Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער אבל אני נאלץ להצטרף לרשימת הממליצים להמתין ולחסוך עוד כסף ולא לקנות כרגע רכב...

לצורך קניית הרכב עומדים לרשותך 3500 ש"ח במקרה הטוב (בטוח חובה- 1500 ש"ח) בתקציב הזה תוכל למצוא אוטו קטן (וקרוע) משנות ה80 אוטו כזה מחייב יישור קו (תיקונים ושיפוצים לשיביאו את האוטו למצב מכאני סביר) ואלה יעלו לך (עם קצת מזל) כ1000 ש"ח לפחות שלא לדבר על כך שאוטו כמו שאתה מבקש נוטה להתקלקל וצורך תחזוקה יקרה למדי חבל על כספך שמור אותו וחסוך עוד מס' חודשים לרכב אמיתי (כזה אפשר לקנות כבר מ10,000 ש"ח)

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

מי שאומר לך חמוד ללכת על זה הוא יגרום לך לבכות,

סה"כ אתה צעיר מהוד השרון, אתה רוצה לנהוג בקופשע ?

אוטו ישן שנמכר בדר"כ מוזנח מאד ויש להשקיע עליו,

אם זה רק בשביל לבוא איתו לבית ספר קח את האוטו מדודה/סבתא, או סע באופניים.

נניח שאתה קונה אוטו כבר עם טסט, רק שתהיה בעניין שחובה זה 2036 שקל ועוד 800 פלוס מינוס ביטוח צד ג' (אין הרבה משחקים במחירים)

הגעת ל2800 שקל, כמה נשאר? 2200, מה אפשר לעשות בזה? לקנות חתיכת ברזל קרועה שצריכה שיפוץ, תכין עוד נניח 4-5 אלף לשיפוץ והרי לך אוטו. או במחשבה שנייה כבר ב7 או 8 אלף אתה יכול לקנות איזה גסטי פיאט לא רעה. הוא נאמר אם היה לך 10 אלף הייתי שולח אותך לקנות משהו ומאחל לך בהצלחה ומקווה בשבילך שנפלת לאוטו יחסית טוב שלא יתקלקל לאחר יום, ושמכונאים ושרלטנים אחרים לא ינצלו את חוסר נסיונך.

סוריי - בעברית מצטער אבל זו המציאות העגומה.

אתה יכול לקנות גם עכשיו אבל אתה תצטער.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אני מנסה לתאר לעצמי כמה אתה ממהר לקנות רכב ואני מבין שזה דחוף,

אם בא לך לסבול ולקלל את הרגע שהיית פזיז תקנה רכב עכשיו עם תקציב של 5000 ש"ח לחצי שנה(אבסורד-בחיים זה לא יקרה) רק חיפושית נראה לי תאפשר לך את זה.

תהיה סבלני,תסע באוטובוס עוד חצי שנה ואז תקנה ג'אסטי במצב סביר כשתוכל לתחזק אותה.

כל הנהגים החדשים עושים את אותה הטעות... חוסכים לרכב ולא מבינים שהתחזוקה השוטפת תמוטט אותם...תתאפק עוד קצת.

:idea: פתגם סיני עתיק אומר- אם אין לך משהו חכם להגיד- תגיד פתגם סיני עתיק!:idea:
פורסם

יש לך עוד חודשיים מלווה ?

תמצא עבודה.. תחסוך איזה 5K שזה פי2 מהתקציב שלך כרגע... ותקנה רכב נורמלי ב5-7K משהו כזה ויהיה לך כסף לביטוח, שאותו אפשר לשלם היום בהוראת קבע שזה בכלל יהיה קצת יותר קל... ואם מצאת רכב במצב טוב אז יהיה לך עוד קצת כסף לתיקונים פה ושם...

תעשה חושבים, נראה לי פתרון מתבקש...

יום טוב.. ובהצלחה !

fast......

פורסם

מצטרף לממליצים נגד...

הפתרון היחיד האפשרי לך זה אולי טוסטוס.. שום רכב סביר לא תמצא במחיר כזה... (כפי שציין יונתן את המחירים בדיוק רב).

חבל שתבכה אחר כך... תחסוך עוד קצת...

...Carpe Diem

פורסם

טוב. תודה על כל התגובות... די מבאסות אבל כנראה שאתם צודקים... אני אחכה עוד כמה חודשים, בינתיים אחסוך.

תודה

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...