Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זוכרים את הגולף GTI שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86388

אממ, איך להגיד זאת...

האוטו כבר לא איתנו :twisted:

שבוע שעבר, יום שישי, 3 לפנות בוקר.. אני עם חברה שלי נוסע בתל אביב מכיוון קינג' ג'ורג' בירידה מהשוק...

בחורה עם מזדה 323 עומדת בצד הכביש, אני נוסע על 40-50 , ואיך שאני 5 מטר מאחוריה, היא מחליטה לבצע פניית פרסה באגריסיביות מבלי להסתכל במראה (אגב היא הודתה)

אני עם הבלמים בכל הכח מנסה לברוח כמה שיותר שמאלה לנתיב הנגדי, אבל היא נכנסת בי בכנף הימנית ובדלת.. והכריות אוויר נפתחות , והנה הסרט מתחיל...

למזלי ,אמא שלי היא הסוכנת ביטוח שלי גם :wink:

אז הכסף יחזור במלואו , אם כי כבר הושקע באוטו הזה 10 אלף שקל תיקונים ושטויות

מלבד הצ'יפ ... בקיצור יש הפסד, אבל העיקר יצאתי בחיים וגם חברה שלי, עם שריטות וחבלות "קלות"

ומה למדתי לקח?

שלאנשים יש עיניים גדולות ,וקשה להם לפרגן במדינה הקטנה שלנו.

הכי טוב לקנות דייהטסו 1.3 תאמינו לי :-P

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד פחית הלכה, העיקר יצאתם בריאים ושלמים, זה הכל, הנה, תראו כמה אנשים נהרגו השבוע, ותלך לבית כנסת תתפלל תודה לאלוהים שהוציא אותך מזה בנזק של פח בלבד טפו טפו טפו שלא נדע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תודה לשניכם, ואני לוקח בקלות.. עם כמה שנקשרתי לאוטו... העיקר שיצאנו בריאים ושלמים!

והלכתי לבית כנסת ועשיתי הכל ברוך השם.

פורסם

מה הקשר בין התאונה, לנזק, ול "האוטו כבר לא איתנו" ??

חשבתי כבר טנק מרכבה טיפס עליו...

הרכב הושבת בגלל פגיעה בצד?

פורסם
מה הקשר בין התאונה, לנזק, ול "האוטו כבר לא איתנו" ??

חשבתי כבר טנק מרכבה טיפס עליו...

הרכב הושבת בגלל פגיעה בצד?

קרוב ל 50 אחוז נזק...

האוטו מתנדנד בין השבתה להחזרה לכביש...

אבל אליי בכל מקרה הוא לא יחזור.

פורסם

שלאנשים יש עיניים גדולות ,וקשה להם לפרגן במדינה הקטנה שלנו.

הכי טוב לקנות דייהטסו 1.3 תאמינו לי :razz:

אז פעם הבא תיקנה פיאסטה.

מה זה השטויות האלה?

על הב.מ.וו של אבא'לה לא מוציאים עיניים אתה חושב?

מוציאים יותר עיניים מאשר הוציאו על הגולף שלך, תיהיה בטוח בזה.

ולא קרה לו כלום (וחס ושלום שגם לא יקרה שום דבר).

אני לא אומר שאתה אשם.

אני פשוט אומר שזה עניין של מזל, או חוסר מזל...

Back to the original - NC again.

פורסם

מצער לשמוע... חבל על הרכב, אבל מצד שני הכי חשוב שיצאתם בריאים...

אבל סתכל על הצד החיובי... עכשיו אפשר להתקדם לאימפרזה... :-P

ולגבי זה שלאנשים יש עיניים גדולות וקשה לפרגן... שמע זה נכון שיש כאלו, חלק סתם מקנאים בלי לעשות כלום וחלק יעשו משהו דווקא רק כי להם אין את זה, אבל אני לא חושב שבגלל זה צריך לנסוע על עגלת סופרמרקט... התאונה היא סתם חוסר מזל ומלבד להיזהר מנהגות בצידי הכביש (ובכלל) אני לא חושב שאתה צריך לוותר על משהו שאתה רוצה רק בגלל שאנשים יקנאו...

פורסם

BMW- כן הפגיעה המזורגגת הזאת קרוב ל 50 אחוז נזק...

רק הכריות אוויר עם המחשב קומפלט 15 אלף שקל!!!

TB-.. בגלל זה אבא שלי משתדל לא להחנות כל הזמן ליד הבית את האוטו , לפעמים הוא מחנה קילומטר שתיים מהבית ולפעמים יותר :?

בכל מקרה זה גורל .. לא יעזור בדין!

אם היית יודע מה הלך אצלי בשישי הזה ... בכלל לא הייתי אמור לצאת.

בסוף נסעתי לרעננה לחברה שלי , אחרי זה נסענו לתל אביב.. בדרך בכביש המהיר עצרתי 10 דק' בשביל להחליט לאן לנסוע.. החלטנו, עכשיו עוד פעם התלבטתי אם לנסוע דרך מחלף של צהלה או איילון צפון...

יאללה איילון צפון, אחרי זה שוב אני מתלבט אם לנסוע דרך נמיר או איילון.. ככה כל הדרך!!!

בסוף דרך איילון.. טוב אני מגיע למקום שאני רוצה בתל אביב, ואז פתאום אני וחברה שלי מתלבטים למשהו אחר... נוסעים ובום .. התאונה :roll:

GSI- דני :wink: אימפרזה לא כרגע בכל מקרה.. אני רוצה לשמור על החיים שלי :-o

והכי חשוב באמת שיצאנו בחיים בלי פגיעות רציניות...

ותאמין לי שגם אני חשבתי כמוך , על העניין שלא צריך לוותר רק בגלל קנאה של אנשים...

אבל אחרי מה שעברתי ואיך שראיתי שאנשים פשוט גועל נפש אחד גדול במדינה הזאת!!!

אני עושה תאונה, מספר פה ושם.. ועוד אנשים שואלים אותי, "מה אבא שלך קנה לך גולף GTI?"

כאילו רבאק! עשיתי תאונה!!! גם עכשיו אתם רוצים לעשות עיניים?

זה פשוט מחליא אותי אנשים כאלה!

פורסם

[quote name=eladdl

הכי טוב לקנות דייהטסו 1.3 תאמינו לי :-P

תנחומי על ה-GTI, חבל על כל אחת שהולכת.

המסקנה שלך נראית לי קצת מוגזמת. נשמות טובות תמיד היו ותמיד יהיו. זו לא סיבה לענות את עצמך מבחינה מוטורית. שלא לדבר על זה שספק אם אחרי תאונה זהה בדייהטסו 1.3 הייתי יוצא ככה ללא אף פגיעה.

פורסם

לא נורא, העיקר יצאת בשלום. ואף אחד לא מנסה לדפוק אותך, בטח שלא בחורה במאזה 323 באי אפשר להבחין מלפנים אם זו גולף 1.6 או GTI, ובטח שהיא לא יודעת מי אתה. כנראה לא הסתכלה במראה וזה מה שקרה...

אגב, איך הרעש של הכריות אויר? לא מפחיד?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לא נורא, העיקר יצאת בשלום. ואף אחד לא מנסה לדפוק אותך, בטח שלא בחורה במאזה 323 באי אפשר להבחין מלפנים אם זו גולף 1.6 או GTI, ובטח שהיא לא יודעת מי אתה. כנראה לא הסתכלה במראה וזה מה שקרה...

אגב, איך הרעש של הכריות אויר? לא מפחיד?[/QUOTE]

במילה אחת - טראומה...

העשן שאחרי זה יצא מהכריות אוויר בכלל הרג אותי! הייתי בטוח שהאוטו נשרף, וכולם צעקו לנו תצאו מהאוטו...

אבל זה היה סה"כ אבק שריפה של הכריות אוויר... מה שכן חטפתי בומבה רצינית מהכרית אוויר בידיים,

משהו מפחיד :shock:

פורסם

משתתף בצערך, העיקר שאתה וחברתך בריאים ושלמים.

בקרוב הרכב יפורסם בלוח פוקוס ע"י סוחר שיקנה אותו מהביטוח ויתקן אותו במחנה הפליטים בלאטה ליד שכם.

בטח הוא גם לא יטרח להחליף כריות אוויר ומחשב כריות ופשוט יסגור את זה עם פלסטיקה חדשה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...