Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי רדר

TheComedian
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

שמעתי רבות על הנידון אבל רק לפני שבועים בערך נסעתי בפעם הראשונה עם דבר כזה (גלאי רדר מסוג קוברה, עם אינני טועה)

ורציתי לשאול : נאמר לי שהגלאי הוא חוקי והוא עולה 100$ וניתן לקנות כמעט בכל מקום, השאלה שלי היא מדוע דבר כזה הוא חוקי,אחרי בכל הוא נותן לי אפשרות לנסוע הרבה מעל המהירות המוטרת וברגע שאני שומע את הציפצוף - זימזום של הגלאי אז אני מוריד מהירות ומאיץ שוב..

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

תריץ חיפוש על המילה גלאי.

הקוברה הוא לא גלאי טוב. גלאי טוב עולה רבה יותר, לדוגמא הוולנטין (שוב, תריץ חיפוש) עולה 400 דולר.

שום גלאי לא יעיל נגד לייזר, במקרה הכי טוב הגלאי יגיד לך שעוד 2 שניות יקפוץ שוטר ויעצור אותך. לגבי לייזר משבש לייזר יעיל (תריץ חיפוש על המילה בליינדר).

גיא

פורסם

הבליינדר לא חוקי אבל...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הכוונה העיקרית היא לגרום להאטה.

אתה יכול לנסוע כמו מטוס אבל ברגע שהגלאי יצפצף אתה עדיין תאיט, ומספיק שהגלאי יצפצף יותר מדי ואתה כבר נוסע במהירות החוקית. בדיוק כמו ששמים המון דחלילים לאוך הכבישים המהירים, או ניידות מקרטון.

פורסם

ובגלאים זולים כמו הקוברה - מספיק שאתה נוסע ליד מישהו שמדבר בפלאפון, או ליד מיקרוגל, או ליד חתול עם הרבה חשמל סטטי...

פורסם

בוא נסכם את זה לבנתיים.

יש 2 חברות ששולטות בתחום הגלאים אחת בל והשניה ולנטיין

הולנטיין הוא יותר מומלץ בגלל כושר גילוי יותר טוב רבים וטובים בפורום זה יעידו על כך

לעומת זאת יש את בל שקצת איך אני יאמר זאת "זייפו" בסדרה האחרונה ולא כל כך מוצלחת לעומת הסדרה הישנה 990 ן-970 שעשו את העבודה כמו שצריך וההפרש בין הסדרה הישנה לבין הולנטיין הוא זניח לטובת הולנטיין.

לי יש את ה-970 והוא עושה את העבודה כמו שצריך כמובן שיש גם התראות שווא אבל עושה עבודה כמו שצריך מגלה מצלמה במרחק מספיק טוב להאט למהירות חוקית

לדעתי אם אתה רוצה מכשיר חדש אז לך על הולנטיין אם ישן אז תנסה למצוא את ה-970 שעבר כיול לא מזמן הוא יעשה עבודה נאמנה

פורסם

ומדוע זה שיש גלאים שהם חוקים וכאלה שלא?

כלומר נאמר שהקוברה חוקי ואחד אחר לא, ואם הם עושים את אותה העבודה אז אין סיבה שאחד יהיה כן ואחד לא

נכון?!

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

אין גלאים לא חוקיים כולם חוקיים בעבר הם לא היו חוקיים.

לעומת זאת יש משבשים שהם לא חוקיים ולטענת המשטרה גוררים תיק פלילי על הפרעה\הכשלת שוטר במילוי תפקידו"

כיום יש גם גם תרסיסים ופלסטיקים שקופים שמלבישים על הלוחית והלהיט מרכב ויותר אנטי פפרצ'י שלטענתם מכשיר זה שימושו למנוע חדירה לפרטיות אבל בנינו כולנו יודעים למה זה באמת...

פורסם
היא מדוע דבר כזה הוא חוקי,אחרי בכל הוא נותן לי אפשרות לנסוע הרבה מעל המהירות המוטרת וברגע שאני שומע את הציפצוף - זימזום של הגלאי אז אני מוריד מהירות ומאיץ שוב..

על השקר הזה מבוססת תעשיית גלאי הראדאר, שמגלגלת מאות מיליוני דולרים בשנה.

שקר, כי גלאי טוב באמת מסוגל להספק לך הגנה טובה נגד מכמונות מסויימות, ואפשרות לנסוע כאוות נפשך.

אבל:

גלאי טוב הוא גלאי יקר, עניין של 2,000 שקל ומעלה למיטב של בל או לוולנטיין (הקוברה הוא פח אשפה מצפצף, אל תעיז לנסוע מהר תוך הישענות על כושר הגילוי שלו, זה ייגמר בפגישת שלילה עם קצין משטרה).

גם לגלאי טוב יש מגבלות קשות. גלאי שמסוגל לספק לך הגנה יעילה באמת נגד לייזר קיים רק באגדות, יחד עם האישה שיש לה מה ללבוש. גם בל או ולנטיין יספקו לך התראה קצרצרה, שלא תספיק בכל מהירות וליכולת של כל נהג להאט בזמן.

בקיצור, המוניות ומשטרת התנועה מתפרנסות יפה מנהגים ששמו את מבטחם רק בגלאי שלהם, מבלי לגבות אותו בעירנות, קומן-סנס ואולי גם איזה משבש קטן.

פורסם

ח ב ל ע ל ה כ ס ף לקנות גלאי בלי הרבה דיבורים ,לא יעיל ,מצפצף הרבה ,בעיקר פוזה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

הפכתי השבוע את הפלאפון שלי לגלאי מכמונות. במוקד אמרו לי שזה יעיל ב85 אחוזים מהמקרים וזה מודיע 5 ק"מ לפני מכמונת (נראה לי גם ניידת).

זה צלצל אתמול רק פעם אחת באזור קניון הזהב ברשל"צ והודיע שיש מכמונת על איזשהו גשר (לא אני עניתי, חבר ענה). בגלל שלא ידע להגיד איזה גשר אז נסעתי "רק" על 80, בכביש של 60 (נראה כמו כביש ראשי עם איזה 4 נתיבים, מטומטם ביותר לשלט את הכביש הזה בתור כביש של 60 קמ"ש).

למישהו פה יש נסיון עם השירות הזה? הוא יעיל? להשאר איתו?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
ח ב ל ע ל ה כ ס ף לקנות גלאי בלי הרבה דיבורים ,לא יעיל ,מצפצף הרבה ,בעיקר פוזה .

הנה.....ככה נראה אחד ששכנעו אתו לקנות גלאי מתוצרת קוברה.

פורסם
הפכתי השבוע את הפלאפון שלי לגלאי מכמונות. במוקד אמרו לי שזה יעיל ב85 אחוזים מהמקרים וזה מודיע 5 ק"מ לפני מכמונת (נראה לי גם ניידת).

זה צלצל אתמול רק פעם אחת באזור קניון הזהב ברשל"צ והודיע שיש מכמונת על איזשהו גשר (לא אני עניתי, חבר ענה). בגלל שלא ידע להגיד איזה גשר אז נסעתי "רק" על 80, בכביש של 60 (נראה כמו כביש ראשי עם איזה 4 נתיבים, מטומטם ביותר לשלט את הכביש הזה בתור כביש של 60 קמ"ש).

למישהו פה יש נסיון עם השירות הזה? הוא יעיל? להשאר איתו?

יוסי.

אורנג' אמרו לי שזה לא עובד בעיר עצמה, ורק מחוץ לעיר..

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

שירות דפוק..

חבר של אבא שלי סמך עליו וקיבל 2 פלאשים באותה נסיעה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...