Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עבר הצום ומה עשיתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהתחלה הוא אומר

אני חושב שכל מי ששומר מסורת, אסור שיתגאה בזה.

המסורת היהודית עתיקה וחסרת כל קשר למציאות המודרנית, לכן מי ששומר עליה הוא אדם טיפש שלא מוכן להכיר בקדמה.

לכן, כל שומרי המסורת תעשו את זה בשקט

ואחר כך

גמר חתימה טובה לכולם

סתירה פנימית לא?

וחוץ מזה לומר על שומרי המסורת אנשים טיפשים ? בוש והכלם לך !!!!

אני מהנדס אווירונוטיקה אחי דוקטור לפיסיקה וכמה שאנחנו נוברים במדע אנו לאט לאט מגלים שיש בורא לעולם לפי היהדות (שוב בחיזוקים מהמדע) !!!!

אלברט איינשטיין הודה לפני מותו שיש בורא לעולם וטיפש הוא לא היה.

רק מה שצריך להוכיח זה שהיהדות היא הדת האלוהית היחידה וזה קל מאוד. כמובן שאני לא אעשה זאת כאן אבל אם תרצה (ונראה לי שלא ) אפנה אותך לגורמים המתאימים.

מי שחושב שהיהדות נגמרת במצות, רעשנים וש"ס הוא הטיפש הגדול. היהדות היא בור ללא תחתית ואנו רק צריכים להיות גאים שנפלה בחלקינו הזכות להיות שייכים לעם היהודי.

מצטער שהארכתי אבל דיבורי עוולה כאלה קורעים את ליבי כל פעם מחדש - שיהודי, בז ליהדות.

לפחות אל תגיד את זה בפרהסיה- שלא יחשבו שאתה טיפש.

פורסם

אף אחד לא בז פה ליהדות

מי שבז ליהדות נישאר בארצות המוצא שלו. פשוט יש כאלה הדיים יותר, ויש כאלו החילוניים יותר

וכשנישאלת השאלה איך עבר הצום אז אפשר לענות בשתי דרכים:

א. עבר קל\קשה ולפרט

ב. לא עבר ביכלל ולפרט, גם זאת הרי אפשרות

אני יכול להבטיח לך שכל מי שלא שמר לא הלך בכל רחוב וצעק מה הוא אכל ליפני חמש דקות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אף אחד לא בז פה ליהדות

מי שבז ליהדות נישאר בארצות המוצא שלו.

אוי כמה שאתה תמים. אויבי היהדות הגדולים ביותר חיים בינינו כאן בארץ.

לא סתם נאמר "מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו".

פורסם
אני מהנדס אווירונוטיקה אחי דוקטור לפיסיקה וכמה שאנחנו נוברים במדע אנו לאט לאט מגלים שיש בורא לעולם לפי היהדות (שוב בחיזוקים מהמדע) !!!!

.

ברור, האירבוס A380 החדש תוכנן ע"י מהנדסי אירבוס בעזרתם של רבני ורוצליו..

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

רונן, אני חושב שאתה יכול להנדס את בית הכנסת האווירונאוטי הראשון. לך על זה גבר.

מקיוסי, ממליץ לך ללכת לבקר בבית הכנסת האווירונאוטי הראשון. לך על זה גבר.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
בהתחלה הוא אומר

ואחר כך

סתירה פנימית לא?

שום סתירה פנימית. אני לא מאמין בכך, אבל מטעמי כבוד והערכה, אני מברך אנשים בברכה שיש לה משמעות עבורם.

וחוץ מזה לומר על שומרי המסורת אנשים טיפשים ? בוש והכלם לך !!!!

שים לב, לא אמרתי על שומרי מסורת שהם טפשים! לחלוטין לא. רק ניסיתי להראות איך אדם שומר מסורת יכול להיראות רע, בדיוק באותה מידה כמו שאתם מנסים לגרום לנו (מי שאינו שומר מסורת) להיראות.

אני האחרון שיגדיר אדם על פי אמונתו, אני גם האחרון שיתנגד לאמונה כלשהי או יפגע באדם שמאמין בדבר כלשהו. לכן, אני לא נוסע ביום כיפור, אוכל רק בחדר שלי כדי לא להקשות על מי שצם אצלי, אני לא אוכל/אדבר בטלפון/אעשן/כל דבר אחר ברחוב, מתוך כבוד למי שכן שומר על היום, בדיוק כמו שלא אסע בבני ברק בשבת או אסתובב עם פיתה בפסח.

אבל מעולם לא חשבתי, שמה שאני עושה לבדי בחדרי באופן פרטי לחלוטין, יפריע למישהו אחר. ולעולם לא אקבל את הרעיון שלמישהו יש זכות להפחית מערכי בגלל בחירות אישיות לחלוטין שאני עושה, וזה לא משנה עם בנושא דת,אמונה,לימודים או כל דבר אחר.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם
RS

למה אני קורא לכם כופרים?

1.להגיב בשרשור שבן אדם יהודי פתח ושאל את אחיו היהודים איך עבר עליכם הצום וקמים כל מיני כופרים שאומרים ומחפשים את הצורה הכי צינית והכי בוטה להגיד "אני לא צמתי".

2.זה דבר כ"כ נורא מה שאתם עושים, לא מבחינת דת. אלא מבחינת הכבוד של בן אדם לחברו. פשוט גועל נפש!

3.לא ראיתי ערבי צוחק על ערבי אחר וקורא לו פרימיטיבי בגלל שהוא לא צם וחברו כן צם.

4.ערבים פונים אליי ואומרים לי "אח שלי שיהיה לך צום קל" וגם אני יום יום מברך אותם שיהיה להם צום קל (לאלה שצמים) ומשתדל לא לאכול\לשתות\לעשן לידם. לו רק מתוך כבוד.

5.כמו שהמאמנים לא כופים על החילונים לצום, גם אתם (אלו שבחרתם להגיב בציניות שכזו) יכלתם לשמור על פורפיל נמוך.

6.יכלתם לא להגיב, יכלתם לומר לא צמתי אני לא מאמין בה', יכלתם להתעלם מהשרשור. אבל לא, הייתם חייבים לתקוף בכל הכוח. בשם העולם החדש כביכול.

7.אתם יכולים להתגאות בעצמכם.

יוסי.

מר יוסי היקר,

אני בכוונה מספרתי את המשפטים שכתבת כדי להגיב אליהם בהתאמה.

1.לא צמתי,ואני עדיין יהודי לא פחות ממך,אז רד מהעץ של "אחיי היהודים הצמים".

2.אתה מדבר על כבוד בין אדם לחברו,לאו דווקא מבחינת דת ? אז למה אתה בעצם אומר במשפט קודם ששורה תחתונה "מי שלא צם-לא יהודי" ? איפה הכבוד ל-"אחייך-היהודים-שלא-צמים" ? כשהייתי בן 7 ימים חתכו לי בדיוק כמו לך,כשהייתי בן 13 שנים עליתי לתורה ועשיתי בר מצווה בדיוק כמוך.

3.אף אחד כאן לא ניסה לקרוא פרמיטיבי למי ששומר מסורת,לפחות לא עד שכל המסורתיים פתחו את פיהם וחזרו כמובן לכפירה הדתית.אגב,כן,הדת היהודית אכן פרמיטיבית משהו,מה לעשות,אבל זה לגיטימי כיוון שנכתבה לפני לפחות איזה 200 שנה,לא?...

4.רוב האנשים פה,גם אלה שלא צמו,כיבדו אחרים,ולא ירדו לרחוב עם שניצלים ובקבוקי קולה.

5.על כפירה דתית שמעת ? כי זה בדיוק מה שאתה עושה במשפט 5 החכם שלך..... מי אתה בכלל אדון יוסי שתגיד לי (אמנם במילים יפות) לסתום את הפה ? אם ללכת לפי הקו מחשבה המעוות שלך, השרשור נפתח ע"י אחד מאחייך היהודים,מיחידי הסגולה שצמו ביום כיפור המקודש לכל,במטרה שכולם יכתבו מה עשו ביום כיפור,בין אם צמו ובין אם לא. הפורום הזה פתוח וגלוי לכל,היה צפוי שיתפתח לכיוון הזה,יכולת פשוט אתה לא להכנס.

אבל אל תשתיק אחרים שדעתם שונה מדעתך,לא מתאים לך,שמור על פרופיל נמוך בעצמך.

6.בשם העולם החדש,אכלתי ביום כיפור סנדוויץ' עם חומוס,כרוב אדום,קצת סלט טורקי,חצילים ונקניס פסטרמה בדבש.

אה כן,לא צמתי.

7.אין לך (אבל באמת אין לך) טיפת מושג,כמה אני גאה בעצמי !!!

ובכל אחיי (היהודים,או לא...) שלא צמו,וגם גאה מאוד באלה שצמו.

מה שיפה הוא,שאם תשים לב,מבין כל אלה שכתבו כאן על כך שלא צמו,אף אחד לא ניסה לעודד אחרים לא לצום,אבל אלה שכן צמו רק מתפלצים על אלה שלא צמו ומנסים לסתום את פיותיהם.

מוגש לך כחומר למחשבה.

נ.ב

ולפחות אם אתה מצטט מישהו (יאשה),אל תוציא את דבריו מהקשרם !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני בדרך כלל לא מגיב הרבה אבל הפעם הייתי חייב.

"מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו" כמה שהמשפט הזה כל כך נכון שזה עצוב!

אני רק רוצה להזכיר לכם באיזה מדינה אתם חיים....במדינת היהודים!

מדינת ישראל שהוקמה בשביל שכל היהודים יתאחדו ביחד ויחיו בשקט ובשלום!

תשבו טיפה בבית ותזכרו איך אבותיכם נלחמו,נהרגו ונפצעו בשביל שאתם תשבו עכשיו במדינה משלכם בביטחון!

אז קצת לכבד את אלה שצמים ולא לבוא אליהם בגישה של פראיירים שצמו.

ולזה שעשה ברית מילה ובר מצווה תבין שזה לא נגמר בזה...

ואני בטוח שגם את זה עשית מלחץ חברתי שלא תרגיש נבדל מאחרים אבל לא נדון בזה...אז תסלח לי אבל יהודי לפי דעתי אתה לא.

דבר נוסף שאני רוצה להוסיף זה שנכון שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית ובאמת כל הכבוד אבל,

להוריד טיפה את הראש ולתת כבוד כי אנחנו חיים במדינה יהודית!

שנה טובה לכולם.

פורסם

חברים, דתי או לא דתי צם או לא צם הכי חשוב שנהיה מאוחדים ונאהב אחד את השני אהבת חינם. כמו שאני לא אשנא את אחי אם הוא יכפור, כך אני לא אשנא לעולם שום יהודי = אחי שלא עשה לי ישירות דבר רע , רק בגלל הדיעות שלו. גם הקב"ה לא מרשה לעשות זאת בשום פנים ואופן. בשבילי ילד קטן ממאה שערים שווה בדיוק כמו ילד מנאות אפקה בן לחילוניים "כופרים".

אני לא מנסה להיות הבבא רונן או משהו כזה אבל לפני 65 שנה היו מעלים את שנינו לקרונות לא משנה אם היינו עם פיאות או מחזיקים סנדוויץ' חזיר ביד. צריך לכבד אחד את השני ולא לשפוט אחד את השני לפחות אחרי שבדקת לעומק את צורת החיים בה הוא חי ורק אז לעשות זאת בדרכי נועם בלבד. גם ככה יש לנו מספיק צרות.

כי אחרי הכל זורם בעורקינו אותו דם.

פורסם

רונן, מילים בסלע.

רבותי, לכל אחד יש דעות שונות, ולכל אחד יש זכות להביע את דעתו, אבל לאף אחד אין זכות לבקר אף אחד אחר.

צמת אחלה , לא צמת, גם אחלה.

אני יודע שאני צמתי, לא היה לי קל אבל עשיתי את זה.

להוכיח את עצמי? לרזות? להתנקות פיסית או מנטלית? אמונה?

כל אחד וסיבתו.

תפסיקו לריב על כל דבר קטן.

לפעמים צרקיך למצוא את הפשרה.

אור.

פורסם
כמו שאני לא אשנא את אחי אם הוא יכפור, כך אני לא אשנא לעולם שום יהודי = אחי
יודע מה ? המשפט הזה מכעיס אותי.

לפי דבריך שנאת חינם אסורה כלפי יהודים.

אבל אם הוא לא יהודי? אם הוא נורבגי אז שנאת חינם זה בסדר ? אם הוא צרפתי ? או שומו שמיים - ערבי ?

מי שלא שונא מישהו בגלל שהוא יהודי הוא בעיני הכופר הכי גדול שיש.

הוא בד"כ גם זה שהכי שונא עמים אחרים רק בגלל שהם... עמים אחרים.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...