Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האפור באמת עולה 75 אצל הפרסי.

פעם זה עולה אצלו 100 ופעם 75, תתמקחו איתו אם הוא רוצה יותר מ 75.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא מבין על מה המהומה סביב שמנים של LM , משום מה נראה על פניו משאלות ותשובות בפורומים בחו"ל כי השמנים של LM הינם באיכות בסיסית ותו לא.

במחירים של אוטו דיפו שבמקרה ביקרתי שם היום, דורשים 150 שקל על האריזה המתוספת חצי סינטטי וחצי סינטטי על בסיס מינראלי ללא התוסף,אריזה צהובה, במבצע רק ב 100 שקל!!!

חנות חלפים לייד, איסידלקו חצי סינטטי 65 שקל, KEF או משהו בסיגנון(מוסך מורשה רנו סיטרואן) חצי סינטטי ב 80 שקל ו GTX קסטרול שהוא נחשב בעל שם עולמי ב 110 שקל, אז למה לקנות LM?

פורסם

קצת סדר :

יש את הזהוב/צהוב - שמן מינרלי עם תוספים סינטטיים , צמיגות 10W-40 . אצל הפרסי ב-70 ש"ח.

יש את האפור המתוסף ב-MOS 2 , גם הוא מינרלי עם תוסף סינטטי , שימו לב ! הצמיגות היא 15W-40.

עולה 75 ש"ח אצל הפרסי.

יש את האפור המתוסף החצי סינטטי (עם MOS2) , צמיגות 10W-40 , הפרסי גובה עליו 120 ש"ח , וגם זה בלחץ.

אל תתבלבלו.

המחירים הם לאריזה של 5 ליטר.

ESSO ULTRA חצי סינטטי 10W-40 נמכר ב"צנטרל" ב-100 ש"ח , אולי תצליחו להוריד קצת (נמכר בעבר ב-70 , אילן טוען שהייתה להם טעות בתמחור ,אני מקווה שלא שילמתי מס אשכנזים).

המחיר לאריזה של 4 ליטר.

פורסם

שמר

סתכל מה יש לי באוטו עכשיו וקניתי מהפרסי לפני איזה חודש שעשיתי טיפול גדול ב 110 נראה לי

מדובר לפי מה שאתה אומר בשמן שבלחת מוציאים ממנו ב 120? והאם השמן הנ"ל הוא חצי סינטטי או מינלי עם תוספים סינטטיים בלבד?

ב.JPG

א.JPG

פורסם

היי,

השמן של LM שתמונה הינו חצי סינטטי,כלומר שמן מינרלי עם אחוז גבוה של תוספים סינטטים.

השמן מתוסף ב-MOS2 שמשפר את תכונות השימון של השמן (מוריד את רמת החיכוך).

איזה כייף לי :)

פורסם

מה אתה אומר? אולי בטיפול הבא אני ישים סינטטי מלא? דווקא בא לי לשים סינטטי מלא לראות מה הקטע שלו

אין לי נזילות

המנוע לא שורף אף לא גרם אחד של שמן למרות שהרכב שלי עובד קשה אפשר להגיד

ובמצב מצויין

מה דעתך?

לאנטיס 1.8 מודל 2000 120K

• תוכן חדש...