Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

new astra VXR vs renault Megane Cup vs VW Golf GTi

turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.עם התחלת עם האיטלקיות המחלידות, מה לעשות,האמת כואבת,בסופו של יום-הן חזקות יותר.וזה מבחן המציאות.

קיבעון מנטלי, אה?

אני מבין, עכשיו גם הכרזת בעלות על האמת וזה הופך הרבה מאוד אנשים לשקרנים, כולל מגזין EVO כמו שכבר הוכח לך... בחייאת אילן, תפסיק לבלבל לנו במוח על הקטע הזה, בסדר?

2. תג מחיר- בהזדמנות הראשונה שתבקר בארץ ביפנאוטו ו/או לכלמוטור, תבקש הצעת מחיר

ותגלה ,שמחיר אסתי עם DCCD,ו/או איבו, חוצות את קו ה 300K ש"ח-על הכביש.

מבחינת מחיר, 50K, לא משהו שהולך ברגל לא למעמד הביניים ,ולא לעמידים.

ולא כוווולם חושבים על אסתיבו....זה לא משהו שנלקח אוטומטית בחשבון.

אני מבין, כמו שאני גם בטוח (למרות שעם ה"אמיתות" שלך לפעמים קשה להיות בטוח) שהנכות יימכרו מתחת למחירן המוצהר כדי להפוך את המידע ליותר נוח.. :roll:

3.שיפורים :?: אוי הצחקתני ידידי הצחקתני עד דמעות....שאל מה אינטגרלה עוללה

במיאוצים בבלגיה-ואיפה איפה היו שם אסתיבו :?: הן התחבאו בשירותים מהבושה.

כן כווווולם היו משופרים עד סחיטת כל כ"ס אפשרי. אז בבקשה ממך אל תדבר על שיפורים.

ובבקשה,כשאתה מדבר על איטלקיות-קצת רספקט....קפיש :?:

נכון שלמכונית הנעה כפולה ומוגדשת,בעיקר לרפליקות ראלי,פוטנציאל השיפורים

גבוהה בעשרות מונים על HOT HATCH הנעה קדמית.

ולא הכל על הנעה כפולה,והורדה לכביש...משהו בדיוק בקטע הזה של הכוח לכביש

מתפקשש דווקא באסתיבו-בכוח ידידי בכוח. וראה זה פלא, לא באיטלקיות....

ואציין לטובה שוב מכונית עם הנעה קדמית ....אתה יודע כבר , איזה אחת ש"מחלידה" :wink:

אני מת על הקטע הזה שלך שאני מדבר על משהו אחד ואתה לגמרי יוצא מפרופורציות ויוצא בהצהרות מפוצצות שאין להן שום קשר.

אתה מדבר על תחרות רבע המייל שנערכה בבלגיה כאילו היא מדד לאיזשהו פרמטר... להזכירך, את אותה התחרות ניצחה פורד שנת 34... איפה היה קונצרן פיאט כל השנים האלו, חצי מאה נתנו להם להשלים את הפער והם עדיין הפסידו?! :roll:

אתה מוכן לכתוב משהו אחד ענייני לשם שינוי?!?

עשה לי טובה, נהגתי על כמה וכמה איבו'ס, עשרות רבות של ק"מ ובכל מצב בין סטנדרטי לגמרי עד למשופרות עם 500+ סוסים ומיתלים למירוצי מסלול.

אין WWD שמסוגלת להתחרות איתה, כנ"ל לגבי ה-STI.

תאמר לי בבקשה ,מה קורה באסתיבו מ 140 קמ"ש ומעלה :?: איזה מגנט בדיוק תקוע ומושך

אותן לאחור :shock::?: גז בריצפה ו......כלום ,נאדה ,גורנישט...קפוט...להמשיך?

אין צונאמי, הן פשוט אומרות דיייייייי-אני לא איטלקיה אני יפנית עטופה בשימלת ליסינג

ואתה עוד קורא להן "טיל בליסטי" :?: עוד לפני שיפורים :?: ממך לא הייתי מצפה. :shock:

אתה מזכיר לי ירחון רכב ארצישראלי ,שכתב על הEVO 8, "משגרת אותך אל העתיד"

מבחינת לחיצה על דוושת התאוצה/כוח....... סיפורי שכונה.

אתה לא באמת רוצה שאני אתייחס ברצינות לגיבוב השטויות הזה, נכון?

ועוד אתה מוסיף וכותב "סיפורי שכונה"... :?

4. לא הכל סובב סביב ביצועים-נכון שזה יעודן האמיתי של הספורטיביות-רפליקות ראלי

או HOT HATCH,ורוכשים אותן לשם ההנאה מהנהיגה,אך כל רכישה של ספורטיבית

כתבתי לא פעם,נמדדת ע"פ פרמטרים,שמציב כל לקוח(ספורטיביות) מלכתחילה, שוב

ביצועי אסתיבו-זה לא משהו מיוחד(כוח), והן לא רחוקות עד כדי כך מההוט האץ'.

וכתבתי לא פעם שאין , פשוט האסתיבו מדהימות מבחינת ניהוג,היגוי,אחיזה....

אך אינן מפוארות בתור "חבילה",שמע ידידי-כאן אין מסלולי מירוצים....ימיי מסלול

וכל מה שמתלווה לכך-כאן ה"מסלול" הוא הכביש, ואכן כל אסתיבו,מהנה לנהיגה

מכל שלושת ההוט האץ' הנ"ל, הן בליגה משלהן בקטע הזה.

אך אני מחפש קצת יותר מרק ביצועים בסיבובים, אחיזה/היגוי ושאר ירקות...

אני רוצה שבבוקר ו/או בערב ,אני יביט על הרכב ויחייך, לא רק מנהיגת הכיף

שלי בה בהלוך ובחזור, או סתם ביום שבת בבוקר,אלא מכל החבילה ,וזה כולל גם עיצוב,

איבזור.

תמשיך להנות מעמידה בפקקים עם הנכות המפוארות... אם זה מה שאתה מחפש, שיבושם לך.

מוטי.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

**ציטוט ההודעה שמעליך נערך, מי שרוצה לקרוא אותה פעמיים יכול לעשות זאת גם בלי עזרתך**

מוטי

קיבעון מנטלי? קרא לזה איך שבא לך....כנראה אתה זה שמקובע כאן.

אני לא קראתי לאף אחד שקרן(אל תעשה לי מניפולציות), אני כתבתי את מה שאני יודע

מניסיון-ולא מאיזה שמועה ו/או הכתוב באיזה מגזין זה או אחר.

עם כל הכבוד-לשעשועי מסלול המרוצים שלך בניכר, אני מדבר על מה שקורה כאן,

כאן=בישראל, ומה שקורה כאן= אסתיבו בעלות 265 כ"ס, והן לא מי יודע מה חזקות.

מהנות? בטירוף,אך אין כאן מקום להשוות אותן להוט-האץ'.

אתה הסטת את הדיון בממשק המחיר, לכיוון שונה לגמרי- וכתבתי הוט האץ'.

אכן במחירים האלה תלוי על איזה + או - אתה מדבר,כל אחד והחבילה שלו.

ואכן בכל אחת מהן,מדד ההנאה וההנעה הוא שונה בתכלית,ונכון שמבחינת היגוי,אחיזה

וכיף בנהיגה ספורטיבית אסתיבו תהנה יותר,אך שוב-לא כולם רוצים אסתיבו.

אתה מביט מצד המסלול כלפי חוץ....אני חוזר ואומר מסלול לחוד, וכביש לחוד.

ציינתי קודם שכאן(בישראל),אין ימיי מסלול ו/או מסלול מירוצים מאספאלט משובח

בעל 10 ק"מ....כאן המסלול הוא ה כביש הציבורי.הבנת :?: כביש ציבורי :shock: .

לטוב ולרע-ואני לא מעודד אף אחד להתחרות בכביש-אך בואו לא נעצום ת'עיניים

,הכביש הציבורי בישראל, הוא מסלול ניסויים/עורק תחבורה לציבור / מסלול מרוצים.

שמתי לב שאתה לא קורא את דבריי,שכן כתבתי כבר כי אסתיבו מהנות לנהיגה

ופוטנציאל לשיפורים ע"פ הנעה קדמית. ואתה עוד מדבר על קיבעון :shock:

2.התחרות בבלגיה היא אכן פרמטר-הרי דיברת על שיפורים לא?

אז הקצנתי בכוונה,בכדי שתבין, החיים זה לא מהיר ועצבני....

מה שקורה במציאות הוא ,שאיזו איטלקיה"מחלידה", עם מכלולי אינטגרלה בבגדי פונטו

עשתה שמות בכל היפניות שהתייצבו והעזו בכלל להרים ת'עף... :wink:

כל עוד אתה קורא למכוניות הוט האץ' - נכות- זה מראה על קבעון מצידך.

שכן בפעם ה....אנו מדברים על הוט האץ'....

מה קורה לך מוטי? מי שאין לה הנעה אחורית/כפולה, ו/או נוהגים במיאטה הם

נוהגים במכונית נכה? איזה קטע , אם כך,איזה מכונית נכה,למרות שבעיקולים

היא לא ברמה של אסתיבו,אך בישורת **מומלץ לנקות את המקלדת, מקש ה-ת' נתקע לך** הנכה הזו, הראתה לאסתיבו

בעלות ההנעה הכפולה ושאר זיבולים- את הכיתוב FIAT בעכוזה מתרחק **מומלץ לנקות את המקלדת, מקש ה-ק' נתקע לך**ולא היא לא היתה משופרת כלל.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אילן -

אתה מערבב כמה דברים ואין ביניהם יותר מדי קשר.

ההערה המקורית שלי (אתה יכול לקרוא אותה בעמוד הראשון של השרשור) כוונה לקהל מאוד מסויים, זה שרוכש רכב ספורטיבי כדי להנות מהתכונות הדינאמיות שלו.

האמן לי שמי שההודעה כוונה אליו יודע מיהו.

באותה ההערה אמרתי דבר פשוט - אם אפשר לקנות בהפרש מחירים לא נורא במיוחד רכב הרבה יותר ביצועיסטי ועם פוטנציאל אולטימטיבי יותר גבוה בהרבה (נקודה שגם לך נראית כברורה לגמרי), הרי שמבטי היה מכוון אל היפניות.

לא זכור לי שהמילה מסלול עלתה בהודעות שלי כקריטריון לכלום, אל תכניס לי מילים לפה.

תשתדל להימנע גם מלבצע את הלך המחשבה האוטומטי של מוטי ==> מסלול ==> זה כל מה שהוא מחפש, את ההשוואה ליפניות הבאתי כי היא לגיטימית לרוכש הפוטנציאלי לשימוש כביש רגיל.

גם לא הזכרתי את המיאטה בהקשר לדיון (מלבד התייחסות למחיר לגבי ההערה של ניר), לא ברור לי איך אתה משרבב אותה להודעות כתגובה לדברים שלי בכל פעם מחדש... :idea:

מכוניות ההנעה הלא נכונה סובלות מקונספט נחות מיסודו (למטרת הדיון, יש להן כמובן יתרונות אחרים), וטוב ככל שיהיה הביצוע, עדיין מדובר בקונספט נחות, אני מקווה שעל העובדה הזו אין ויכוח לפחות... זה פשוט מאוד, אתה דורש מהגלגלים המניעים לעבוד בניגוד להעברות המשקל ולא להיעזר בהם.

אתה יכול גם לקחת מישהו וללמד אותו לרוץ מהר לאללה על קביים, אבל מישהו שרץ על הרגליים מהר לאללה עדיין ייעלם לו פשוט כי ריצה על קביים היא קונספט שלא עובד לטובה..

התחרות בבלגיה טובה להוכיח רק דבר אחד -

מי השקיע יותר כסף.

כמו בכל מירוץ ראווה מסוג זה, ובעצם כמעט בכל מירוץ בעולם.

בהשקעה של הסכומים הנכונים גם חשמלית קטנה של מסלולי גולף הייתה מנצחת את התחרות... זה פשוט לא אומר כלום...

אתה מבין שאת התחרות ניצחה איזו מפלצת עם בודי שמזכיר פורד שנת 34 ושאין לזה פשוט שום אחיזה במציאות בדיוק כמו שאותה הפונטו פשוט לא קשורה לכלום?

האם אתה גם הולך לטעון באותה האדיקות שפורדים משנת 34 היו מראות לסקייליין GTR את זנבן בלי שום שיפורים? לא, פשוט כי זה לא קשור.. :idea:

אז אתה אומר לי להבין שהחיים הם לא מהיר ועצבני וקורא לכלל המשתמשים להתבגר.. נראה לי מאוד שאתה צריך לא רק להתבגר קצת (כי גיל זה לא אינדיקציה לכלום) אלא גם להתגבר.

להתגבר על העובדה הפשוטה שהמותג שאהוב עליך כ"כ, שאתה נוהג לשבח בצורה שלמתבונן מהצד תיראה תלושה מהמציאות, פשוט לא חלק מהתחרות הזו... אין נציגות, וחבל, תאמין לי שחבל.

עם כל הציניות שאני מפגין בהודעות שלי, רק שתדע שאני בכלל מבית של אלפיסטים ושהאינטגרלה היא בכלל אחת מהמכוניות שאני הכי אוהב בעולם.

אבל מה, העולם מתקדם, יש מכוניות יותר טובות והטכנולוגיה לא נעצרה בסוף שנות השמונים - לטובה ולרעה.

היפנים שייצרו בזמנו מכוניות שנראו כמו קריקטורות לא מוצלחות של מכוניות אירופיות הן המובילות בעולם בלא מעט תחומים.

הטכנולוגיות שהיפנים פיתחו ויצרני אירופה הסתכלו עליהן בזלזול הפכו כבר מזמן לסטנדרט בכל רכב אירופי שמכבד את עצמו.. קח את מנועי התזמון המשתנה לדוגמא...

אז אין מה לעשות, אתה יכול להתעלם מהכל, אבל בסופו של דבר יש ליפנים דברים שהם פשוט ה-ר-ב-ה יותר טובים בהם, ה-STI והאיבו הן שתי דוגמאות טובות.

מוטי.

נ.ב: אני רציני לגמרי.

פורסם
אני בספק אם אחזקה של VAG עולה פחות מזו של אימפרזה... למעשה, אני בספק גדול מאוד אם יש איזשהו הבדל בין עלויות האחזקה כולל צריכת הדלק של כל אחת מהמכוניות, כולן מוגדשות (צורכות הרבה דלק) וכולן נחשבות / ייחשבו למודלים הספורטיביים שאפשר לקרוע עליהם במחירים. בעסה אבל ככה זה.

לסיום המיאטה לא נמצאת באותה קבוצת מחירים בכלל, הדור היוצא נמכר ב-163K וגם הדור החדש יימכר עדיין מתחת ל-200K.

לי כבר יש מיאטה אחת, הייתי קונה איזו איבו או STI אמריקאית עם מנוע 2.5L :-).

מוטי.

צר לי להפריע לכם (אילן ומוטי) באמצע הויכוח הבוגר.:wink:

עלות האחזקה של VAG ספורטיבית נמוכה בהרבה מזו של EVO או STI ואפילו נמוכה יותר מ- WRX .

הבלאי של המכלולים נמוך יותר, תצרוכת הדלק נמוכה יותר, הביטוח נמוך יותר (גנבי רכב אוהבים סובארו...) שלא לדבר על הבדלי המחיר ברכישה (לפחות כפי שהיו עד הדור הבא עלינו לטובה).

אומנם יש מספר גבוה יותר של תקלות חיישנים ועוד דברים קטנים ומעצבנים ב- VAG אבל המנועים לא הולכים בגלל מחסור בדלק, לא צריך להחליף את המצמד כל שנה, לא צריך להחליף את כל 4 הצמיגים בכל פעם, ועוד רבות וטובות.

אפילו אם משווים צריכת דלק של WRX סטנדרטית (כמה כאלה כבר יש...) לזו של רכב VAG כפול הנעה משופר לרמה של 300-350 כ"ס צפויה לך הפתעה: ה- WRX שותה יותר!

ה- VAG עושה 6-8 ק"מ לליטר דלק בנסיעה פרועה.

יש אומנם עליה בתצרוכת דלק (גרסאות ההנעה הקדמית הסטנדרטיות של ה-1.8T מגיעות ל- 12 ק"מ לליטר!) אבל היא עדיין סבירה.

לגבי מחיר המיאטה החדשה: בסוכנות נקבו במספר 200K . :shock::cry:

ובינתיים יפנאוטו מביאים רק פורסטר 2.5XT ולא אימפרזה 2.5T , ואני אוהב אותה. :inlove:

פורסם

תלוי מאוד בבעלים של הרכב.

מן הסתם, רכב בעל הנעה כפולה יצרוך קצת יותר דלק בגלל גרר של מערכת ההנעה, אבל לגבי מוות מוקדם של קלאצ'ים וצמיגים, זה נטו תלוי באיך שהנהג מתייחס לאוטו.

במכוניות הנעה כפולה, בגלל יכולת המשיכה האדירה שלהן, הלחץ המופעל על הקלאצ' בזינוקים חזקים הוא גבוה בהרבה מאשר ברכב הנעה קדמית או אחרוית אפילו שיתחילו לפרפר, הפירפור הוא זה שמונע את ההרס המוקדם של הקלאצ'.

צמיגים הם משהו שניתן להרוס מהר עם כל רכב... :wink:

מוטי.

פורסם

קראסטי צודק , האחזקה של רפליקות הראלי היפניות פחות שפויה ממכוניות הנכים כפי שאתה קורא להם

מה גם שנוחות / איכות הרכבה / בטיחות פסיבית/נוחות נהיגה לא תקבל מהן בשפע (והן מכוערות טילים)

מה שכן תקבל זה הרבה הנאה מנהיגה ,אבל מי ישמע כמה מהנה זה לנהוג 100 קמ"ש באיילון , וזה מה שאנחנו עושים רוב הזמן אז אם כבר אז כבר שיהיה על אוטו של נכים ,עם איכות הרכבה טובה יותר יותר איבזור טוב יותר בטיחות גבוהה יותר , בפחות מחיר ,פחות ביטוח שנתי ואחזקה כללית הרבה יותר שפויה

*מכוניות נכים : ע"ע גולף gti החדשה , סיאט לאון שתבוא עלינו לטובה, רנו מגאן 225 , פורד st220 , וכו' וכו'

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לא כל העולם סובב סביב צמד הנינג'ות תבינו את זה כבר .

מוטי תבין, יש אנשים שמעדיפים דברים אחרים , בין השאר מכוניות "נכות" כפי שקראת להן , אין לך על מה לצאת כנגד. זה עניין של טעם והעדפה אישית.

יש שיעדיפו פחות את הניהוג הטוב על פני נוחות ואבזור למשל (לעומת הספרטניות של הנינג'ות). בכל יום הייתי לוקח רנוספורט מגאן 225 על פני הנינג'ות. העדפה אישית אין עם מה להתווכח

GTA זה הכי אחי .

פורסם
יש שיעדיפו פחות את הניהוג הטוב על פני נוחות ואבזור למשל (לעומת הספרטניות של הנינג'ות). בכל יום הייתי לוקח רנוספורט מגאן 225 על פני הנינג'ות. העדפה אישית אין עם מה להתווכח

כבר צויין שיש אנשים כאלה.

למשל, אמא שלי ואולי עוד כל מיני סבתות דינמיות למינהן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ולפי מספר המסירות הסבתות הדינמיות מהוות רוב מוחלט מבין אלה שקונים רכבים ספורטיביים

קומץ האנשים שקונים sti/evo מתפכחים מאוד מהר מחלומות הראלי שלהם

"אופס ..קניתי סובארו אימפרזה ב-300 אלף שקל ,מה לעזעזל חשבתי" :shock:

טימטום מוחלט?, יש האומרים.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
ולפי מספר המסירות הסבתות הדינמיות מהוות רוב מוחלט מבין אלה שקונים רכבים ספורטיביים

לצערי הרב, זה נכון.

בגלל זה רב הרכבים הספורטיבים מתאימים היום יותר לסבתות מלנהיגה ספורטיבית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני עדיין לא לגמרי מבין על מה הוויכוח כאן.... על סדר עדיפויות אישי שמעתם שניכם?

יש מי שצריך גם את הנוחות ואת העידון ואת היכולת לנסוע גם בנינוחות וברוגע כמו בגולף ג'י.טי.איי ויש מי שפשוט לא צריך את כל זה, הוא רוצה לנצל את הפוטנציאל הספורטיבי של המכונית שלו עד הסוף מבלי לשלם גם על אביזרים מיותרים כמו בקרת אקלים (למרות שבאסתי יש בקרת אקלים אבל זה לא משנה כרגע) או קפיצים אנושיים..

זה הכל עניין של טעם.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בירחון CAR -גליון ספטמבר 2005, עומתה :

אופל אסטרה OPC= ווקסהול אסטרה VXR מול מתחרותיה:

GOLF GTI MK5

ALFA 147GTA

MINI COOPER S Works

דבר מעניין במבחן,הן נבחנו על הכבישים הטובים ביותר לנהיגה בבריטניה ,המעניינים בפני עצמם.

* את האלפא 147GTA, העדיפו לצרף למבחן על פני ה HONDA CIVIC Type R

ו...RENAULTSPORT MEGANE 225, עליהן כתבו- ציטוט:

"Our wild card is Alfa's 147GTA,chosen over the more obvious Honda Civic Type -R (sells by the bucketload,strong value,but near the end of the road)and Renault's rapid but unruly Megane 225(recently tweaked,but still has one of the most hateful steering systems ever:it's even worst then the Honda's, and that's saying something)."

*האלפא147GTA, בעלת ההספק הגבוהה מכולן =250 כ"ס,והיא כידוע לא נעזרת

במגדש טורבו(אסטרה ,גולף ) ו/או בסופרצ'ארג'ר(קופרS).אך בעלת מנוע מדהים.

משפט מעניין וידוע במקרה זה (ציטוט):

"In an unscientific drag race the force-fed Mini and Golf initially pull ahead of the more powerful naturally aspirated Alfa thanks to their greater torque spread, before the Italian's better top and breathing beyond 100mph drags it into the lead and away.

עוד ציטוט:

Astra engine is powerful: Alfa's V6 is not just a powerful engine, it's

a great engine

ביחס GOLF GTI MK5 & MINI COOPER S WORKS:

The GTI is clearly more resolved, but is it more fun? A car that needs to be pushed to absurd speeds to excite is never going to satisfy away from the track unless you're travelling at speeds fast enough to warrarnt a brief stay at one of Her Majesty's holiday villas.

על ה GOLF GTI ציטוט:

Golf is the Best all-round car: fast, smooth, well made,but lacking that crucial connection with the driver

על האטסרה,הורעפו שבחים -ולא בכדי וגם בזכות , ה"טיפול" של LOTUS בשילדת האסטרה,

המספקת לה אחיזה דביקה למדי ,ופידבק /היגוי המגיעים מהכביש דרך הגלגלים בצורה ישירה ומדוייקת להגה- על כוח דברנו קודם לכן.

כל כך רצו שהאלפא 147GTA, תזכה במבחן, אך מנו את מגרעותיה ביחס לאסטרה כגון:

אף כבד ומורגש, אך לזכותה מנוע נפלא, ומשהו בהעברת הכוח וכושר ההיגוי חסר.

MINI COOPER S WORKS-

לחיות איתה זה עיניין של פשרה, אך היא מהנה עד מאוד כייפית אם תרצו,

בסביבה הנכונה-כלומר בכבישים מסויימים, היא נוחה יחסית, אך בהחלט

לא פרקטית כמו המתחרות-למשל הגולף.

GOLF GTI MK5

מבריקה ,קלה עד מאוד לשליטה/נהיגה מהירה/ספורטיבית.

לסיכום:

האסטרה היא יותר מהנה לנהיגה, אך הגולף היא מכונית טובה יותר.

בכבוד רב

אילן פ.

תמונה אופל אסטרה או פי סי כחולה צד.jpg

תמונה אלפא 147 גי טי  ה  לבנה צד.jpg

תמונה פולקסווגן גולף גי טי אי סימן 5 צד.jpg

תמונה ב.מ.וו מיני קופר אס וורקס אדומה קדימה.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אילן לכך שהאלפא לא נעזרת למגדש טורבו בניגוד לגולף ולאסטרה וכמעט כל המתחרות

וגם לא בסופרצ'ארג'ר כמו שיש במיני

המיני מצויידת במנוע 1.6 ליטר.

הגולף, אסטרה, מגאן ספורט, סיויק טייפ R וכמעט כל ההוט האץ' המתחרות מצויידות במנוע 2.0 ליטר

לעומתם האפלא 147GTA מצויידת במנוע בנפח 3.2 ליטר!!!

אני לא ממש מתמצא בחלקים טכניים אבל הגיון פשוט מראה שבמנוע האלפא ניתן לשתול יותר סוסים לכן אין לה צורך במגדש טורבו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לאילן:

אני חושב שזה לא היה במקום לדחוף את היני קופר S works למבחן.

היא קטנה יותר מהאחרות, בעלת מנוע בנפח קטן יותר, ומשופרת מעבר לגרסת ה- S בסדנא מיוחדת.

ההשוואה למיני קופר S works היא איביזה קופרה עם צ'יפ פילטר ואגזוז (:lol: ).

מה המחיר של ההונדה type R לעומת הגולף GTI לעומת האסטרה OPC , ולעמת ה- 147 GTA בחו"ל?

• תוכן חדש...