Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי (יותר נכון לאבא שלו) יש מרצדס s class שנת 95 אם אני לא טועה. הרבה פעמים קורה לו שהוא מנסה להתניע ואין סטרטר בכלל, רק אחרי כמה נסיונות הסטרטר קם לתחיה ומחליט להניע את הרכב.

אני לא חושב שזה קשור לאזעקה או אימבולייזר כי זה מסתדר לבד אחרי כמה נסיונות התנעה.

ברגע שיש סטרטר הרכב מניע במכה הראשונה תוך שניה.

למישהו יש מושג מה גורם לזה?

פורסם

נשמע כאילו צריך להחליפו בחדש.

יאיר

לחבר שלי (יותר נכון לאבא שלו) יש מרצדס s class שנת 95 אם אני לא טועה. הרבה פעמים קורה לו שהוא מנסה להתניע ואין סטרטר בכלל, רק אחרי כמה נסיונות הסטרטר קם לתחיה ומחליט להניע את הרכב.

אני לא חושב שזה קשור לאזעקה או אימבולייזר כי זה מסתדר לבד אחרי כמה נסיונות התנעה.

פורסם

היה לי את זה עכשיו , בדיוק אותם הסימפטומים , פעם מניע פעם לא... :shock:

אחרי כמה זמן זה פשוט לא מניע יותר.

בקיצור הלך לו הסטרטר , הפיתרון הוא להחליף או לשפץ .

להגיד לך מה בדיוק קרה שם אני לצערי לא יכול אבל אני בטוח שיהיו כאלה שיוכלו...איציק ?

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

לפי דעתי הלכו הפחמים בסטרטר.

שיפוץ הסטרטר אמור לפתור את הבעיה ב90%.

לפני כן יש לבדוק שכבל המינוס של הסטרטר מחובר כמו שצריך ולא רופף. הכבל שמחובר בד"כ לגוף הרכב. וכן שאר הכבלים של הסטרטר. וכן לבדוק את הממסר (אם יש) שמעביר מתח לסטרטר בהתנעה.

בהצלחה.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

• תוכן חדש...