Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בשטח ללא רישיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למשטרה יש זכות לנקוט באיזושהי פעולה על נהג שנוהג בשטח (ממש שטח.. רחוק מכביש או משביל) בלי רישון? לרכב עצמו יש רישיון, אבל לנהג אין.

ואם לרכב גם אין רישיון?

כלומר, באגי, על הכביש הוא בטח ובטח לא חוקי, אבל בשטח? זאת בכלל עבירה?

פורסם

ברור שכן.

הרי אם אתה נוהג בשטח ללא רישיון משמע אינך מבוטח ולכן הביטוח חובה אינו תקף ואם איננו תקף למרות שהינו תנאי חובה לנהיגה ברכב מנועי כלשהו משמע הינך עובר על החוק ועל המשטרה לעצור אותך.

לדוגמא כאשר תנהג ברכב מנועי במסלול סגור שעומד בתקנים מסויימים למרות שאין לך את הרשיון המתאים לכך לדוגמא מסלול קארטינג או באגים כמו שיש בנחשונים אז במצב כזה יש ביטוח ולכן הנהיגה שם מותרת כיוון שהיא מהוגנת בחוק על פי תקנות שבהן בעל המסלול חייב לעמוד והוא משלם את הביטוח עבור השוכרים.

אופנוען

פורסם

בקיצור אם אבא שלך נותן לך לנהוג ביער תגיד לו לא!

כי אם יתפסו אותכם שוטרים יהיו לך בעיות וגם לאבא שלך, החל מקנס כספי וכלה בשלילה לאבא \ דחייה לך.

נהגתי כמה פעמים ביער כל פעם שקשקתי מפחד שלא תבוא איזה ניידת....

אבל עכשיו אני לומד נהיגה כבר אז אין דאגות :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עדיין נהגת מזה חשוב איפה זה שהם לא מסתובבים שם זה לא אומר שזה חוקי

אולי מספיק בבקשה אם שאלות סרק של ילדים שעכשיו עברו את גיל המצווה

ואם זה באגי אז יחרימוהו ויהיו לך 3 עבירות במקום 2

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

האם למשטרה יש זכות לנקוט באיזושהי פעולה על סוחר שמוכר LSD בשטח (ממש שטח.. רחוק מכביש או משביל) ?

כלומר, LSD, במסיבות הוא בטח ובטח לא חוקי, אבל בשטח? זאת בכלל עבירה?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מישהו אמר לי פעם שמותר לנסוע ללא רישיוןבשטח לא מוכרז או משהו כזה. אני אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויוכל לפרט.

פורסם
האם למשטרה יש זכות לנקוט באיזושהי פעולה על סוחר שמוכר LSD בשטח (ממש שטח.. רחוק מכביש או משביל) ?

כלומר, LSD, במסיבות הוא בטח ובטח לא חוקי, אבל בשטח? זאת בכלל עבירה?

רק אם זה ממש בשטח :-)

פורסם

למכירה גראס,LSD,קוקאין,הרואין והכל - בחיני חינם ! זיל הזול ! קוקאין נטול רעל עכברים ! הכל במחירי מבצע !

כביש 4 , לרדת מהכביש לכיון השטח, ולנסוע הרבה בפנוכו , באסטה קטנה , צבע אדום, קשה לפספס !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...