Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מסתבר שאפשר קצת אחרת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו יש לך סיבה טובה לבוא עוד שבועיים :)

למה שבועיים - כי השבוע אני לא אהיה (אני בחו"ל)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם כל הכבוד, איש עוד לא אמר לי שהוא בעל תשובה.
אירית, *הפיסמייקר....דומני ששכחת חוליה בשרשרת....

*קולט פיסמייקר. 45MM אחד מהאקדחים החשובים ביותר בתקופת המערב הפרוע בארה"ב.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אכן היה כאן מערב פרוע כששני אקדוחנים חשבו וחושבים שאני מטרה נייחת. אז ראשית להזכיר לך וליתר המשתתפים שאני נשלחתי לכאן על ידי המועדון ובהתנדבות. כלומר פגיעה בי היא פגיעה במי ששלחו אותי (לכן תמיד יש הגנה על עובדי ציבור).

כל ההתיפייפות שהיתה כאן בתחילת התרד על ההבדל בין המקלדת ובין הפגישה פנים את פנים, לא עומדת במבחן כשמישהו מקלל ומאיים. סורי, כאן אין הבדל.

אז אם המקלל והמאיים מתקבל בסבר פנים יפות בקהלנו, אני לא בקטע.

(ובכל מקרה העתק של יצירות המופת של קובי נשלח לעו"ד שלי, כי יש גבול להשמצות ואיומים בפומבי. ההחלטה על צעדי הבאים תתקבל רק על ידי)

אז בקשה לי לכל "משכיני השלום" למיניהם: רדו מזה. אם תבוא התנצלות, אשקול.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

45MM?! WTF?! תותח הוביצר? נ"מ? ;-)

אם כבר אז 0.45 אינטש... מגנום, כרכוב בולט...

לעניין...

אני ממש שמח שהרוחות נירגעו ושלום ישוב לישכון המקום הפאסטוראלי הזה...

מי יתן וזה ימשיך...

אחלה שנה לכולם!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ואם שכחתי משהו אני מצטער מראש.

.

כן, שכחת מישהו - את בני.

שמחתי שבאת למפגש של יום שישי, כי כמו במקרים קודמים בעבר, גיליתי כי מאחורי נמר המקלדת, מסתתר חתלתול קטן. (טוב, לא כלכך קטן - אתה די מגודל).

אני מאמין שעם כל אדם אפשר להגיע להדברות והבנה, ונראה לי כי פרסום ההודעה הזאת מדגימה שגם אתה מעונין בזה.

הוכחת שאתה אמיץ מספיק כדי לסגור ענינים עם מי שהרגזת. אני מציע שתשלים את המלאכה ותסגור ענינים גם עם בני. אני משוכנע שלאחר שיתרשם מכנות החרטה, גם הוא יסלח.

נמרוד

פורסם
כן, שכחת מישהו - את בני.

שמחתי שבאת למפגש של יום שישי, כי כמו במקרים קודמים בעבר, גיליתי כי מאחורי נמר המקלדת, מסתתר חתלתול קטן. (טוב, לא כלכך קטן - אתה די מגודל).

אני מאמין שעם כל אדם אפשר להגיע להדברות והבנה, ונראה לי כי פרסום ההודעה הזאת מדגימה שגם אתה מעונין בזה.

הוכחת שאתה אמיץ מספיק כדי לסגור ענינים עם מי שהרגזת. אני מציע שתשלים את המלאכה ותסגור ענינים גם עם בני. אני משוכנע שלאחר שיתרשם מכנות החרטה, גם הוא יסלח.

נמרוד

מסכים עם כל מילה.

קובי (מילוא).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
כדי להבהיר

בני שלום, ברצוני להבהיר עמדות , אינני משנה את עמדתי ולדעתי לא הובנתי נכון ודברי בתחילת השירשור לא היו צריכים להמחק המילים שבחרתי והדרך בא בחרתי להראות אותם לא היו במקום , יכולתי לבחור במילים אחרות ולהגיע לאותה מטרה.

אני מנסה לא פעם להעביר מסר כי יש לבצע שינויים ,אני עדיין חושב שעל מועדון ה5 לעשות רפורמות רבות כדי לאחד את אנשי האספנות בארץ, נכון שלא פעם שאני מנסה להעביר ביקורת , לפעמים אני לוחץ מהר מדי על המקלדת , במקום לחשוב ולערוך, ניסיתי להפגש אתך ביום שישי ולהבהיר עמדות פנים מול פנים, אינני מסכים עם שיטותיך וזכותי להביע על כך דעה, אני חושב להשתדל לשמור על תרבות דיבור בעתיד

כי ראיתי לאיזה תוצאות חיוביות הגענו ביום שישי...

קובי

חבל שלא פתחת שירשור נפרד, הבהרת שהייתה לך מטרה מסויימת, דברי נאצה, איומים וקללות לא משרתים אותה, אם יש לך צורך בלתי נשלט, יש בצפון את גבעת הצעקות, או אני למשל, מחפשת מקום עם הד כמו מתחת לגשר או נחל עמוד, כי אז זה יוצר רושם שעונים לי וככה מתאפשר לי לקלל ואני לא פוגעת באף אחד, אז אולי תצטרף אלי תביא A SIX PACK ונקרע את מיתרי הקול...

גמר חתימה טובה

אירית

פורסם
כן, שכחת מישהו - את בני.

נמרוד

דרך אגב בנושא הידברות מה קורה עם הראיס?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
כדי להבהיר

בני שלום, ברצוני להבהיר עמדות , אינני משנה את עמדתי ולדעתי לא הובנתי נכון ודברי בתחילת השירשור לא היו צריכים להמחק המילים שבחרתי והדרך בא בחרתי להראות אותם לא היו במקום , יכולתי לבחור במילים אחרות ולהגיע לאותה מטרה.

אני מנסה לא פעם להעביר מסר כי יש לבצע שינויים ,אני עדיין חושב שעל מועדון ה5 לעשות רפורמות רבות כדי לאחד את אנשי האספנות בארץ, נכון שלא פעם שאני מנסה להעביר ביקורת , לפעמים אני לוחץ מהר מדי על המקלדת , במקום לחשוב ולערוך, ניסיתי להפגש אתך ביום שישי ולהבהיר עמדות פנים מול פנים, אינני מסכים עם שיטותיך וזכותי להביע על כך דעה, אני חושב להשתדל לשמור על תרבות דיבור בעתיד

כי ראיתי לאיזה תוצאות חיוביות הגענו ביום שישי...

קובי שים לב ושים לב היטב.

תפסיק להתחסד בעניין הבעת הדיעה שלך. ניצלת את זכותך להביע דיעה על מועדון החמש ופעולותיי כמנהל פורום בכך שאיימת בעניין הפיירוול וקראת לי אפס ופלגמאט. זה שאתה לא מסכים עם דעותי, זה לגיטימי. אבל לקלל בקולי קולות ולהתנצל ברבע משפט, זה לא לגיטימי ולא מקובל עלי. אני מצטער על ההתעקשות ומתנצל מראש לפני יתר חברי הפורום אבל מהיום והלאה אני אעמוד על קוצו של יו"ד בכל הנוגע לכבוד שלי כמנהל פורום וכאדם ולכבוד המועדון אותו אני מיצג.

"נורא נחמד" לכתוב השמצות בפה מלא ולהתנצל ברבע משפט.אז אל "תשתדל" לשמור על תרבות דיבור בעתיד. אתה תשמור על תרבות דיבור, אחרת לא תמצא את עצמך כאן.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

מקובל.... ראה את זה כסגור

ואני משתף את כולם בהעתק למה ששלחתי לבני בפרטי.

רק עכשיו**** אמר לי שפגעתי בציפור נפשך...

לא זאת הייתה הכוונה אתה עדיין בן אדם...

אני מצטער מאד...

****************שישאר בנינו ********************

אבל **** אמר לי שנפגעת מעומקי נישמתך... על כך אני מצטער ואפילו נבוך

יש לי נטייה לירות מהמותן מבלי להקדיש לזה מחשבה תחילה אבל אני מבטיח לעבוד על העניין ומקווה שבשזה הנושא יסגר ונחזור לשגרה המוטורית, אני גם רוצה להוסיף שלמרות הכל , אני אמשיך להעביר ביקורת בכל פעם שאמצא לנכון זו זכותי גם

קובי

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אז לכבוד יום כיפור, אושיט לך את מיקטרת השלום.

ואני מקווה שהלקח נלמד.

בני

peace%20pipe%20bali.jpg

פורסם
שוב השתמשו בחומר המרכך.....עדיין לא הבנתי מאיפה משיגים אותו!
לא סתם היא נקראת "מיקטרת השלום", חפש בפנים משהו ירוק.

ניתן להשיג בגינות הציבוריות המובחרות.

No worries 8)

• תוכן חדש...