Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה אתר

רק שצריך להרשם לשם.

איך בדיוק עשית את זה?

פשוט נרשמים בתור מישהו ממקום אחר....אנגליה למשל, ותגריל את המיקום המאושר שיזכה "לארח" אותך.

אל תדאג, את המשלוח יעשו לאן שתרצה וגם המחירים לא רעים רק צריך לדאוג לעלות המשלוח - לי יש אפשרות לשלוח דרך שווייץ ואז העלויות שלי מופחתות בהרבה - למען האמת עוד לא עשיתי את זה.

בריאות לכולם!

פורסם

אבל נרשמת בהצלחה ?

נראה שהאתר אינו מיועד ללקוחות פרטיים, אלא לבעלי מוסכים. איזה מידע סיפקת (כתובת, שם ספק החלפים המקומי וכו') ?

אתה משוכנע שהם מבצעים משלוחים של פריטים בודדים, ולכל מקום בעולם ? האתר נראה כמיועד אך ורק ללקוחות הממוקמים באירופה.

אני שואל את כל השאלות, כיוון שאם אכן הם מוכנים לשלוח לישראל, זה יכול להיות מאוד מעניין.

החשש (והאמונה) שלי הוא שברגע שהם יקבלו הזמנה מישראל, הם יפנו את המזמין אחר כבוד ללובינסקי, ויודיעו שאינם שולחים לכאן.

(לזכותם של לובינסקי יאמר שכשהייתי מעוניין בחלק שלא היה במלאי, הם הזמינו אותו עבורי מצרפת, הגיע בתוך 6 ימים, ועלותו היתה זהה לחלק שנמצא במלאי - כלומר ללא חיוב על דמי משלוח).

• תוכן חדש...