Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית ביטוח - מיאטה 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

חבר טוב שלי, חיכה זמן רב למיאטה החדשה בכדי לרכוש אחת מן הסוכנות.

לאחרונה, הגיע משלוח הרכבים לארץ וחברי התבשר מסוכנות החברה לבוא ולקחת את רכבו החדש.

ואז, התברר הנורא מכל,

הוא לא הצליח למצוא חברת ביטוח שתבטח לו את המיאטה בביטוח מקיף, הן פשוט מסרבות אחת אחת,

גם לאחר שהצהיר שבביתו ישנה חנייה פרטית סגורה עם שער (לא מחסום), ובעבודה ישנו חניון תת קרקעי עם שומר.

בכללי אין לו עבר של תאונות או עבירות תנועה, הוא נהג מן השורה כמו כולנו.

הבחור בן 25 ונגמר לו כבר מלסוע כמו ילדון, הוא כמובן אינו נהג חדש ואינו נהג צעיר..

אבקש את עזרת מומחי הפורום בפתרון לבעייה.

תודה מראש על העזרה,

אלון.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי בזמנו המון חברות ביטוח סירבו לבטח את ה306 קבריולט ובסוף רק בגלל חבר של אבא שלי , שהוא סוכן ביטוח , הצלחתי לבטח את האוטו וגם במחיר נורמלי.

מה שאני רוצה להגיד בזה זה שהמון חברות ביטוח עושות לעצמן כס"תח ומסרבות לבטח מכוניות פתוחות רק בגלל שקל לגנוב אותם ולהרוס את הגג ( מדובר על מכוניות עם גג מבד כמובן).

וזה לא משנה אם זה אוטו פתוח מודל 94 או 06 , הן פשוט לא מכונות לקחת סיכון כלשהו שיגרום להם הפסדים. ופה בעצם קבור הכלב.

יוגב

שמנסה להחזיק אוטו פתוח וגם לחסוך ללימודים (משימה כמעט בלתי אפשרית בישראל :| )

פורסם

נסה את הסוכנות של זאב ויגודצקי (או ויגודסקי) בחיפה (לא מצאתי את מספר הטלפון). לי הם ביטחו בזמנו מיאטה 95. (גם לי לקח זמן למצוא אז מישהו שיבטח אותי, אמנם לא כולם סירבו, אבל עד שהגעתי למשרד הנ"ל כל ההצעות היו מעל 9000 ש"ח לשנה)

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
9000 שקל ביטוח לאוטו מודל 95?? :shock:

מה נסגר עם החברות ביטוח תגידו לי ...

:roll:

יוגב

ומה תגיד על 5000 ש"ח למקיף על 205GTI שנת 89' שהיתה שווה אז 14K?

זה מה שביקשו ממני....ולא בחברות ביטוח ישיר הגזלניות אלא אצל סוכן שמבטח לי היום את הוולקן ב-2300 ש"ח מקיף.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

5000 שקל ביטוח על מכונית ששווה 14k?? :roll:

זה כבר מקרה הרבה יותר גרוע... :?

גם אני שרציתי בזמנו לקנות cti אמרו לי שאלו פחות או יותר המחירים של הביטוח.

אכן קשה להחזיק רכב ספורטיבי במדינתנו השלווה

יוגב

פורסם

הטיפול של היבואן "דלק מוטורס" בנושא הביטוח של המיאטה הוא מוזר. אין לי הגדרה אחרת. כל יבואן רכב מחזיק סוכן ביטוח באולם התצוגה הראשי שלו, לצד סוכן חברת מימון ולעיתים גם סוכן אבזור נוסף, כגון מערכות שמע.

אצל חלק מהיבואנים סוכנות הביטוח היא בבעלותם, אצל אחרים זה זכיין שזכה בזכיינות בהתאם לאחוז שהוא מוכן לשלם ליבואן מכל מכירה.

בדלק מוטורס זה זכיין. אם אתה מייבא רודסטר ורוצה למכור אותו, האם לא תפרסם מכרז זכיינות הכולל בתוכו את כל צי הרכב שלך, כולל הרודסטר? האם לא תזרוק לכל הרוחות זכיין ביטוח שיסרב לבטח דגם מסויים מהצי שלך? האם לא תמרח אל הקיר נציג זכיין ביטוח שמגחך ללקוח שלך בפרצוף על הרכישה שביצע בשולחן שלידו? האם לא תרצה לשדר לקהל הלקוחות שלך ש"אצלי אתה מקבל שירות כולל - כולל מימון וביטוח?" יתכן אצל יבואני רכב אחרים, אבל לא אצל "דלק מוטורס". מה שמעניין את ה"ה תשובה וגיל אגמון זה לעשות הרבה כסף, גם אם זה על חשבון השירות ללקוח, אפילו אם זה דופק את האינטרסים שלהם עצמם למכור, מה שמאפשר לחברה המבטחת שם, להראות לך אצבע משולשת אם קנית מיאטה חדשה!

גישת העבודה השיווקית של דלק מוטורס לגבי המיאטה היא מוזרה ביותר, בלשון המעטה. יבוא המיאטה נכפה עליהם, תרתי משמע. הן בשנת 1995 והן בשנת 2003 נפתח היבוא רק לאחר שנגרמה להם הלבנת פנים בפרהסיה. הם הפכו לבדיחה המוטורית של עיתונאי הרכב ואוהבי הנהיגה בישראל. הם מיבאים את המיאטה כקפואי שד. האוטו נזרק אל הלקוח - קח אותו ולך מכאן. אל תחזור אלי יותר- לא בנושא ביטוח, לא בנושא אבזור מקורי נוסף, לא בנושא אחריות, לא בנושא שמירת קשר עם מועדון מקומי. כלום- הבאתי לך את האוטו, כל השאר - זבש"ך.

נושא האחריות מעצבן במיוחד. מקובל בכל רשת מוסכי יבואן לתת סמכויות בתחום ההחלטה על תיקון/החלפת חלקים/מכלולים ברכב לבעל המוסך. במקרה של המיאטה- האחריות היא בסמכות מלאה של המרכז הלוגיסטי בניר צבי. בעל המיאטה מטורטר על כל שטות להגיע אל המוסך לפחות פעמיים- להתלונן, להיפגש עם נציג שירות מניר צבי במועד מאוחר יותר, לבדיקה נוספת - אם צריך, לתיקון התקלה - אם צריך. למה? ככה! ותאמינו לי שבמוסך נבוכים מכל הנושא יותר ממני...

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

המיאטה נמכרת כמקדמת תדמית וזו לא, מבחינתם אפשר שיימכרו בודדות וזה מספיק. את הרווח השמן עושים ממילא מאלפי המאזדות והפוקוסים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ומה תגיד על 5000 ש"ח למקיף על 205GTI שנת 89' שהיתה שווה אז 14K?

זה מה שביקשו ממני....ולא בחברות ביטוח ישיר הגזלניות אלא אצל סוכן שמבטח לי היום את הוולקן ב-2300 ש"ח מקיף.

אני צריך כמה הסברים :

1. האם המחירים שציינת נכונים לימינו אנו או לתקופה בה השקל היה חזק יותר? [משום מה נשמע לי מאוד נמוך]

2. מקיף לGTI שנת 89? אשמח לקבל טלפון של הסוכנות שבטחה אותך, בה"פ או פה אם בא לך...

אצלי לא היו מוכנים אפילו לשמוע על מקיף

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אני צריך כמה הסברים :

1. האם המחירים שציינת נכונים לימינו אנו או לתקופה בה השקל היה חזק יותר? [משום מה נשמע לי מאוד נמוך]

2. מקיף לGTI שנת 89? אשמח לקבל טלפון של הסוכנות שבטחה אותך, בה"פ או פה אם בא לך...

אצלי לא היו מוכנים אפילו לשמוע על מקיף

רון.

המחיר על ה-GTI היה לפני 3 שנים בערך, המחיר לוולקן נכון לאתמול.

הסוכן הוא אריה כהן בהרצליה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

primekart אני מסכים איתך ללא שום ספק

עם כל הכבוד לכמות המכירות של דלק מוטורס ויש כבוד הייבואן הזה לדעתי הייבואן הכי גרוע בארץ

מיאטה הוא הסכים להביא אחרי שלל מכתבים שפורמסו בעיתונות והשפלות הם הביאו מיאטה אבל שהוכיחה את עצמה ומכרה מעל ל-100 מכוניות מתחילת השיווק ב-2003.

ולא נראה לי שלדלק מוטורס יהיה אכפת שמלכלכים עליו כאן

הרי לדעתו אנחנו כמה חובבי רכב שחולמים על ספורטיביות אבל מנסים לסגור את החודש

אני בטוח שגיל אגמון הדבר היחיד שהוא יגיד שישמע שאנשים פה לא אוהבים את דלק מוטורס זה

"שילכלכו, בנתיים זה לא ממש פוגע לי במכירות".

והביטוח למיאטה רק מראה כמה המצב במדינה שלנו מעוותת מבחינה מוטורית שהרי שבכל העולם מיאטה היא מכונית רודסטר שמכעט כלא חד יכול לקנות אותה, רק כאן רק אנשים שיש להם באמת כסף יכולים לקנות אותה וגם להשיג ביטוח זה סיפור מה שגורם לחברות הביטוח היחידות שמסוגלות לבטח רכבים כאלה לגלות שאין להם מתחרים ולזרוק איזה מחיר שבא להם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...