Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רדיו דיסק לאוטו ורציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות יעבדו ללא בעיה ללא מגבר

יש להדגיש שאני לא צריך שהווליום יקפיץ לי את כל האוטו אלה שאני ישמע באיכות טובה ושיהיה מספיק ווליום

להלן הרדיודיסק והרמקולים

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=22574

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=131077

פורסם

באמת חבל על הכסף שתוציא על הרמקולים

כי מבחינתך והאיכות שתשמע פיוניר 240 יעשו את אותה עבודה

ותאמת גם לא כ"כ הייתי ממליץ לך לבזבז את הכסף שלך על מערכת של JVC ועוד במחיר הזה

"רוצה מסאג'? - שב לי על הבגאז" :-P

למכירה סאב לאוהבי SPL ו SQ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=750709#post750709

פורסם

הקטע הוא שאני יכל להשיג אותם ממש בזול מאחד שקנה והתחרט והמחיר ייותר זול מה240 וואט ורק בגלל זה אני מעוניין בהם אחרת לא הייתי חושב אפילו עליהם . השאלה היא האם הם יתנו לי את אותה התפוקה כמו ה240 או שבלי מגבר הם יהיו נחותים יותר ?

פורסם

בכמה בדיוק הוא ישחררר לך את הפיוניר הנ"ל?

כללי אם המחיר ממש זול אז תיקח למרות שאני שונא את הפיוניר הנ"ל הוא צווחני ומתכתי ובאס לא טיבעי .

כללי לחבר את האלמנט הנל לר"ד זה לא ממש חכם היות וחבל לך לא להזין אותם בהספק שהם יכולים לקבל ובכך לקבל עוצמה גבוהה יותר וצליל מפורט יותר שיועבר טוב יותר ,אבל ניחא.

ונעבור לר"ד

לגבי הפאנל הנ"ל אני לא חובב JVC בעיקר בפאנלים ובעיקר לא את הדגמים הפשוטים והבעייתיים שלהם.

במחיר הנ"ל תוכל להביא פאנל של פיוניר 7600,750,740 .. פאנלים מעולים שנותנים תמורה מצויינת למחיר הזול שהם נימכרים בשוק . חפש כאילו שמורים מיד שניה [באם יתמזל מזלך תוכל למצוא פאנל מהסדרות הנ"ל כולל אחריות במצב דנדש ללא שריטה לי כבר יצא להתקל בכאילו מיד שניה כשאני חיפשתי בזמנו פאנל]

בהצלחה

גמר חתימה טובה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קצת סיבכתה אותי :lol:

אני אשאל בפשטות : בישביל רדיודיסק כמו שכתבתי או כמו שאתה מציע איזה רמקולים ישמעו יותר טוב ה460 וואט או ה240 וואט .

לגבי הרדיודיסק עצמו אני יעבור לפיוניר .

פורסם

לא בדיוק עניין של ישמעו יותר טוב אלה עניין של יעבדו טוב יותר הכוונה ינוצלו טוב יותר יגיעו לביצועים המיירביים שלהם וזאת ללא הצורך במגבר חיצוני בהספק גבוה יותר מהר"ד . ולכן הבחירה הנכונה תהיה פה רמקולים 240W .

רמקולים של פיוניר אובלים [6*9] אני לא אוהב את טיב הצליל שלהם[מדבר על מחלת הטויטרים המתכתיים ].

אם עדין נישארים בקטגוריה של אובלים לעם הפשוט [ובקיצור עממיים] אני מציע לך ללכת על קנווד למרות שהפיוניר 240 הם גם לא רעים למשתמש הפשוט אבל אישית אני הייתי בוחר בקנווד-עניין של טעם.[כמה כסף אתה הולך להשים על אובליים כי יש עוד בחירות טובות ומוצלחות יותר בשטח שיכולות להיות טובות עבורך]

פורסם

אני לא יודע מה זה אובליים אבל אני מתכנן להשקיע עד 1200 ש"ח על רדיודיסק +רמקולים אחוריים ואני אשמח להמלצות , מקדימה יש לי את האורגינלים של המאזדה לאנטיס +טוויטר ואני מקווה שהם יהיו טובים כי אם לא אני אחכה מעט ויחליף אותם בעוד חודש חודשיים .

פורסם

אני כבר הייתי מציע קומפוננט קידמי ור"ד

מניסיון בכלל לא כייף לשמוע רק עם רמקולים אחוריים

וקומפוננט טוב אפשר להביא ב 550

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אפשר גם ב250-300

להביא קומפוננט טוב.

ראה כדוגמת מגנט סדרת בול פאוור.

פורסם

בסכום הזה. אני הייתי בוחר ב פיוניר 4700, ומעלה.

ו6/9 של קנווד, (הם נותנים יותר בס מפיוניר,) ועם אתה מחליף את הקדמיים בקרוב. אז הם ישלמו לך את הצלילים טוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...