Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת החורף ישנם מ"ס תיקונים שצריך לבצע ברכב - פורד אסקורט 98

1.בלמים - כמה יכולים לעלות במוסך מורשה וכמה במוסך רגיל, בנוסף האם יש טעם להחליף במוסך

מורשה.

2.צמיגים - כמה יכולים לעלות צמיגים בינונים (חברת STAR משהו) ראיתי אליאנס ב750 ושמעתי על

מישלין ב כ 600 אצל אנטון ביפו, האם אילו מחירים ריאליים או זולים מדי.

3.פחחות לגג הרכב (שנוטה לחלודות) ואיני רוצה למשוך עוד מפעת החורף.

אני חושב ללכת ולטפל בבלמים מחר אז הייתי מבקש תשובה בנושא הזה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

4 צמיגים מישלין ב 600?

אולי נישלין.:wink:

נשמע בדוי והזוי.

לגבי הבלמים לא אמרת מה אתה רוצה להחליף ,רפידות ?צלחות?,האם יש אצלך 4 בלמי דיסק . קשה להגיד ככה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

1.אני לא יודע מה בדיוק צריך להחליף בבלמים אבל אם כבר עלתה השאלה אז כמה לרפידות וכמה לצלחות

(אני חושב שזה צלחות) כמו כן אני לא יודע אילו בלמים יש ברכב.

2.לגבי הצמיגים האם יש משהו בטווח המחירים הזה שאתם היתם ממליצים עליו (550-800)

אני לא מחפש אחיזה מטורפת או ביצועי מהירות.

אטרקציות לאירועים

פורסם

ב 600 לארבעה צמיגים תקבל צמיגי "זינג בינג" ממיטב תוצרת סין/אלבניה/סמואה המערבית וגם אז המחיר זול.

אין טעם לעשות עבודת בלמים במוסך היבואן, זה דבר שכל מוסך יכול לעשות והמחירים אינם גבוהים : סט רפידות עולה כמה עשרות שקלים עד מאיה, צלחות (אם תצטרך) זה גם תחליפי וזול היום בגלל היבוא מסין ונוזל בלמים חדש זה עוד 15-20 ש"ח.

צביעה לכל גג האוטו תהיה כמה מאות שקלים, עד 500.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם יש לך מוסך אמין שהוא לא מורשה , ואפשר לסמוך על העבודה שלו, אז מומלץ לך לבצע אצלו את התיקונים, ולא אצל מוסך מורשה אשר יגבה כסף גם עבור המילה "מורשה".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כשאני עוצר יש חריקה (לא חזקה מדי) ובגלל זה אני חושב שאילו הבלמים (חוץ מזה אמרו לי כבר כמה פעמים לשים לב עם יש רעש).

למוסך מורשה אני רוצה לגשת היות ואני לא בטוח שאילו אכן הבלמים ויש עוד מספר שאלות שהייתי רוצה לשאול (למשל מהו מצב הקלאצ' ברכב היות ואני חושב שהוא די גמור).

אטרקציות לאירועים

פורסם

אם אתה מהצפון, אני יכול להפנות אותך למוסך בו אני מטפל,אנשים זהב,מקצוענים, אמינות מוחלטת ומחירים טובים בהחלט,תוכל לשאול שם מה שתרצה ללא כל התחייבות.

דבר איתי בפרטי.

בכל אופן אל תלך למוסך מורשה כי שם תשלם כפול.

פורסם

אני גר באזור המרכז (בת - ים) כמו כן אם יש למישהו מוסך שהוא באמת סומך עליו באיזור אשמח לשמוע

אטרקציות לאירועים

פורסם

אכן כן, "מוסך אדמונד עשה לי טוב" שברח' הסתת 10 (מהצד) א.ת חולון, טל' 03-6500613

ובקש את אדמונד או יורם.

תקון הגג יעלה יותר מ 500 ש"ח כי יש צורך גם בתקון פחחות ולאחר מכן בצביעת הגג ואצל פחח רכב/צבע

תוכל לקבל הערכת מחיר לאחר שיראה את מכוניתך.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

מוסך "סהר" בא"ת סגולה של פ"ת

האיש מתמחה בפורדים, עבודה מעולה, אדיב ולא שוחט במחיר

ה"פ אם אתה רוצה פרטים

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

• תוכן חדש...