Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר ירדתי אל הרכב וגיליתי כי דוושת הקלאץ דבוקה לרצפה ומתחת לרכב שלולית קטנה של נוזל בלמים.

יודע אני כי מערכת הקלאץ והבלמים נהנים מאותו הנוזל, שבשני המקרים מגיע מן מיכל נוזל הבלמים.

האם העובדה שדוושת הקלאץ היא זו שירדה מעידה על בעיה במשאבת הקלאץ ? או שמא זו יכולה להיות גם בעית נזילה מהבלמים ?

נשכבתי מתחת לאוטו וראיתי כי הגיר "רטוב" בנוזל, אם כי, מבחינת המשאבה/בוכנה/וואטאבר שם, הכל נראה נקי מסביב.

פורסם

למרות שהנוזל מגיע מאותו מקום המערכות אמורות להיות לא תלויות, כך שמשאבת קלאץ' נוזלת לא תגרום לאיבוד בלמים.

מצד שני, אני לא הייתי נוהג מטר אחד במכונית במצב כזה. לך תדע...

גם לא ממש ברור איך אפשר להגיע לאנשהו בלי קלאץ'.

פורסם
למרות שהנוזל מגיע מאותו מקום המערכות אמורות להיות לא תלויות, כך שמשאבת קלאץ' נוזלת לא תגרום לאיבוד בלמים.

מצד שני, אני לא הייתי נוהג מטר אחד במכונית במצב כזה. לך תדע...

גם לא ממש ברור איך אפשר להגיע לאנשהו בלי קלאץ'.

לרגע לא חשבתי לנהוג באוטו, אלא על גרר למוסך.

כפי שזה נראה, הנוזל עצמו יורד מהחיבור בין הגיר למנוע.

פורסם

צינור דפוק, חיבורים משוחררים ונוזלים, משאבת קלץ הלכה

אחד משלושת אלה :-)

לא יודיע אם המיכל לשניים אבל תחפש יכול להיות שיש עוד מיכל יותר קטן לבוכנה של הקלטש לבד

פורסם

נכון גם אצלי יש מיכלים נפרדים לקלאטש ולבלמים.

חפש בספר הרכב. אולי תגלה שחסר נוזל.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ישנם רכבים שבהם מיכל נוזל הבלמים משותף גם למשאבת קלאץ'. אלפאסוד לדוגמא.

לפי התיאור, בדוק את הצינור שמוביל את הנוזל למשאבת קלאץ' התחתונה,

ואם הנזילה לא ממנו, אז כנראה שהמשאבת קלאץ' התחתונה סיימה את תפקידה.

No worries 8)

• תוכן חדש...