Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין להוסיף למערכת שלי באוטו סאב שיוגבר ע"י מגבר מונו. לשניהם יש לי תקציב של 3000 ש"ח

(אפשר לחרוג טיפה..) חשוב להוסיף לתקציב את העלויות של ההתקנה.

המגבר יחובר לרדיו דיסק פיוניר DEH-7650MP

בנוסף המערכת מורכבת מקומפננט Kenwood, ו6*9 של Pioneer שמוגברים ע"י מגבר של Audiopipe.

אני שומע לרוב מוזיקה שחורה, לפעמים גם טארנס והאוס. למערכת יש עדיפות לאיכות על פני עוצמה.

פורסם

אם אתה מעדיף איכות, הייתי אולי ממליץ, (לפי המלצות הפורום) על אינפינטי קאפה פרפקט,

שיעלה כ 1500 ש"ח .. ולהשקיע כ1200 - 1300 לקניית מגבר, אפילו עדיפות ליד שניה, שכן תוכל למצוא חברה אמינה ואיכותית במחיר הזה ..

והכסף הנותר 200 - 300 להתקנה ..

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

לא מתי תבינו שקבל לצרכי היום יום לא יעזור לכם בגרוש ויהווה עוד נטל על מערכת החשמל כצרכן נוסף..

לדעתי קבל יכול להיות מועיל רק בתחרות SPL שיש צורך בפריקות מהירות ו"תיגבור" מהיר שלו לאספקת החשמל למונו לטווח זמן של שניות ספורות בעת המדידה.

דברים שכן יכולים לעזור -החלפת חיווט מהאלטרנטור למצבר והארקה בהתאם, חיווט בין מצבר למגברים, שיפוץ אלטרנטור לאחד גדול יותר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...