Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שיחסית גבוהה יותר מרוב המכוניות לדוג' היאריס (בגרסה המסחרית ) - רק שהיאריס מכוערת בטירוף יש למישהו הצעות? ולא רכב מסחרי כמו קנגו או ברלינגו.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

היאריס היא דיי יחודית בשילוב בין רכב מיני עם מנוע בנזין קטן וחסכוני לחלל אחסון רב. בהונדה ג'אז יש גם אפשרות קיפול מושבים מעניינת - וכך מתקבל חלל אחסון גדול.

רוב מכוניות הסטיישן מציעות נפח אחסון גדול יותר מגרסאות סדאן או האצ'בק מגבילות.

לגבי גובה - אם המטען שברצונך לשנע "גבוה" כנראה תאלץ לקחת קנגו\ברלינגו\קונקט ודומותיהן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מחפש חלל איכסון אלא שבן אדם עם בעיות גב לא יצטרך להתכופף יותר מידי כדי להיכנס מאחר שגג הרכב גבוה.

like a G-L-O-V-E

פורסם

סוזוקי ליאנה. הרכב גבוהה, אמין, צורך מעט מאוד דלק א-ב-ל מכוער, לא מתנהג כל כך טוב, מבפנים הוא איך לומר... לא מאובזר בכלל ומבחוץ הייתי קורא לו חסר פרופרציות (קצר ואורוך).

פורסם

היאריס ורסו ("הגירסה המסחרית") היא אמנם מכוערת באופן בלתי רגיל, אבל היא רכב מעולה ומאוד פרקטי.

היא ככל הנראה תהיה האופציה הכי טובה בהפרש די גדול... אני במקומך הייתי מתעלם מצורתה ולוקח אותה.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

סיוויק 5 דלתות או שברולט וויאנט (איכס)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפתרון לאדם עם כאבי גב, זה לא אוטו עם גג גבוה, אלא אוטו עם מושבים גבוהים, שלא צריך להתכופפף כדי להתיישב בהם, וקל גם לרדת מהם.

כמעט כל ג'יפ או טנדר 4X4 יענה על הדרישה. אפשרות אחרת זה וואן / מיניוואן מוגבה.

נמרוד

פורסם

אם אכן רכב עם מושבים גבוהים זהו פיתרון טוב, הייתי ממליץ לנסות לשבת באחד מהפולקסווגנים עם המושבים שבהם יש אפשרות כיוונון לגובה - הכסא מאוד גבוה ולא צריך להתכופף ע"מ לצאת.

במרבית היפניות הכסאות נורא נמוכים (בייחוד בסיוויק סדאן) וגם אין אפשרות כיוונון.

פורסם
אם אכן רכב עם מושבים גבוהים זהו פיתרון טוב, הייתי ממליץ לנסות לשבת באחד מהפולקסווגנים עם המושבים שבהם יש אפשרות כיוונון לגובה - הכסא מאוד גבוה ולא צריך להתכופף ע"מ לצאת.

במרבית היפניות הכסאות נורא נמוכים (בייחוד בסיוויק סדאן) וגם אין אפשרות כיוונון.

גם לגולף ולפולו?

like a G-L-O-V-E

פורסם
הפתרון לאדם עם כאבי גב, זה לא אוטו עם גג גבוה, אלא אוטו עם מושבים גבוהים, שלא צריך להתכופפף כדי להתיישב בהם, וקל גם לרדת מהם.

כמעט כל ג'יפ או טנדר 4X4 יענה על הדרישה. אפשרות אחרת זה וואן / מיניוואן מוגבה.

נמרוד

א-ב-ל לא תמיד פשוט לעלות (לפעמים המושבים גבוהים מדי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...