Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון מדהים לשולחן סלוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה, הקמנו אני ואחי פרוייקט קטן למען האקווריום בחדר שלו. (מאכלס צב מים מדהים)

לקחנו מנוע של מאזדה BJ 1800 שנת 2001, הפשטנו אותו, השארנו אך ורק את סעפת הפליטה מחוברת, ראש מנוע הוסר, כמו כן גם הקראנק (משקל מיותר).

לאחר מכן השרנו את המנוע בחבית עם מסיר שומנים די אגרסיבי. לאחר מכן ניקנו טוב טוב בלחץ אוויר והשארנו לייבוש כמה ימים.

אחר כך צבענו , וחיברנו את הסטנד של האקווריום לחורי הברגים של הראש בבלוק.

כבסיס השתמשנו בחתיכת לוח של עץ מלא מצופה בפרקט שנחתך במידה המתאימה.

התוצאה פגזית.

09072010(001).jpg

09072010(002).jpg

09072010(003).jpg

09072010.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפרוייקט על האקווריום ממש מהמם!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לעמית,

האם הייתם צריכים כלים מיוחדים לפירוק המנוע?

איך השגתם חבית? באיזה מסיר שומנים השתמשתם? וכמה עלתה לכם כמות כמספיקה למילוי החבית?

כמה זמן השארתם את המנוע בתוך החבית?

מה עשיתם עם החבית אחרי שסיימתם, איך נפטרים מכל כך הרבה מסיר שומנים?

האם אני יכול להשתמש בלחץ מים במקום בלחץ אוויר כדי לנקות את המנוע אחרי המסיר שומנים?

פורסם

לפי התמונה, ראש המנוע עדיין מורכב. ונראה כי פרקתם את הקמשפטים ,

אחרת סעפת הפליטה היתה מתחברת לאן?

פורסם

מתעלק על השרשור- אני עדיין מחפש בלוק v8 לאותה מטרה. מוכן גם לזרוק כמה שקלים אם זה מצדיק...

פורסם
לפני כשנה, הקמנו אני ואחי פרוייקט קטן למען האקווריום בחדר שלו. (מאכלס צב מים מדהים)

לקחנו מנוע של מאזדה BJ 1800 שנת 2001, הפשטנו אותו, השארנו אך ורק את סעפת הפליטה מחוברת, ראש מנוע הוסר, כמו כן גם הקראנק (משקל מיותר).

לאחר מכן השרנו את המנוע בחבית עם מסיר שומנים די אגרסיבי. לאחר מכן ניקנו טוב טוב בלחץ אוויר והשארנו לייבוש כמה ימים.

אחר כך צבענו , וחיברנו את הסטנד של האקווריום לחורי הברגים של הראש בבלוק.

כבסיס השתמשנו בחתיכת לוח של עץ מלא מצופה בפרקט שנחתך במידה המתאימה.

התוצאה פגזית.

איפה הצב? - רן

001_thumb.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כבר זמן רב שוכב המנוע ללא התייחסות ראויה....עד שב1 השרשורים , הועלה בנושאchin.gif

תחילת הסיפור לפני שנים כשנישבר לחצי גל הארכובה בפליימוט סטלייט 68 שלי shocked.gif, עוד לפני עידן הקמארו, במוסך שדה הוחלף המנוע באחר, היום נסגר מעגלsmile.gif

resizelgs.jpg

Uploaded with ImageShack.us

snc00364resize.jpg

Uploaded with ImageShack.us

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה לבנות נדנדה מחלק אחורי של רכב. ראיתי בר נדנדה כזאת מחלק אחורי של טויוטה סיליקה

כדי בכלל להכנס לפרויקט הזה? היות והבית שלי בבנין אני אצטרך מנוף בכדי לעלות את הנדנדה

יש מישהו שעשה כזה פרויקט ויכול לספר?

IM000708.jpg

images.jpg

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...

• תוכן חדש...