Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה באוור?

Gargoyle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים בבקשה תעזרו לי, מה זה באוור?? (קשור ברכבים/מוטוריקה).

בעברית קשה לי לעשות ניקוד אבל באנגלית זה אמור להיות כמו

BA-WERE

באוור

מה זה??

פורסם

לא יודע אם לזה הכוונה, אבל לפורד בארה"ב יש רמת-גימור גבוהה שנקראת Eddie Bauer, על שם מותג-ביגוד אמריקני שאני אישית לא מכיר אבל נחשב ליוקרתי.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
לא יודע אם לזה הכוונה, אבל לפורד בארה"ב יש רמת-גימור גבוהה שנקראת Eddie Bauer, על שם מותג-ביגוד אמריקני שאני אישית לא מכיר אבל נחשב ליוקרתי.

טל

בידיוק ! (תריץ חיפוש בגוגל תמונות ושפופ כמה פורדים כאלו תימצא

חוצמזה יש באוור שזה חברה של רולר בלייד , הם היתחילו ממחלקיים של הוקי

יש חברה של טייפ (יותר נכון היתה פעם) שניקראת באוור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ל-bmw יש משהו שנקרא באוור(נכתב baur).

שזה בעצם רכב עם מרכב "חצי קבריו".

BAUR_2.JPG

תודה!!!!!!!!!!

זה מה שחיפשתי, אולי זה האוטו הבא שלי ;-)

מישהו זוכר אולי אם הופיע בגיליון של פוקוס לפני שבועיים אחת כזאת?????

זה מסתדר לי עם המון פרטים, עכשיו בשביל לאתר את הגרסא של הרכב שלי אני צריך לדעת איזה באור כזה מגיע עם מסך מחשב דרך ועם 200כ"ס + (8שניות ופחות למאה..).

• תוכן חדש...