Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט לא להאמין נהג בשלילה מילא עוד נסלח, נהג שיכור, פשוט רוצח, והרג 4, כן ארבעה אנשים חפים מפשע שרק רצו לחזור הביתה, השאירו 4 יתומים ופצועים.

איפה הדין?

תקראו את תגובה 39, כל כך נכון.

אני תמיד אמרתי שקורס נהיגה לא ימנע שום דבר וגם קנסות לא ימנעו שום דבר וגם החרמת הרכב או הרישיון לא ימנעו שום דבר כמו כן גם פרסומות שרצות נון סטופ ברדיו לא ימנעו שום דבר.

מה שכן ימנע את התאונה הבא זה לשלוח נהגים עבריינים למעצר בית, מה ההבדל אם אני נכנס למועדון חמוש בסכין, או עולה על הגה שיכור, במועדון מקסימום יפצע מישהו חלילה וחס, וכאן אתם רואים מה התוצאה, אז מה כבר הנהג יקבל עיסקת טיעון ושלילה למספר חודשים אהה כן ו 40 נקודות.

האם אתם מסכימים איתי בנוגע להצעה שלי שנהגים עבריינים צריכים לשלוח למעצר בית?

לכתבה: http://news.walla.co.il/?w=//791648

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ואם הם במעצר בית , אז מה ? אני לא מבין , בגלל שהוא עבריין תנועה (נגיד מהירות וכו) אז צריך לשים אותו בבית ?

אני בעד העניין הזה של לקחת להם ת'רכבים - זה סביר ונשמע אפילו מצויין

אבל מה קשור מעצר בית ? וגם אם מעצר בית, מי ישמע הם ישארו שם ..

פורסם
מה שכן ימנע את התאונה הבא זה לשלוח נהגים עבריינים למעצר בית,

ואיזה אחוז מהתאונות נגרמות בגלל נהגים עבריינים כמו זה?

כנגד סוציופאטים מעיין זה אין הרבה מה לעשות מראש, לא בכביש ולא בשומקום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אדם שנוהג שיכור הוא אדם שמצפצף על החוק, ובאמת שמעצר בית לא ישנה לו כלום, הוא עדיין יחזור לכביש אפילו כשאסור לו..

אם כבר מעצר אמיתי בכלא, וגם זה לא משהו אפשרי או הגיוני..

הדבר היחיד שבאמת נשמע סביר וחכם לעשות זה לקחת את הרכבים, זה באמת מלמד לקח ויכול לעזור..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מעצר בית הוא משהו שנאכף בחומרה אך ורק אם תופסים אותך.

שלילת רשיון היא דבר שנאכף בחומרה אך ורק אם תופסים אותך.

אם השלילה לא עובדת, למה שמעצר בית יעבוד?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה קשור מעצר בית? יש דרכים הרבה יותר טובות ואפקטיביות להשגת המטרה:

-קנס, זה אחד הדברים שהכי כואבים..תפגע לו בכיס ובפעם הבאה הוא יעשה חושבים.

-לקיחת הרכב, להרבה אנשים זה כמעט כמו מעצר.

-מאסר, כן מאסר..נהג עבריין צריך לשבת כמו כל פושע ועבריין אחר.

-עבודות שירות, זה לעבריינים קטנים, אבל אני מבטיח לכם ששבוע באלי"ן או בית לווינשטיין יגרום גם לנהג הכי מופרע לחשוב קצת.

1.8T 8)

פורסם

פשוט נבלה,רצח בדם קר 4 אנשים ועוד התפרע בבית-החולים ולא שיטף פעולה עם השוטרים.

אני מאמין שגזר דין מוות זה מוגזם אבל כמה מאסרי עולם+כריתת ידיים יהיו מאוד מוצדקים..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

הבעיה בארץ היא הענישה,או חוסר ענישה ראויה-למען יראו ויראו, חד וחלק.

זה נכון לגבי דוקרים למינהם,אנסים וכן גם עברייני תנועה.

פורסם

בתאונה הקשה במחלף לוד נפצעו קשה עוד שניים. הנהג הפוגע, שמאחוריו 19 הרשעות בעבירות תנועה, נפצע קל.

זו תת הכותרת.

לאנשים כאלה לא צריך לתת לחזור לכביש.

איך אומרים, הכתובת הייתה על הקיר..

אור.

פורסם

כאשר נכנסתי היום לפורום, השרשור החשוב הזה היה בתחתית הדף, לעניות דעתי הוא היה צריך להיות דביק .

באשר ל"עוד" מקרה מצער אשר אנו בהחלט מזועזעים ממנו, אני חא אכנס לניתוחו, אך, יש לי דעה בקשר לצורה בה אפשר לצמצם את התופעה:

כל נהג הנתפס נוהג בשלילה או אי יכולת נהיגה, גילופין, מחלה, לא יקבל דו"ח תעבורה אלא תיק פלילי באשמת כוונה לרצח של X ולהישפט בהתאם. כנ"ל גם לנוסעים איתו, הם שותפים למזימה, כי לא יכול להיות כי אינם מודעים לעבירה.

שיפוט לפי תנאים אלו ופרסומו יצמצמו ולו במועט את הרצון לקחת הגה לידיים בלי הכשר.

לא יעזור לנו לקלל לצרוח וכו. צריך ליצור לחץ על העוסקים במלאכה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

ברגע שמישהו מקבל רקורד של כמה עברות חמורות צריך להחרים לו את הרכב, אבל ברגע שמישהו כזה עולה שוב להגה הוא לא פחות מאשר רוצח!! גזר הדין חייב להיות כלא!!! הוא לקח חיים של אנשים בכוונה תחילה.

לא יסלח.

פורסם

אחד העובדים שעובדים עם אבא שלי הכיר את ההרוגים.

היו זוג תיירים פרסיים שהגיעו להתארח אצל משפחה פרסית בארץ ..

הזוג מהארץ והתיירת שהגיע לביקור הם אלו שנהרגו ..

וזה היה כאשר הם היו בדרכם חזרה מסליחות מהכותל .. (אלוהים סלח ?)

במשך יום שלם אבא שלי (טוב כולם פרסים.. אז זה גם מתקשר לזה שהתיירת פרסיה באה לארץ וככה היא "מסיימת" את הביקור) ושאר העובדים בשוק עד כמה הנהג יכול להיות דביל.. נשלל לו הרישיון... נהג בשכרות ויותר מהמותר.. ועבר באדום ולא אחד.. עוד כמה לפני זה.. איפה המשטרה ???

וכן בסוף תהיה עסקת טיעון ובקושי הוא ישלם וגם בקושי יהיה מעצר.. זאת המדינה.. אדם רוצח 4 אנשים.. ולא מקבל כלו ם!!!

צריך להכניס אותו לכלא לבידוד... לסכול ולמרר לו את החיים לפחות איזה 15 שנה !!! ולהכיר לו מקרוב את בית לווינשתיין ואולי גם צורך בלהיפגש עם אחד מבני המשפחה של ההרוגים (רצוי שהנהג יהיה קשור) .. ואז אני לא מרחם עליו.

אגב כידוע בצהריים הייתה עוד תאונה קטלנית על גשר נחשון.. ישנם 2 הרוגים ! שוב הגורם האנושי .. אי ציות לרמזור אדום.

:?:roll::shock::x מפחיד כבר ליסוע בימים אלה בכבישי ארצנו !!!!

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
כאשר נכנסתי היום לפורום, השרשור החשוב הזה היה בתחתית הדף, לעניות דעתי הוא היה צריך להיות דביק .

באשר ל"עוד" מקרה מצער אשר אנו בהחלט מזועזעים ממנו, אני חא אכנס לניתוחו, אך, יש לי דעה בקשר לצורה בה אפשר לצמצם את התופעה:

כל נהג הנתפס נוהג בשלילה או אי יכולת נהיגה, גילופין, מחלה, לא יקבל דו"ח תעבורה אלא תיק פלילי באשמת כוונה לרצח של X ולהישפט בהתאם. כנ"ל גם לנוסעים איתו, הם שותפים למזימה, כי לא יכול להיות כי אינם מודעים לעבירה.

שיפוט לפי תנאים אלו ופרסומו יצמצמו ולו במועט את הרצון לקחת הגה לידיים בלי הכשר.

לא יעזור לנו לקלל לצרוח וכו. צריך ליצור לחץ על העוסקים במלאכה.

צבי זאת לא הצעה הגיונית.

אתה לא יכול לשפוט נהג חולה על ניסיון לרצח, זאת בדיחה.

אתה מצפה שנהג שיצא חולה מהבית וניכנס לאוטו יקבל מאסר עולם? הזוי.

• תוכן חדש...