Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת סאן רוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש פזו 206 5 דלתות והוא רוצה להתקין סאן רוף שמצא בפירוקיה לא מדובר בסאן רוף מזכוכית אלא הגדול על חצי גג של 206 3 דלתות .

האם הוא יתאים לאוטו ואיפה אפשר להתקין דבר כזה באיזור הצפון אבל שיעשו את העבודה כמו שצריך ובמחיר שפוי?

פורסם

בהתקנת סאן רוף אתה יכול לגרום לרכב שלך לקבל הורדה מהכביש!!!

יש רק כמה מקומות בארץ שמתעסקים בזה בצורה מקצועית ככה שלא תשאר אחרי זה בלי רכב והעלויות הן מכמה אלפי שקלים ועד לשמים...

תקנו אותי אם טעיתי..

פורסם

אם הוא רוצה סאנרוף עם עבודה מקצועית וללא הורדות וכאלה, יש רק מקום אחד: sunroof.co.il

פורסם

כן באמת ממתי רשום סאנרוף ברשיונות?

איך שוטר\טסטר\בוחן תנועה יכול לדעת אם זה סאנרוף מקורי או מפירוקיה או נעשה במקצועיות?

פורסם

מאז ומתמיד סאן רוף (חוקי) רשום ברישיון הרכב. לדוגמא: ברכב שלי מסוג יונדאי סונטה (ראו חתימה) יש סאן רוף אורגינלי והוא רשום ברישיון הרכב בסעיף תנאים והגבלות כגג ניפתח. הוספת סאן רוף לרכב נחשב כשינוי מיבנה ברכב, כמו לדוגמא: הוספה של וו גרירה.

מקווה שעזרתי, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

גם אני ממליץ על סאנרוף אצל א.ס סביר במושב גנות sunroof.co.il

גם מאושר ברשיניונות וגם עבודה איכותית ומצוינת!

אני עשיתי אצלו אופאן אייר ואני מבסוט מאוד!

• תוכן חדש...