Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ערב רע עבר על כוחותינו.

סובארו לאונה גיר אוטומטי, לפני חודש עברה טיפול בקרבורטור שכלל:

החלפת דיזה ראשית, החלפת אטם עליון, החלפת מצוף וגומיית גרמושקה, כמו כן כיוון ע"י מחשב, הרכב נסע מעולה עד היום, נסעתי מכיוון הקריות לפ"ת, קודם כל לפני שיצאתי מהקריות, ההנעה משום מה לקחה זמן מה , עד היום בנגיעה מניע, לא ייחסתי חשיבות.

מיכל שלושת רבעי דלק, ביציאה מחיפה לכיוון ת"א , ברמזור הסיוט התחיל.

אני לוחץ גז בשביל להתחיל לנסוע והרכב בולם את עצמו ואז במכה מתחיל לנסוע, אני לא מייחס חשיבות אך מתחיל בהירהורים על לפני חודש.....

בקיצור אני נוסע על 110-120, הרכב סוחב יפה ולפתע מתחיל לקרטע....אני מחזיק את הגז יציב על 120 קמ"ש, כמעט בלי גז ואז הרכב בולם את עצמו לסרוגין, אני לוחץ בגז, וממשיך לנסוע באותה מהירות, ברגע שאני משייט על מהירות קבועה בלי ללחוץ על הגז כמעט אז הקרטועים מתחילים, הרכב כאילו נוסע\לא נוסע...החלטתי לנסות אולי זה דלק, עצרתי בתחנת דלק ותדלקתי פול טנק , התחלתי לנסוע והרכב נכבה, מאז....בכל התחלת נסיעה הרכב נכבה ולא רוצה לנסוע, עצרתי בצד פתחתי בורג של הדלק(יותר נכון סגרתי) שני סיבובים,הטורים עלו אך כעת בתחילת נסיעה אין קרטועים, אבל כשמתחילים לנסוע הסאגה מתחילה והקירטועים הם בלתי נסבלים, ואני עוד צריך לחזור לקריות....

כעת אני בפ"ת , דיי מיואש, נמאס לי כבר מהתקלה המטרידה הזאת של קרטועים, תכלס הרכב במצב מעולה, גיר עבר שיפוץ לא מזמן, נוסע מצויין, למה זה קורה לי?!

עכשיו אני זקוק לעזרתכם:

מה זה יכול להיות? האם ניקוי קרבורטור יפתור את העניין?

אגזוז קדמי ואחורי חדשים, משאבת דלק החלפתי לפני כשנתיים, כל הצינורות דלק וואקום חדשים,פלאגים חוטים,עבר טיפול גדול לא מזמן...פילטר דלק ואויר חדשים

כל הצעה תתקבל בברכה.

תודה ושבת שלום.

פורסם

נשמע כמו בעיית קרבורטור או מסנן דלק סתום.

אני לא בעד פתיחה של הקרבורטור, החלפת חלקים וחיבור מחדש ללא ניקיון.

תמיד נופלים פרורים פנימה, אם זה לפני או אחרי הפירוק - וברוב הסיכויים הקרבורטור עושה בעיות לאחר מכן.

אני ממליץ על ניקוי יסודי של הקרבורטור, בדיקה והחלפה של מסנן הדלק לפי הצורך - וחזור כמובן לדווח בפורום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמה זמן הבעיה נמשכת ? כי אם יש מצב שזה בגלל הדלק (שלדבריך יכול להיות אולי מהול) והיית על 3/4 ומשם מילאת פול טנק דלק, אז הדלק ה"מהול" נמצא עדיין במיכל ויכול להיות שעושה בעיות.

אני רק מעלה הצעה. שוב, כמה זמן הבעיה נמשכת?

אין אחריות על שיפוץ קרבורטור?

*אמרת גם שהרכב כאילו בולם. אני מכיר את זה אצלי. זה קורה לי רק אם אני נותן הרבה גז בתחילת נסיעה (רק בתנאי שלא נתתי לאוטו להתחמם מספיק) וזה עובר לאחר 2 דקות. אם אני ממהר ואין לי זמן לתת לאוטו להתחמם, פשוט נוסע רגוע וזה לא קורה). גם לי סובארו לאונה, גיר רגיל.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הבעייה כעיקרון היא מהיום.

לפני כחודש הקרבורטור הציף לי והעניין סודר.

מסנן דלק חדש מלפני שבועיים.

האם זה יכול להיות משהו מלבד קרבורטור?

תודה.

פורסם
הבעייה כעיקרון היא מהיום.

לפני כחודש הקרבורטור הציף לי והעניין סודר.

מסנן דלק חדש מלפני שבועיים.

האם זה יכול להיות משהו מלבד קרבורטור?

תודה.

לפי תיאור התקלה והיסטוריית טיפולים אחרונה -> קרבורטור.

סיכוי נמוך עד אפסי (וסתם הימור באויר) -> מפלג/הצתה/קוייל.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מפלג חדש קומפלט החלפתי לפני שנה,פשוט הייתה לי הזדמנות והחלפתי אותו עם הוואקום מפלג, הכל חדש.

מיואש.

פורסם
מפלג חדש קומפלט החלפתי לפני שנה,פשוט הייתה לי הזדמנות והחלפתי אותו עם הוואקום מפלג, הכל חדש.

מיואש.

אל תתייאש. נקה את הקרבורטור.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חזור למי שסידר לך את הקרבורטור. יש אחריות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב חברים...

היום למעשה לפני זמן קצר חזרתי מפ"ת לכיוון חיפה, אני רציתי להישאר עד מחר ואז מחר לטפל בבעיה אך אילוצים משפחתיים (האשה) אילצוני לחזור היום.

נסעתי על טורים גבוהים עד מחלף גלילות אח"כ החלטתי להוריד קצת את הטורים, עמדתי בצד וסגרתי(למעשה פתחתי את בורג הדלק) 3 סיבובים, הבאתי אותו למצב המקורי, כלומר לכיוון נכון של הטורים ברכב כפי שהיה מלכתחילה, הרכב נסע רגיל ולא קרטע ולא רצה להיכבות, כאילו לא הייתה בעייה מעולם, אחרי שעה, בכניסה לחיפה, ברמזור הראשון שנעצרתי בו, בתחילת נסיעה הרכב היסס טיפה ואז התחיל לנסוע, רמזור שני שוב פעם בעצירה הרכב לא רוצה להיכבות אך כשהרמזור מתחלף לירוק, אני לוחץ על הגז ויש מין השהייה עד שהרכב מגיב, וזה בחיים לא היה לי, כאילו הוא נחנק בשנייה הראשונה ואז מתחיל לנסוע.והסיפור חוזר על עצמו בכל עצירה ותחילת נסיעה.

בקיצור הגעתי הבייתה והחנתי את הרכב.

שאלתי היא האם זה סמפטום המעיד על קרבורטור גם כן, כלומר האם ניקוי קרבורטור יפתור את הבעייה הזאת והבעייה המקורית כלומר, האם 2 הבעיות הינם סימפטומים של לכלוך בקרבורטור או סתימה בקרבורטור?

ועוד דבר, האם נסיעה בטורים גבוהים הורסת משהו ברכב? מעבר לצריכת דלק, שמתי לב שכשהטורים גבוהים ממש קשה לשים ברקס.

תודה לכל העונים ולילה טוב.

פורסם

הסימפטום הוא קרבורטור !

לכלוך וסתימה בקרבורטור זה אותו דבר!

פתיחת הקרבורטור נקוי שיפוץ וכוון הקרבורטור יפתרו לוודאי את הבעייה , ובאה מנוחה ליגע!

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היה לי את אותה בעיה ב ד י ו ק ולהפתעתי היא נפתרה אחרי שבוע מעצמה כנראה איזה גרגיר ש"טייל" בקרבורטור ולבסוף איכשהו יצא!

• תוכן חדש...