Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסובארו GL 1.6 שעברה לפני פחות מחודש 300K האוטו בסך הכל נוסע נהדר ואני מרוצה מאוד

הבעיה בהנעה כשהאוטו קר לוקח הרבה זמן עד שאני מצליח להניע , ולאחר שאני כבר מונע הטורים יורדים ועולים אפילו עד שהאוטו נכבה

לפעמים הטורים מתיצבים על אזור ה 2,000 סל"ד עד שאני נותן עוד גז (ואז זה משתחרר וחוזר לנורמה סביבות ה 1000 ) לפעמים זה ממשיך להשתולל עד שהאוטו מתחמם קצת ואז הכל מסתדר

בדקות הראשונות של הנסיעה הרבה פעמים הטורים ממשיכים לשחק ולפעמים האוטו נכבה בזמן לחיצה מלאה על הקלאצ'

ניקיתי את הקרבורטור עם ספריי לא עזר במיוחד

אבל מה שגיליתי כשניקיתי אותו ראיתי נוזל משפריץ לתוכו (אני מניח שזה דלק מין הסתם) והוא לא יוצא באופן קבוע אלה בהשפרצות ונראה כאילו הוא נחנק (כלומר זאת הסיבה לזה שהוא נחנק)

אני חושב שאולי מדובר בבעיה בהספקת הדלק??? אם אתם יודעים מה הבעיה אני אשמחאם תעזרו ותציעו לי דרכים לתקן את זה

תודה

פורסם

כנראה קרבורטור סתום.

(וליתר בטחון, בלי קשר ישיר לבעיה, תמיד טוב לבדוק שחוטי ההצתה, מכסה המפלג והרוטור במצב טוב.)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לדעתי תפנק את הרכב ככה בטיפול אוהב ומסור....תביא לו סט חדש של חוטי הצתה...תפתח את המפלג (אם אתה מוציא את הרוטור תזכור ב-ד-י-ו-ק איפה הוא היה) תנקה הכל שם פיקס עם ספרי מגעים שהכל יהיה נוצץ, תן לו בטיפול פלאגים פלטינות האלמנט עלי :D

שמן פילטר שמן פילטר דלק פילטר אוויר...ואחרי כל זה קפוץ למכון קרבורטורים שיעשה לך ניקוי קרבורטור יסודי (פירוק הדיזה והכל הכל)

אחרי שאתה מסיים את זה תפנק את הצבע באיזה פוליש ווקס....ככה האוטו יוכל למתוח שרירים ולהרגיש צעיר ורענן

פורסם

שלום רב!

חברים טובים הציעו לך הצעות נכונות ומועילות, פעל לפיהם ורכבך עלול להשיל את שנותיו מעליו,

ולהפוך לפנתר צעיר... ראה הוזהרת!

ועכשו לעינינו נקוי שיפוץ וכוון קרבורטוור- כוון הצוק האוטומטי, יפתרו לך את כל הבעיות שהזכרת,

ותרגיש שנוי מקצועי בהתנעה, בתצרוכת הדלק ובתאוצה!

כמובן שאני מצטרף לחברי הפורום וממליץ לשלב בדיקת חוטי הצתה, מכסה מפלג, ורוטור, וזאת רק לאחר או בשלוב נקוי שיפוץ וכוון קרבורטור!

בדבר פרטים נוספים פנה אלי ללא שום התחיבות, בה.פ או בטלפון הרשום בפרופיל שלי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...