שאני עוד יכול להשמיש אותה ליציאה הערב :-)

עוד הצעות, מישהו?

פורסם

כי אם זה 3 חוטים אז במאוור יש שני סלילים פרוש שני מנועים אז אולי המהירות הנמוכה לא תקינה אז צריך לחבר את המהירות השניה ישירות למצבר

פורסם

נראה לי שאני אוותר עליה להיום...

השאלה האם אין דרך לפתור את הבעייה לבד במקום לקחת למוסך? כי אני קצת קצר במזומנים..

בכל אופן, אם לא תהיה ברירה יום ראשון על הבוקר אני במוסך..

• תוכן חדש...