Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה אוכלת האימפרזה 2.0GX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו חושבים להחליף מכונית ואני בודק אופציות.

צריכת הדלק היא פקטור די חשוב בהתחשב למכירי הדלק ככה שהנתון הזה די מעניין אותי.

רציתי לדעת כמה אוכלת המכונית הנ"ל הסתכלתי במבחן דרכים ורשמו שם 7.7 אבל אני יודע שזה נתון שמתיחס לתנאי המבחן.

אז לשאלתי כמה אוכלת אימפרזה 2.0GX בתנאים "רגילים" בבין עירוני במהירות נגיד של 90-100.

תודה לעוזרים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כשהייתי בתיכון היתה איתי מישהי בכיתה שהיתה ידועה "כאוכלת" של השכבה.

שמעתי את הביטוי שוב כשדיברו על מכונית "שאוכלת" שמן.

אבל "כמה אוכלת אימפרזה 2.0GX " חדש לי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

השמועה אומרת שמנועי הבוקסר של סובארו לא חסכוניים במיוחד.

השמועה גם אומרת שהאווטבק 3.0 ל' אוכל פחות דלק מהאווטבק 2.5...

מבחן דרכים של מגזין רכב נעשה בד"כ באמצעות מגוון דרכי עינוי של הרכב. התוצאות המושגות בו לא משקפות נהיגה סטנדרטית ויומיומית.

אני לא יודע להגיד לך כמה האוטו ישתה, אבל חוקי הפיזיקה לרעתך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יודע שמנועי הבוקסר של סובארו שותים יותר דלק(ביטוי יותר טוב : )) יותר ובשילוב של הנעה כפולה קבועה זה די קטלני לכן אני שואל.

אם למישהו יש את הרכב הנ"ל או יש ניסיון בבקשה שיענה לי.

בכול מקרה אם נשווה את הנתנון הזה לנתון מהמבחן של המאזדה 3 יצא שההפרש הוא כמעט קילומטר לליטר לטובת ה3 לא כזה נורא.

בכול מקרה אני מחכה פה לתשובה תודה

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אני יודע שמנועי הבוקסר של סובארו שותים יותר דלק(ביטוי יותר טוב : )) יותר ובשילוב של הנעה כפולה קבועה זה די קטלני לכן אני שואל.

אם למישהו יש את הרכב הנ"ל או יש ניסיון בבקשה שיענה לי.

בכול מקרה אם נשווה את הנתנון הזה לנתון מהמבחן של המאזדה 3 יצא שההפרש הוא כמעט קילומטר לליטר לטובת ה3 לא כזה נורא.

בכול מקרה אני מחכה פה לתשובה תודה

צריכת דלק תלויה המון בסגנון הנהיגה ובאופי הנסיעות.

מבלי לקחת את שתיהן לבדיקה מדוייקת קשה לומר מי תהיה יותר חסכונית ב 90-100 קמש - אבל תיקח בחשבון שההנעה הכפולה באימפרזה מן הסתם עולה בכח... וכח = דלק.

כאנקדוטה קטנה בעניין, אני מחזיק בלגאסי 2.0 ל' אוטומטית הנעה קדמית (זה הדגם עם ה 115 כ"ס), האוטו צורך 8 קמ לליטר בנסיעות קצרות וצפופות בתוך עיר ומגיע בנסיעה רגועה על 110 קמש ל 13-14 קמ לליטר מחוץ לעיר.

איך תתנהג אימפרזה GX 2.0 AWD במצב כזה - אין לי מושג (לדגם הזה יש 125 כ"ס ולפי אתרי אינטרנט הדגם הזה אמור לקבל את המנוע החדש 2.0 DOHC עם 160 כ"ס - אבל כרגע אין מידע על כך כאן בארץ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היתה ברשותי אימפרזה GX במשך שנתיים.

אם אתה מחפש חיסכון בדלק, אולי כדאי שתבדוק אפשרויות אחרות. הצריכה לא מתסכלת, אבל שוב, חסכוני זה לא.

אני לא נכנס עכשיו לחישובי ק"מ לליטר, אבל בזמנו הייתי נוהג מחיפה לת"א הלוך חזור, ז"א פחות או יותר 200 ק"מ, ודלק בשווי 100 ש"ח היה מתבזבז בנסיעה במהירות סבירה.

• תוכן חדש...