Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,

אני מקווה שלא "סומנתי" אחרי הוויכוח שהיה בנושא הרדיודיסק שקניתי.

בכל אופן אני מתלבט מה השלב הבא בשדרוג המערכת: קומפוננט או מגבר 4/5 ערוצים וממש קשה לי להחליט.

המערכת כיום:

HU:Blaupunt bermuda mp35

Amp:Rockford 2300

שמחובר ל

Pioneer 6X9 80W RMS

מקדימה יש סוני אקספלוד 25 וואט נקי שהתבררו כשרופים ולכן כיוונתי לשמוע רק דרך האחוריים.

לא זוכר כמה אינץ' הקדמיים(מזדה 323 סדאן),נראה לי 5.

בכל אופן זה כנראה לא ישנה כי התכנון הוא החלפת אוטו למזדה 626 בסוף החודש.

אני מתלבט אם לחתור לכיוון רכישת מגבר או קומפוננט כשהבעיה היא:

המגבר שלי מוציא 15 וואט וזה בעייתי לפעמים, קצת חלש.

מורגש שחסר סאונד מקדימה. הרדיודיסק מוציא 18 וואט שזה יכול להיות נחמד זמנית לקומפוננט, לא?

כרגע אין לי מושג מה כדאי ולכן אתם בתמונה. אני רוצה את כל העוגה מבחינת מגבר שזה אומר נטייה לSQ

אבל 80 וואט לפחות לערוץ.

חשבתי על JBL

ואין לי מושג אם הוא טוב.

אני יודע שצריך לעשות משהו עם האחוריים אבל זה בהמשך.

עכשיו אתם.

תודה מראש,

ערן.

פורסם

לא הייתי מציע לך לקנות מגבר 5 ערוצים , הוא סתם יהיה יקר . מגבר 4 ערוצים יעשה את העבודה . 2 ערוצים עבור קומפוננט ו2 ערוצים לסאב או לרמקולים מאחורה.

לגבי איזה מגבר לקנות ואיזה סט לקנות , תגיד כמה אתה מוכן להשקיע ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

צודק. נזכרתי ששכחתי את הדבר הכי חשוב כמעט.

בכל אופן: 1200-1300 אם זה קומפוננט / מגבר 4 ערוצים ב1400-1600 ש"ח

"חייבים" מורל אם זה קומפוננט בסכום הזה?

פורסם

אתה לא "חייב" כלום. אתה יכול גם להתפשר על קומפוננטים יותר זולים/יד שנייה.

אני מת על המורלים, במיוחד שבתקציב שלך אתה יכול לדחוס את המורל הייבריד הישן ב1400.

יש כמה אפשרויות אחרות לאיכות, אבל תצטרך להגדיל את התקציב של הקומפוננט כדי לקנות

חדש מהאריזה.

מגבר 4 ערוצים תנסה להשיג את האינפיניטי שמחליף את הJBL עכשיו בדיוטי פרי, התמורה הכי

טובה לכסף..

Race Smart

פורסם

חשבתי על קומפוננט JBL/Focal/Infinity.

כדאי אחד מהנ"ל? במגברים: האינפיניטי יותר טוב מהJBL? הJBL נחשב ברמה? אפשר לינק לאינפיניטי?

מה דעתכם על המגברים של Earthquake?

פורסם
חשבתי על קומפוננט JBL/Focal/Infinity.

כדאי אחד מהנ"ל? במגברים: האינפיניטי יותר טוב מהJBL? הJBL נחשב ברמה? אפשר לינק לאינפיניטי?

מה דעתכם על המגברים של Earthquake?

מגברים JBL=INFINTY

קישור:

http://jbl.com/

http://www.infinitysystems.com/

(וסתם קישור של תאגיד הרמן לחברות שלו: http://www.harman.com/brands/results.jsp?searchby=cat&search=caa)

סט קומפוננט הפוקאלים ברמה יותר גבוהה מהJBL בקבוצות מחיר זהות (במחירים שאתה מדבר, 1K-2K)

קח בחשבון שצריך לכוון הרבה בפוקאל על מנת להגיע לניצולת גבוהה מהסט, אלה כיוונים שלא הרבה מתקינים יודעי םלעכשות קח זאת בחשבון. רוב הסיכויים שיהיה יותר קל להתקין את הJBL ולכוון אותו

מהפוקאל אבל התוצאה תהיה פחות איכותית.

Race Smart

פורסם

רציתי לראות את האינפיניטי מהדיוטי פרי אבל אני מבין שזה JBL... בכל אופן מה הקטע עם הכיוון וכמה זה עולה?

איך הקומפוננטים של רוקפורד וPlanet audio? למגבר JBL יש איקולייזר (טוב)? הוא באמת 104 וואט לערוץ??

פורסם

הקטע עם הכיוון? הפוקל סטים ברובם עם אופי צווחני מבחינת הטוויטר, צריך להרגיע אותם.

הקרוסאובר המקורי לא מצליח בכך יותר מדי, יכול להיות שתצטרך אפילו לבנות קרוס אחר בשבילם,

יכול להיות שסתם תצטרך לכוון ולכוון עד שיצא טוב..

רוקפורד = לא להתקרב, בטח שלא לסטים החדשים יותר.

הם מתאימים אולי למי ששומע חפירות כל היום, וגם אז אני לא ממש בטוח בעניין....

פלנט אודיו, גם לדעתי לא מומלץ.

לרוב המגברים היום אין שום אקוולייזר, וגם לא צריך להיות להם. יש להם קרוסאובר

ויש גם כאלה שבאים גם בלי זה.

Race Smart

פורסם

אני לא יודע איך הכיוון הזה הולך אבל משום מה זה נשמע לי מסובך, מה גם שלבנות קרוס- אין לי מושג על מה אתה מדבר...

למגבר JBL יש קרוס?

• תוכן חדש...