Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טכומטר דיגיטלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ז"א בצורה דיגיטלית? שהמספרים עצמם דיגיטליים?

אם זה מה שאתה שואל אז כן,בפיאט טיפו ואונו טורבו דיגיטליות יש מד קמ"ש דיגיטלי,וגם הדבר קיים בהונדה s2000 .

פורסם
מה ז"א בצורה דיגיטלית? שהמספרים עצמם דיגיטליים?

אם זה מה שאתה שואל אז כן,בפיאט טיפו ואונו טורבו דיגיטליות יש מד קמ"ש דיגיטלי,וגם הדבר קיים בהונדה s2000 .

הכוונה לא למד..טכומטר נניח במשאית מוציא פלט בצורה אנלוגית, כלומר על דף..השאלה שלי היא האם ישנו בכלל טכומטר שמודד מהירות ולא סיבובי מנוע שמסוגל להכיל בתוכו את המידע? כלומר בצורה דיגיטלית ולא בצורת פלט אנלוגי? אני ממש מתנצלת אם זה לא ברור, אני פשוט ממש בורה כשזה מגיע למכוניות וכל הנגזר מהן..
פורסם

למה לנחש?. טלפני, ביום א', למומחים לטכוגרף (זה המונח שבקשת) "המחוון ספידומטרים"

טל' 03-5507254 ובקשי את פניאל או רפי.

למיטב ידיעתי הטכוגרף במשאיות רושם על דיסקית עגולה נתונים כמהירות הרכב וזמני עבודה וכך גם מפקחים על שעות נהיגה ומנוחה.

טכומטר, כפי שרשמת זה מד סל"ד.

בברכהה - רפי לין :-)

פורסם
שאלתי היא האם קיים טכומטר המסוגל לנטר (בצורה דיגיטלית) את מהירות הנסיעה ולא רק את מס' סיבובי המנוע?
היי,

התשובה היא כן.

ישנם מס' קטן של חברות שמייצרות טכנו' דיגיטליים ואחת מהן אפילו בארץ (נמצאת ברחובות אבל כרגע מוכרת רק לשוק האירופאי).

בעוד כשנתיים (אני לא זוכר בדיוק את שנת הדגם המדוייקת), הטכנו' הדיגיטלי יכנס לתקן בכול מדינות האיחוד האירופי, דאף כבר הודיע שהחל משנת הדגם הקרובה היא תכניס את זה לכול המשאיות שלה.

אגב הידע שלי בנושא נובע מהעובדה שחבר קרוב שלי עובד בחברה שנמצאת בארץ שאותה הזכרתי קודם.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

כן, אני מכירה את הטכומטרים במשאית, זאת הבעייתיות שבהם (מבחינתי)- הם מוציאים פלט לא בצורה דיגיטלית..בהחלט אטלפן, תודה רפי! :-)

ותודה גם אריאל :-) , האם תוכל למסור לי את שם החברה ומס' הטלפון שלה?

פורסם
כן, אני מכירה את הטכומטרים במשאית, זאת הבעייתיות שבהם (מבחינתי)- הם מוציאים פלט לא בצורה דיגיטלית..בהחלט אטלפן, תודה רפי! :-)

ותודה גם אריאל :-) , האם תוכל למסור לי את שם החברה ומס' הטלפון שלה?

בשימחה,

שם החברה הוא "הינני".

המוצר מיוצר תחת אחת מחברות הבת שאני לא מכיר.

בקיצור, תיתקשרי לטל' 08-9475741 ותבקשי את ליאור (החבר שלי) ואני מקווה שהוא יעזור לך.

לפני מס' דקות דיברתי איתו והוא נתן את הסכמתו לפירסום הטל'.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם
בשימחה,

שם החברה הוא "הינני".

המוצר מיוצר תחת אחת מחברות הבת שאני לא מכיר.

בקיצור, תיתקשרי לטל' 08-9475741 ותבקשי את ליאור (החבר שלי) ואני מקווה שהוא יעזור לך.

לפני מס' דקות דיברתי איתו והוא נתן את הסכמתו לפירסום הטל'.

אריאל

המון תודה אריאל! :-)
  • תוכן חדש...