Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברחוב מאנגר בתל אביב, רכב אמריקאי מוזר ביותר, מדובר על סדאן אמריקאי לכל דבר (כנראה אולדסמוביל) ארבע דלתות, אבל בתוצרת Pick up, לא מדובר בטנדר, כנראה משנות ה70 המאוחרות.

לא ראיתי רכב עדיין בכבישי ישראל.

תמונות!!!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 344
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאוהבי הסוברו: לא כ"כ אספנות, אבל בהחלט נדיר:

סוברו סטיישן, נידמה לי 86', 4X4 עומדת למכירה בבת-ים בשד' העצמאות, כמה מטרים אחרי הצומת עם הרח' ירושלים, לכיוון המצבה! חוזר, לא "שד' ירושלים" ביופו - רח' ירושלים בבת-ים!

האוטו כחול, מרחוק נראה במצב לא רע, אין לי מושג, כמה רוצים עבורו!

עוד משהו, שלא ממש אספנות, אבל יכול לעניין כמה אנשים, ובינתיים עומד ומתפגר, וחבל:

בחולון, ברח' משה דיין, קצת אחרי התחנת הדלק (שבפניה למוזיון אגד), עומדת כבר כמה זמן וצוברת אבק ביואיק פארק אווניו 84' - ספינת נוסעים אמריקאית מפוארת ביותר, אבל עכשיו מלאת האבק ועצובה, מחכה למי שיבוא ויציל אותה! האוטו במצב סביר, לפי המדבקה, הטסט ניגמר ב-8/05. האוטו למכירה, ומספר: 0507619877. אין לי מושג לגבי מצב המכני, חיצונית דורש כמה תיקוני חלודה ו"חידוש", אבל סביר לדעתי. בהצלחה לאוהבי המיפלצות למיניהם, מי שמאמץ אותו - ממך סיבוב!:wink::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הביואיק פארק-אבניו הזו עומדת למכירה כבר כמה שנים,רק שדורשים עליה מחיר לא ריאלי בעליל.

חבל,מצבה הולך ומידרדר,וכמו בהרבה מיקרים,בסוף בעל המכונית ישאר בלי כלום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מי שמכיר את שמעון סוחר המכוניות מחולון ישמח לדעת שרוב המכונית העומדות לפני הפארק אבנו

ואחריה שייכות לו בתוספת המוסטנג 79 ועוד מספר רכבים לידה שברחוב אילת בחולון ,וכמובן הקאדילק הלבנה הידועה שלו שגם היא במשך מספר שנים מחפשת בית חם,אבל האיש לא ותרן במקצועו ומבקש מחירים חסרי רחמים.

פורסם
ועוד מספר רכבים לידה שברחוב אילת בחולון

רחוב אילת בחולון...

רחוב של אוצרות, צריך רק להריח את ה96 אוקטן ומכל פינה צץ לו משהו מעניין.

הייתי שם את היד שלי בכיף על האלפאסוד, היא חלודה כמו הצרות שלי, אבל לפחות בשימוש יומיומי...

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
מי שמכיר את שמעון סוחר המכוניות מחולון ישמח לדעת שרוב המכונית העומדות לפני הפארק אבנו

ואחריה שייכות לו בתוספת המוסטנג 79 ועוד מספר רכבים לידה שברחוב אילת בחולון ,וכמובן הקאדילק הלבנה הידועה שלו שגם היא במשך מספר שנים מחפשת בית חם,אבל האיש לא ותרן במקצועו ומבקש מחירים חסרי רחמים.

איזה סוחר הוא אם הוא לא מוכר כלום?...

מכוניות מהשנים האלו לא מישתבחות עם הזמן,אלה הופכות לגרוטאות מרקיבות.

אגב,ברחוב הזה כדאי לנסוע לאט,יש מכמונת מהירות ניידת שעושה קופה נאה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אבל אם הבן האדם "רגיל" הביא את האוטו, ושילם עבורו את כל המיסים, אינני רואה כל סיבה, מדוע אי-אפשר להעביר בעלות עליו! אולי אני טועה, אבל ככל הידוע לי, זה ככה!

לא ניתן להעביר בעלות לרכב אספנות שיובא מחו"ל במשך שלוש שנים.

הטקסט המדויק מאתר משרד התחבורה: "תוגבל העברת בעלות לרכב זה ל- 3 שנים". ההתניה הזו מופיעה גם על רשיון הרכב עצמו.

אגב, ארנון, שאלה אליך- מה רע בספרי ההיינס ל-BX, שאתה לא רוצה אותם? - או שפשוט יש לך אותם כבר? תודה!

יש לי את כל ספרי היינס הרלוונטיים ל- BX. אין בהם שום דבר רע, מלבד שהם פשוט אינם מכסים את כל הפרוצדורות במידת הפירוט שמכסה ספר היצרן. כמו כן, התרשימים בספרות היצרן מפורטים הרבה יותר (הידראוליקה, חשמל וכו').
פורסם
לא ניתן להעביר בעלות לרכב אספנות שיובא מחו"ל במשך שלוש שנים.

הטקסט המדויק מאתר משרד התחבורה: "תוגבל העברת בעלות לרכב זה ל- 3 שנים". ההתניה הזו מופיעה גם על רשיון הרכב עצמו. תודה, לא ידעתי על כך!

יש לי את כל ספרי היינס הרלוונטיים ל- BX. אין בהם שום דבר רע, מלבד שהם פשוט אינם מכסים את כל הפרוצדורות במידת הפירוט שמכסה ספר היצרן. כמו כן, התרשימים בספרות היצרן מפורטים הרבה יותר (הידראוליקה, חשמל וכו').

- וואללה? כי אני מנסה דווקא להשיג לעצמי ספר היינס... טוב, להזיק זה בטוח לא יזיק, אין שם איזה משהו, שממש לא מדוייק, נכון? ועדיין לא מצאתי את ה-BX ה"נורמלי" במחיר, שאהיה מוכן לשלם (אני כמוך-מחפש משהו במצב טוב, לפחות, ועם הדגש, לפח טוב (בעיקר, ללא חלודה, אין לי כח לעוד אוטו חלוד!). מצאת כבר?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איזה סוחר הוא אם הוא לא מוכר כלום?...

מכוניות מהשנים האלו לא מישתבחות עם הזמן,אלה הופכות לגרוטאות מרקיבות.

אגב,ברחוב הזה כדאי לנסוע לאט,יש מכמונת מהירות ניידת שעושה קופה נאה..

זהו, שבשכונה שלי גם היה אחד כזה, שחשב, שהוא סוחר גדול, היו לו בתקופות שונות מלא מכוניות שונות, שהוא כל הזמן ניסה למכור, ללא כל הצלחה, מדי פעם הוא הניע אותן, ואפילו נסע (באלו, שעוד יכלו לזוז), למיטב זכרוני, לא מכר אף מכונית, כולן או בוזזו ע"י ילדי השכונה המפגרים, או נילקחו למיזבלה ע"י העיריה, כולל הביואיק שהייתה לו, שהתחילה כאוטו חדש, מפואר ויפה, וגמרה כחתיכת גרוטאה חלודה וחצי-הרוסה...:? יש אנשים...

פורסם

כבר שנתיים{בערך}עומד איזה אוטו בשכונה שלי ולא זז הוא מכוסה העלתי תמונות אולי תזהו באיזה אוטו מדובר למרות הכיסוי, לי ניראה שזה פרינץ מהדגם הזה...:

http://img409.imageshack.us/my.php?image=aa315rf.jpg

שאלתי שכנים,ילדים אין אף אחד לא יודע של מי האוטו....אז כול מומחי הפרינץ בבקשה...

http://img426.imageshack.us/my.php?image=dscf35697cs.jpg

http://img426.imageshack.us/my.php?image=dscf35701dn.jpg

http://img426.imageshack.us/my.php?image=dscf35717zk.jpg

http://img211.imageshack.us/my.php?image=dscf35723xp.jpg

http://img211.imageshack.us/my.php?image=dscf35739xd.jpg

עידן!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

נצפתה היום באזור הכניסה הראשית לכפר קאסם (אזור פארק סיבל ליד תחנת סונול ) מיני נטושה במצב סופני. אבל אולי אפשר לפלח כמה פלסטיקים וכל מיני דברים ...

יוגב

נ.ב : מי שלא מוצא אותה שמה אז שיפנה אליי בה"פ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...