Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי רכב מסוג דייהו "סופר" רייסר .

עד הטיפול האחרון הרכב תמיד נסע עם שמן מנוע של קאסטרול .

בטיפול האחרון אבא שלי החליט לשים שמן של פז .

מאז התחילו רעשי שסתומים , הרכב "סוחב" פחות טוב .

במוסך הציעו לי לבצע פלאשינג על מנת לנקות את המנוע אך יש לי כמה הסתגויות מכך :

1. הרכב שנת 95 ועשה 110K , עד עכשיו לא בוצא פלאשינג אף פעם האם לא מאוחר מדי?

2. ביצעתי חיפוש על הנושא וראיתי שבני.ל לא המליץ לבצע את השטיפה לרכבים בעלי שסתומים הדראולים (הדייהו בעלת שסתומים הדראולים) .

כמו כן מה דעתכם על שמנים ל ליקווי מוייל ? המחיר זול פי שניים מהקאסטרול .

תודה .

פורסם

יבגני שלום רב!

צמיגות השמן שבה אתה משתמש היא תקינה!

לגבי פלשינג היא פעולה לא מומלצת , אלא במקרים מיוחדים, לפי דברייך, דפיקות השסתומים החלו לאחר החלפת השמן, אומנם ציינת שהשמן הקודם היה קסטרול, ופז היא תחנת הדלק היחידה שמשווקת שמן זה,

לכן לא ברור לי איזה שמן מתוצרת פז , אביך שם במנוע, ( אנא פרט מהו השמן, מה הצמיגות ומהו התקן הרשום על המיכל, במידה והוא נמצא ברשותך), קסטרול הוא אכן שמן איכותי, וראיתה מה קורה כשמנסים לחסוך, מומלץ לנסות לעבור לליקווי מולי המתוסף בתוסף MOS2 ,במיכל בצבע אפור, ולהקפיד להחליף, גם מסנן שמן מקורי, בצע זאת ודווח על התוצאות לחברי הפורום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה ,

הבנתי שאינך ממליץ לבצע פלאשינג .

ז"א להחליף שמן ומסנן ולבדוק ? אם עדיין קיימת בעייה?

ד"א לפני כ 5K ביצעתי החלפת אטם מכסה שסתומים ושמתי לב לגושי שמן בתוך הראש.

פורסם

אהלן צביקה, יבגני וכל החבר'ה

גם לי יש דפיקות מהמרימים ההדראוליים, ושימוש בשמן LM עם תוסף MOS2 לא עזר במאום.

עדיין יש דפיקות, ולא הרגשתי בשום שינוי לאחר שניסיתי אותו אני איתו כבר בערך 3 שבועות. בהחלפה הבאה אני אנסה קסטרול, אם כי יכול להיות שהמרימים ההדראוליים אצלי כבר זקוקים להחלפה, או שיש לחץ שמן נמוך מדי.

לגביי הפלאשינג, פעולה מעט מסוכנת למרימים הדרואליים, בני טוען שהחומר נשאר עליהם והורס אותם.

פורסם

יבגני מה זאת אומרת גושי שמן?

האם כוונתך לבוצה. גושי בוצה של שמן שלא הוחלף בזמן?

לפי דברייך השמן שהיה בשימוש בריכבך היה מסוג קסטרול, שמן כמובן איכותי, והתוצאות דיברו בעד עצמם, במחשבה שנייה הייתי ממליץ לחזור אליו, בתוספת החלפת מסנן שמן!

לסטרינגר לא הייתי מייחס את הרעשים מהנדנדים, דווקא לאיכות השמן במכוניתך, יתכן ובעייתך קשורה לנדנדים שחוקים, ואו ללחץ שמן נמוך במקצת, אך אם בעייתך מסתכמת ברעש קל מהנדנדים,

אתה יכול להרגע ולנסוע שנים כך!

בברכה

צביקה

פורסם

עד לפני הטיפול האחרון הרכב נסע על קאסטרול .

בטיפול האחרון שמו ברכב שמן של פז ( אין לי מושג על איזה שמן מדובר , יכול להיות ואבא שלי טעה ומדובר על שמן של סונול ) .

לאחר הטיפול שמתי לב לבוצה , כמו כן לרעש שסתומים .

בכוונתי בטיפול הקרוב לשים שמן של ליקווי מויל מאחר ויש הבדל די גדול במחיר ( 140 ש"ח לקאסטרול ו 75 ש"ח לליקווי מויל ).

פורסם

75 שקל לליקוויד מולי 10\40 חצי סינטטי זה לא מחיר כלכך זול.....

זה המחיר בערך.......תוכל להשיג את זה בסלמה בת"א אצל רפי חלפים ואצל כל החבר'ה בסביבה...בהצלחה

פורסם

אתה מדבר על השמן המתוסף האפור? ד"א רק שתהיו בעניינים שבאמת אין יותר מדי מה לתפוס מהשמן... אין שום הבדל בין השמן הזה ל ESSO שבילה אצלי במנוע 100K לפני... אין שינוי לטובה ואין שינוי לרעה... אבל הוא יותר זול לי אז אני שם LM בכל מקרה? תוכל לתת כתובת?

פורסם

לא עתיד מתכוון ללליקווי מולי באריזה הזהובה, ללא תוסף MOS2 , ותוכל להשיגו אצל הפרסי וחבריו!

• תוכן חדש...