Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן שרפתי זוג דוטק כן אני מוכשר מאוד, ונשאר לי הקרוסים שלהם במצב טוב לא קרה להם כלום ומאז קניתי כבר סט חדש של מורל היברייד השאלה שלי היא האם אפשרי לחבר תקרוסים של הדוטק ל6*9 מאחורה(מורל פולס 6*9) והאם זה כדאי בכלל זה יעשה משהו?

דרך אגב ה6*9 מחוברים למגבר מגנט והם על HP.

פורסם

אישית אינני רואה טעם ממשי.

מאיזו סיבה אתה מוצא לנכון לעשות זאת?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתם יכול לחברת אותם ל-LPF שבקרוס כך שבצירוך עם הHPF שבמגבר אתה תיצור ערוץ אחורי בתדרים מוגבלים.

היתרון?

ימשוך פחות את הבמה אחורה.זאת מאחר וסטאפ כזה יהיה מוגבל מאוד בצלילים ההגבוהים - פיתרון נחמד למילוי אחורי

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

את האמת, אני בעצמי לא הבנתי את כוונתך ..אתה יכול להסביר את כוונתך והכי חשוב את התכלית שבעיניין ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה לא ממש יהפוך אותם לקומפוננט, והאם זה ישפר משהו ? גם זה בערבון מוגבל..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אפשר ליצור בכלל קומפוננט כאשר הטוויטר הוא חלק מהרמקול?

איזה אפקט יהיה לו? הטוויטר משחק חלק חשוב אם לא הכי חשוב בקומפוננט

פעם מתקין אחד אמר לי 9*6 זה קומפוננט לעניים- לקחו הכל ושמו בחבילה אחת שתוציא לך גם באס סביר

אני חושב שזה דיי נכון

פורסם

כן לי היה פעם קומפוננט של MBQ 4 אינצ' שהטוויטר יושב על רמקול, באמת במה מסכנה זה עשה לי (במיוחד כי ה4" לברכיים בכריזמה)

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

סליחה שאני מתעלק על התרד הזה.

האם אפשר לחבר לרמקול 6.5 אינץ' קרוס אוברים? הרמקול הוא של kenwood

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

רועי, לכן אמרתי שזה לא ממש ההגדרה של קומפוננטס. זה רמקול קוואקסיאלי.

קלריון ... לא ממש קומפוננט ..

בכל אופן רועי זה לא ממש נכון, מה שהכי משמעותי זה הוופר, לא הטוויטר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

משמעות המילה קומפוננטס היא: כמות של שתיים או יותר חלקים, אז זה כן היה קומפוננט, כי זה היה וופר, קרוס וטוויטר שיושב על מין גשר כזה על הוופר, קוואקסיאלי זה לא קומפוננט, זה רמקול אשר יש לו כמה WAYS...

קרא אותם.

פורסם

אז רגע, מה ההבדל בין קוואקסיאלי למה שהיה לך ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שקוואקסילי מגיע ללא קרוס נפרד וקופסא שרשום עליה "COMPONENT SET" (מסקנה: תפסיק לבאס אותי זה עלה לי כסף), ורמקול רגיל זה רמקול אחד עם כמה WAYS עם מקסימום קבל שחותך ל2.5HZ .

קרא אותם.

פורסם

אז אם קניתי רמקול אובלי שיש לו קרוס חיצוני, ויש לו ציור של פרארי עליו.

אז יש לי קומפוננט שפרארי עיצבה ? .... סבבה ! :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תקשיב, אני יודע שזה עלוב, אבל הרבה אופציות בזול לא היה אז ל4" (מבחר די מצומצם).

קרא אותם.

• תוכן חדש...