Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לעשות עם דו"ח ישן שלא שולם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום!

לפני כמה חודשים נסעתי עם חברים לאילת וקיבלתי שם דו"ח חנייה מהעיריה (100 ש"ח).

מאז עוד לא שילמתי אותו ועושה רושם שהעיריה של אילת שכחה מהעיניין כי הוא לא נשלח אלי בדואר מאז עד עכשיו.

מה נראה לכם שכדי לי לעשות ,ללכת לשלם אותו או לשכוח מהסיפור?

בברכה

סהר אשכנזי.

פורסם

עדיף שתשלם עכשיו מאשר שתסחוב את זה כמה שנים ואז יש קנסות מצטברים אנד שיט - תשלם את המאייה ותסגור עניין

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

עדיף לא למשוך את זה אם אתה יודע שקיים דו"ח - חבל על הכסף

פורסם

שלילי בזנטי ביותר !!

אל תשלם אפילו לא שקל

דו"ח חלון אינו נחשב מסירה - העריה חייבת לשלוח לך בדואר רשום לכתובת הנכונה (המעודכנת - ע"י משרד הרישוי) את הדו"ח ורק מרגע זה מתחיל תהליך אי תשלום קנס - אי לכך ובהתאם לזאת אני במקומך הייתי שומר לי את הדו"ח בצד לכל מקרה שלא יהיה ומחכה בשקט לא יגיע ? לא יגיע !

פורסם

למה שלא ישלם? חנה במקום אסור, קיבל דו"ח - שישלם!!

עשה טעות - שישלם!!!

פורסם
שלילי בזנטי ביותר !!

אל תשלם אפילו לא שקל

דו"ח חלון אינו נחשב מסירה - העריה חייבת לשלוח לך בדואר רשום לכתובת הנכונה (המעודכנת - ע"י משרד הרישוי) את הדו"ח ורק מרגע זה מתחיל תהליך אי תשלום קנס - אי לכך ובהתאם לזאת אני במקומך הייתי שומר לי את הדו"ח בצד לכל מקרה שלא יהיה ומחכה בשקט לא יגיע ? לא יגיע !

כן ניראה אותו חכם כאשר יגיע לו עיכול על חשבון הבנק :shock3: .
פורסם

אל תשלם - "עתיד" צודק. זה לא נמסר לך - הם אל יכולים להוכיח שאתה ידעת בכלל שקיבלת דוח (ראש קטן)

לגבי BLUE JAY. שהמשטרה תחפש עבריינים ונרקומנים במקום לחפש אנשים שחונים לכמה דקות לעשות סידורים וכו... השוטרים עושים ביזניס עלינו... נשלם להם ?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

קודם כל זה לא השוטרים אלא העיריה SMARTASS. שנית, קשה למצוא מקום שמותר לחנות בו? אפילו חניה עם מונה ל10 דקות זה לא נורא - כמה זה יעלה? 2 שקלים?

במקרה הכי גרוע תשלם 10 שקל על חניון - לא יקרה כלום. עדיף 10 ש"ח מאשר דו"ח של 100.

פורסם

יש לי שאלה קשורה,קיבלתי דו"ח חניה מעיריית אשקלון (250 קצת מוגזם אבל מודה בטעות)

התאריך האחרון לתשלום הוא ה12 לחודש,האם אני יכול לשלם ב15 אם אין לי אפשרות לשלם ב12?או שכדאי להתכונן לכפל קנס?

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

כדאי שתתכונן - אם ההודעה היא שעליך לשלם עד ה-12 לחודש, נראה לי שהם די מתכוונים לזה...

פורסם

בד"כ כמה ימים אחרי - לא קורה כלום, מניסיון לצערי . בטח לא כפל קנס - היום מבוטל ואינו חוקי עוד.

בקשר לשאלה הראשונה - אם קיבלת דו"ח תשלם. נכון 100 ש"ח זה לא סכום פעוט אבל זה יכול להיות הרבה יותר גרוע. טעית - תשלם! לא נורא! יש דברים גרועים הרבה יותר.

אלון

פורסם
למה שלא ישלם? חנה במקום אסור, קיבל דו"ח - שישלם!!

עשה טעות - שישלם!!!

צודקת במאה אחוז. על טעויות צריך לשלם. במקרה הזה זה 100 ש"ח. אחר כך זה יתפח ויתפח ויגיע למאות ש"ח ולזה יתווסף שכ"ט עו"ד, שאת אלו היום העיריות כולן שוכרות על מנת שיטפלו להן בעומס העצום של דוחות החנייה.

וזה מניסיון. אל תנסו להתחכם. כי יש מה שנקרא חובת המסירה. אבל אין חובת הוכחת המסירה. אם אתם לא יודעים - אל תתנו עצות סתם. הרי בסופו של דבר לא מדובר בכיסכם אלא בכיס של השואל.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...