Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לעשות עם דו"ח ישן שלא שולם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בד"כ כמה ימים אחרי - לא קורה כלום, מניסיון לצערי . בטח לא כפל קנס - היום מבוטל ואינו חוקי עוד.

בקשר לשאלה הראשונה - אם קיבלת דו"ח תשלם. נכון 100 ש"ח זה לא סכום פעוט אבל זה יכול להיות הרבה יותר גרוע. טעית - תשלם! לא נורא! יש דברים גרועים הרבה יותר.

אלון

פעם שילמתי דו"ח יום אחד אחרי - אחרי שבועיים אני מקבל הודעה לדואר שאני אמור לשלם עוד 50% מהכנס !

ביאוס...

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אנחנו חיים במדינת קומבינה - עדיף להצמד לכללים כדי שידפקו אותך כמה שפחות

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
קודם כל זה לא השוטרים אלא העיריה SMARTASS. שנית, קשה למצוא מקום שמותר לחנות בו? אפילו חניה עם מונה ל10 דקות זה לא נורא - כמה זה יעלה? 2 שקלים?

במקרה הכי גרוע תשלם 10 שקל על חניון - לא יקרה כלום. עדיף 10 ש"ח מאשר דו"ח של 100.

למען האמת אני לא שמתי לב בכלל שאני חונה במקום שצריך תוו חניה, אך אם הייתי רואה זאת מן הסתם הייתי חונה במקום אחר בחינם או כאמור בחניון בתשלום....

פורסם

עם יד על הלב בהרבה ערים אני חונה בחניון בלי לחשוב פעמיים כי מחירי החניון הגיוניים, רק בתל אביב רון חולדאי הבן **** עושה עלינו מליונים שהוא לוקח 25 שקל חנייה בחניון, 10 הזה לא נורא, 15 זה עוד מתקבל אבל 25 זה ממש חוצפה. שלא נדבר על מדיניות הגרירות האהובה שלו.

בקשר לדוח מאז ששולחים אז יש לך זמן לשלם כעיקרון, יש כאלה שעל כל דוח שולחים מכתב בבקשה לבטל, ויש כאלה שמשלמים רק דוחות של משטרה ודוחות של רשות מקומית מחכים הרבה זמן.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...