Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על כמות ה-"מידע" הנשפכת בשיפורי גלגלים וצמיגים בפורומים ישראליים אני כבר יודע... זה מגוחך ועצוב לפחות באותה המידה, והכי דבילי זה שבאמת אין שום קשר בין מה שאתה קורא לו "מידע" לבין ביצועים מירביים.

550 כ"ס לא הופכים את האוטו למהיר ביותר בגלל הצמיגים של גלגלי העזר שאתה מדבר עליהם, הרכב מהיר ל-מ-ר-ו-ת הצמיגים המגוחכים שלו ולא בזכות.

אני מקווה שאתה מבין את ההבדל בסמנטיקה הלא ממש דקה הזו.

להעביר 500 כ"ס לאדמה דרך הצמיגים הקדמיים ברוחב עצוב כמו 215 (וזה פשוט לא משנה איזה צמיג הוא משתמש בו אלא אם מדובר ברדיאל-סליקס של מרוצי דראג) זו בערך הגדרת האי-יעילות.

אל תבלבל בין מה שאתה קורא ושומע מאנשים שסתם עשו מה שנראה להם לבין ידע אמיתי, אין בין שני הדברים שום קשר.

אם היה רוצה הבחור להעביר באמת 500+ כ"ס לאדמה דרך הגלגלים הקדמיים ביעילות אמיתית היה הולך בכיוון שונה לגמרי - מקטין את גודל החישוק ומגדיל את גובה הדופן של הצמיג ונוסע על צמיגי דראג בלחץ אויר נמוך מאוד, 5-10 PSI בלבד, חישוקי "13 וצמיגים של מיקי טומפסון או משהו בסגנון... כל היתר זה פשוט בולשיט אחד גדול.

אחרי זה אנשים לא מבינים את (המשפט המטופש האהוב עליי) הקטע ש"הרכב חופר בגבוהות גם עם ג'אנט "19!! (וואו :roll:... אולי כי הסט-אפ ההפוך מהרצוי..)

מוטי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא צריך ללכת רחוק ..

יש לנו פה אני הסיוויק של בונבון שמוציאה 550 כ"ס הנעה קידמית ו215 . רכב לקו ישר שמפרק לחתיכות כל רכב שתביא לו .

המידה היא 235/40/17

לא 215.

למכירה זיכרונות של KINGSTON 1024MB 133Mhz SDRAM

בחצי מחיר :twisted:

פורסם

לא כדאי לזלזל באנשים שלא מכירים :wink: לא כולם רוצים לשים צמיגים רחבים בצורה מחשידה

אז מה לעשות שהם יכולים ללחוץ רק משלישי והן טובות רק לקו ישר

ממה שאני ראיתי ונסעתי , יש בארץ סיוויקים מופרעים במיוחד , שלא יביישו את קהילת השיפורים בארה"ב

או בכל מקום אחר

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אתה כנראה טעית בנושא תחלופת ההודעות בין CN לביני :?.

הנושא לא היה יחסים בינ-אישיים ותקשורת על בסיס חיזוקים חיוביים, הנושא היה שיפור הגלגלים והצמיגים לביצועים מירביים.

לתשומת ליבך.

מוטי.

פורסם
מה קשור מחט לתחת?

השאלה היא - מה יש לבחור.

ויש לו עונדה סטנדרט עם ג'נטים 17.

ד"א

גם אתה מחליף בטסט?

מי אמר שהרכב הוא סטנדרתי!?!?!?!??:?

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

כבר מזמן הוכח וידוע, שסיויקים (מהדגמים המשפחתיים) נוסעים הכי טוב עם חישוק 14/15

לא מבין למא יש עדיין אנשים שחושבים ש17 זה הסטנדרט.

מה שאתם רואים בחו"ל, זה אנשים עם רכבים לshow

וזה יפה החישוק 17 , אבל על תבלבלו את זה עם הרכבים שהם GO.

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...