Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים על הרכב הזה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים בחו"ל מביאים את ה-crx להספקים מאוד מרשימים , הודות למשקל נמוך ומנוע נהדר

הרכב הזה זכה להיות חביב המשפרים ובצדק

צפו בפרק בסדרה של high octane ותבינו על מה אני מדבר

(תוכנית רכב מדהימה מניו זילנד)

לוקחים crx תמימה , ועושים אותה פושעת (עם תיעוד מפורט של התהליך ) , ואח"כ מעמידים אותה לקוורטר עם ה-top של ההיצע המוטורי

(m3 , skyline ,supra)

נחשו מי לוקחת :wink:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

בואנה ,כל כך הרבה דגמים היו להונדה , מה איתם היום ? נכחדו ? למה מייצרים יותר או שהן פשוט מרוחקות ממחוזותינו ,נשמעים מעניינים ממש הדגמים האלו .

GTA זה הכי אחי .

פורסם

יש בכרמיאל CRX במצב סביר, במקרה קרוב משפחה שלו הוא חבר שלי בקרית גת והוא היה בעיר לפני שנה עם הרכב

ומוטי זה דיי מוזר בגוגל שאני מחפש CRX הוא מראה לי תמונות גם של דל סול.

ייתכן שהדל-סול כונתה CRX בשווקים משויימים?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• אחראי פורום
פורסם

היא כבר לא בכרמיאל , לפחות לא איפה שראיתי אותה לא מזמן.

וגם אז היא הייתה במצב מזעזע מינוס.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

zak-rs2000 אכן סרט חביב אך בהתחשב בהספקים של המתחרים של ה crx

שיפרו הזמנים שלהם לא היו משהו, M3 מעל 14 שניות

R34 עם 700כ"ס גם 14 שניות .... קצת מוזר.

אגב הזמן הכי טוב של אותה crx היה 13.6 ( 320 כ"ס אחרי השיפור )

אבל מה שגרם לי ממש לבכות זה שכל הסיפור ( כולל השיפורים )

עלה להם רק 11K$ !

הלוואי עלינו :puppydoge

פורסם

זו בדיוק הנקודה שלי תשיג את high octane overboost ותראה בעצמך.

הם קצת חיפפו שם ב1/4 מייל אגב בסוף מי שניצח את ה crx הייתה R34

עם שיפור מינורי ל 350 כ"ס שעשתה 12.8 , לך תבין?

פורסם
לוקחים crx תמימה , ועושים אותה פושעת (עם תיעוד מפורט של התהליך ) , ואח"כ מעמידים אותה לקוורטר עם ה-top של ההיצע המוטורי

(m3 , skyline ,supra)

נחשו מי לוקחת :wink:

נו בחייאת... אני חולה על ההשוואות המטופשות האלה... M3 היא מכונית דראג? (וגם לא סקייליין או סופרה למרות מה שנהוג לחשוב)

עם מספיק עבודה וכסף אפשר גם להוציא מעגלה של סופרמרקט 1/4 מייל יותר מהיר מוייפר, נו אז :roll:?

זה עדיין לא הופך את הרכב לטוב, זה סתם מנוע עם גלגלים, סו-פאקינג-וואט?

דווקא ל-CRX יש שלדה טובה מבין שלדות ההנעה הקדמית והיא בהחלט ראויה לשימוש מסלול או ג'ימקאנה.

מוטי.

פורסם

מוטי, סתם שאלת שמעניינת אותי -

נגיד עכשיו אני נכנס לאיזה דילר אצלכם בארה"ב ורוצה לרכוש איזה CRX 91 או סופרה/M3 מאמצע שנות ה-90, כמה זה יעלה לי?

כי לפי דעתי המחיר של הCRX הזה שקול למחיר של פיאסטה מאותה שנה אצלנו והמחיר של הסופרה וכו' זה כבר מחיר של 323...

אז סתם לסקרנות, אם יש לך מושג

פורסם
נו בחייאת... אני חולה על ההשוואות המטופשות האלה... M3 היא מכונית דראג? (וגם לא סקייליין או סופרה למרות מה שנהוג לחשוב)

עם מספיק עבודה וכסף אפשר גם להוציא מעגלה של סופרמרקט 1/4 מייל יותר מהיר מוייפר, נו אז :roll:?

זה עדיין לא הופך את הרכב לטוב, זה סתם מנוע עם גלגלים, סו-פאקינג-וואט?

דווקא ל-CRX יש שלדה טובה מבין שלדות ההנעה הקדמית והיא בהחלט ראויה לשימוש מסלול או ג'ימקאנה.

מוטי.

אל תרתח אדון מוטי, אל תרתח ..:-P

הנקודה בפרק הייתה האם אפשר לקחת מכונית זולה , ולהשקיע עליה סכום מסוים (11 אלף דולר אוסטרלי) ולהפוך אותה למפלצת תאוצה שתתחרה עם גדולי השמות בליגה

עכשיו תסכים איתי שבלי קשר לכלום ש: 13.6 שניות לרבע מייל , זה זמן מאוד מכובד בשביל הרכב הזה ובשביל הסכום שהושקע בשיפורו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ידידי היקר - אם זה האתגר הרי שאנשי הטלויזיה הניוזילנדית ניכשלו כישלון חרוץ... ניתן לייצר מכונית שתרוץ 1/4 מייל בזמנים של 12 שניות ואפילו מתחת לזה בתחומי תקציב של $2000 כולל הרכישה של הרכב עצמו... בארה"ב כמובן, לא בארץ.

ונקמיצ'י -

להיכנס לדילר בשביל לקנות CRX?

מספיק לפתוח עיתון של סופ"ש ולראות 20 כאלה כל פעם... M3 וסופרות הן מכוניות יקרות יחסית, בעיקר הסופרות.

מוטי.

• תוכן חדש...