Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CADILAC SIVVIL

onimrod
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלדד, חזקה עליך שאתה יודע שבשנים האלה UMI הביאו רק את ה-STS, הוא גם ציין את נפח המנוע- 4.6L

שלל סמיילים.

אלעד, לא אלדד

והביאו גם את הסוויל הרגילה עם מנועי ה 4.8

תרים צילצול לUMI ובהצלחה...

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
אתה קצת לא מדייק...:

מנוע נורט'סטאר, 4.6L, V8.

4 שסתומים לצילינדר (סה"כ 32...), 300 כ"ס ב- 6000 סל"ד, 40 קג"מ מומנט ב- 4400 סל"ד.

לגבי תאוצות ומהירות- המספרים לא חשובים כמו התחושות וזמינות הכח.

אה, כן- הנעה קדמית.

300 כ"ס נשמע מפלצתי:twisted:

הנעה קדמית ..

אני מדבר על הדגם של 32 שסתומים 4600 north !!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

רכב גדול, חזק, מפואר ובעל "פוזה" לא נורמלית (גם הערסים חושבים ככה...), ובד"כ גם שמרו עליו היטב כיאה לסגמנט שלו. מצד שני, אני מאמין שהאמינות "לא בדיוק" כמו של קורולה כמובן, אבל מצד שלישי - FUCK THEM ALL - במחיר של 10000 דולר לא תצליח לעולם להשיג משהו טוב יותר ומפנק יותר. חיים פעם אחת, וכדאי שזה יהיה בגדול!

ואגב, השם הוא SEVVILE

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
300 כ"ס נשמע מפלצתי:twisted:

הנעה קדמית ..

אני מדבר על הדגם של 32 שסתומים 4600 north !!

אורן

אז פעם הבאה תדע שזאת STS :)...

מפלצת? כן.. למה לא ...

בקו ישר כמובן...

רק תכין את עצמך מראש נפשית וכלכלית להוצאות "קצת" יותר גבוהות מהרגיל...

ובהצלחה :-P

פורסם

נניח שלמרות שהאוטו זול, התחזוקה יקרה מאוד, ירידת ערך משמעותית מאוד, ואוכל דלק. אז נניח הגענו להוצאות אחזקה כוללות, כאילו שקנינו יפנומטית 1600 מודל 2004. (וזה בגלל שליפנית תצטרך לעשות ביטוח מקיף, ירידת הערך שלה תהיה גדולה יותר בגלל שזה באחוזים מהמחיר, ובנוסף תצטרך לקחת הלוואה יקרה כדי לשלם את התוספת למחיר הקניה)

אז כלכלית- same same

אני חושב שברור שעדיפה ה STS ...

פורסם
נניח שלמרות שהאוטו זול, התחזוקה יקרה מאוד, ירידת ערך משמעותית מאוד, ואוכל דלק. אז נניח הגענו להוצאות אחזקה כוללות, כאילו שקנינו יפנומטית 1600 מודל 2004. (וזה בגלל שליפנית תצטרך לעשות ביטוח מקיף, ירידת הערך שלה תהיה גדולה יותר בגלל שזה באחוזים מהמחיר, ובנוסף תצטרך לקחת הלוואה יקרה כדי לשלם את התוספת למחיר הקניה)

אז כלכלית- same same

אני חושב שברור שעדיפה ה STS ...

אתה בראש טוב כמוני , ככה אני חושב תמיד שעדיף ישן איכותי אמין חזק מרווח וטוב, מאשר קרטוניה על גלגלים שרואים בכל רמזור.

שלא נדבר על הפוזה בקאדילאק:-)

לפי דעתי אוטו של 90000 יורד במחיר יותר מהר מאוטו של 45000 !!

אורן

פורסם

על איזה ירידת ערך אתם מדברים? הערך כבר ירד, אין עוד לאן... מכאן רק עולים.

לא שמעתי על בעיות אמינות בקאדילאק.

dirty old man

need love too

פורסם
אתה בראש טוב כמוני , ככה אני חושב תמיד שעדיף ישן איכותי אמין חזק מרווח וטוב, מאשר קרטוניה על גלגלים שרואים בכל רמזור.

שלא נדבר על הפוזה בקאדילאק:-)

לפי דעתי אוטו של 90000 יורד במחיר יותר מהר מאוטו של 45000 !!

אורן

אורן, כבר נהלנו את הדיון הזה בקשר ל-BMW ששאלת עליה לא מזמן.

כל מה שאתה רושם טוב ויפה על הנייר, קודם כל תקנה רכב בסדר גודל הזה, תחזיק אותו כמה שנים ואז תחזור לדווח לנו. אף אחד פה לא יתלונן על הביצועים או על ההנאה (והיחודיות) שיש לרכב הנ"ל, אבל כאשר אתה נכנס למוסך וכל פעם משאיר סכום של 5 ספרות, אתה נשבר מתישהו.

כפי שאמרתי לך בעבר, אם יש לך כיסים עמוקים הרכב הזה מתאים לך, אם אין לך כיסים עמוקים, יום יבוא וילך לך חיישן מסויים ואתה תצטער על הרגע שקנית את האוטו (אני אתן לך רמז, אין חלקים בארץ, אין מוסכים שיודעים לטפל ברכב הזה כמו שצריך) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אורן, כבר נהלנו את הדיון הזה בקשר ל-BMW ששאלת עליה לא מזמן.

כל מה שאתה רושם טוב ויפה על הנייר, קודם כל תקנה רכב בסדר גודל הזה, תחזיק אותו כמה שנים ואז תחזור לדווח לנו. אף אחד פה לא יתלונן על הביצועים או על ההנאה (והיחודיות) שיש לרכב הנ"ל, אבל כאשר אתה נכנס למוסך וכל פעם משאיר סכום של 5 ספרות, אתה נשבר מתישהו.

כפי שאמרתי לך בעבר, אם יש לך כיסים עמוקים הרכב הזה מתאים לך, אם אין לך כיסים עמוקים, יום יבוא וילך לך חיישן מסויים ואתה תצטער על הרגע שקנית את האוטו (אני אתן לך רמז, אין חלקים בארץ, אין מוסכים שיודעים לטפל ברכב הזה כמו שצריך) ...

אני עושה שיעורי ביית.

יבוא יום ואני אפול על אחת!!

אורן

פורסם
על איזה ירידת ערך אתם מדברים? הערך כבר ירד, אין עוד לאן... מכאן רק עולים.

לא שמעתי על בעיות אמינות בקאדילאק.

אתה מצחיק,

הערך עוד יירד ויירד ויירד.. לעלות, הוא לא יעלה ,אם כבר הוא ייעצר לזמן מה...

ואז שוב יירד.

ובעיות אמינות , חשמל בעיקר.

פורסם
onimrod כתב:

מסכים איתך, אבל נראה לי שה"אמין" לא במקומו במקרה הזה...

דווקא לי נראה שהאמין הוא כן במקום.

בכל מקרה עדיף STI...:wink:

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...