Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מסכן ויכול להוכיח זאת, מינוס גבוה חובות וכולי....

איחוד תיקים אמור לפתור את הבעיה.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי מה שהבנתי,

כן, הוא יכול לפנות לבית המשפט בטענה שאין לו גרוש על הנשמה ושהוא רוצה איחוד תיקים. בית המשפט ימנה לו עורך דין ציבורי (שלא יצפה לאיזה עורך דין תותח....) ואז מתחילה המלחמה האמיתית.

בהצלחה.

תודה רבה לך על הטיפים השימושיים,ממש מודה לך!

מדובר על בית משפט השלום?

ושוב,תודה רבה!

פורסם
אוקיי,אבל ברגע שהוא ישלם את הדוחות רק אז יקנסו הנק' לפועל ואז הוא למעשה מקבל שלילה אוטו',לא?

אתה יודע לקרוא ? תקרא בעיון את מה שרשמתי: ברגע ששולם התשלום הראשון - ההגבלה בגלל הקנסות "נעלמת" והרישיון מותר להוצאה, חברך יוכל להוציא רישיון כנדרש.

פורסם
אתה יודע לקרוא ? תקרא בעיון את מה שרשמתי: ברגע ששולם התשלום הראשון - ההגבלה בגלל הקנסות "נעלמת" והרישיון מותר להוצאה, חברך יוכל להוציא רישיון כנדרש.

אני יודע לקרוא ב"ה

אבל השאלה שלי לא אם הוא יקבל את הרישיון אלא איך הוא יקבל את הרישיון?

הרי ברגע שאתה משלם על קנס,רק אז נכנסות לתוקף הנק',לא?

ועל 22 תיקים סביר להניח שזאת שלילה ,לא?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לחבר שלי יש קנסות על סך של כ18,000¤ שזה כבר הרבה מאוד פיגורים כלולים בתוך הסכום הענק הזה!

מה צריך לעשות על מנת שידינו באפשרות של הפחתת הקנס לפחות לסכום הקרן של הקנסות?

יש לו חובות גם להוצל"פ על סך כ100,000¤ אז כסף לעו"ד שיטפל בעניין בטוח אין לו.

תודה מראש לעוזרים!

איך להגיע למצב שידונו בהפחתה?

פורסם

שייפנה לסנגוריה הציבורית.

הסיכוי שיעזרו לו אפסי אבל שווה את המאמץ (כולה שיחת טלפון/פקס/מכתב).

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
שייפנה לסנגוריה הציבורית.

הסיכוי שיעזרו לו אפסי אבל שווה את המאמץ (כולה שיחת טלפון/פקס/מכתב).

איך ליצור איתם קשר?

פורסם
מאז השתנה מאז כל השרשור הזה?

רק שהסכום נהיה גבוה יותר?

השתנה שהבן אדם כבר משלם כבר בהסדר תשלומים שהוא הגיע עם מרכז לגביית קנסות והראה להם שאפשר לסמוך עליו מבחינת זמני תשלום הקנסות.

השאלה האם אפשר עכשיו לבנות על הרחמים שלהם בהפחת הקנס.

פורסם

הכל תלוי באיזה קנסות מדובר.

קנסות חניה הם בלי נקודות.

קנסות של העירייה ניתן להוריד חלק מהקנס בעיקר אם יראו להם שאחרת לא ישולם החוב ובהנחה שאין לעיריה איזה רכב/דירה לעקל.

ובקשר לסכום החובות:

אני באמת לא מטיל ביקורת על הקנסות הרגילים. אבל לצבור אלפי שקלים בדוחו"ת זה מראה על זילזול שחבל על הזמן, בין 16 דוחות ל 80 בשלוש שנים זה הספק יפה. אני שונא את עיריית תל אביב, שונא את דוחות החניה המופרזים ואני בהחלט לא הבחור שירצה על זה שצריך לכבד את העיריה וכו. אבל לקבל קנסות על גבי קנסות זה מראה על אי זהירות ואי איכפתיות...

פורסם
הכל תלוי באיזה קנסות מדובר.

קנסות חניה הם בלי נקודות.

קנסות של העירייה ניתן להוריד חלק מהקנס בעיקר אם יראו להם שאחרת לא ישולם החוב ובהנחה שאין לעיריה איזה רכב/דירה לעקל.

ובקשר לסכום החובות:

אני באמת לא מטיל ביקורת על הקנסות הרגילים. אבל לצבור אלפי שקלים בדוחו"ת זה מראה על זילזול שחבל על הזמן, בין 16 דוחות ל 80 בשלוש שנים זה הספק יפה. אני שונא את עיריית תל אביב, שונא את דוחות החניה המופרזים ואני בהחלט לא הבחור שירצה על זה שצריך לכבד את העיריה וכו. אבל לקבל קנסות על גבי קנסות זה מראה על אי זהירות ואי איכפתיות...

כל הקנסות הם קנסות משטרה על עבירות:

מהירות,פלאפון,חגורה,רמזור אדום.

פורסם
כל הקנסות הם קנסות משטרה על עבירות:

מהירות,פלאפון,חגורה,רמזור אדום.

מה שאומר שהכל היה נמנע אם היה אכפת לו. אם הוא גם עבר באדום (העברה הכי חמורה שיש, לטעמי) אז שיאכל את מה שהוא בישל, אין קשר בין המצב הכלכלי הרעוע במדינה לכ"כ הרבה עבירות תנועה.

לגבי הבנק - אחרי כמה שנים הבנק רושם את החוב כ"חוב אבוד". במקרה כזה הבנק מזדכה על הסכום כנגד מיסים ולא מפסיד אגורה. ברגע שזה קורה ניתן להכנס איתם למו"מ ולשלם פחות מהקרן (כל שקל שהם מקבלים זה כבר רווח).

פורסם

יש אופציה בדוקה להפטר מן הריביות של הקנסות, אבל היא לא תמיד עוזרת (תלוי בכשרון ההבעה שלך), וההמתנה לקבלת התשובה לא מן המהירות.

קוראים לאופציה הזו בקשת חנינה מנשיא המדינה. תרים טלפון לבית הנשיא ותשאל לאן בדיוק מפנים את הבקשות הנ"ל ומה צריך לצרף אליהן.

• תוכן חדש...