Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OBD II - דיאגנוסטיקה בבית !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער שאני נשמע כמו מפגר , אבל יש לי פגו 205 שנת 98 , בגרוטאה הזו יש מחשב ???

ואם כן איזה כבל אני צריך להזמין בשביל הגרוטאה ???

פורסם

אם יש לך רכב עם מנוע הזרקה, יש לך מחשב. (יש בודדים שאין)מדברים פה לחיבור דרך odb II

כך שאתה צריך לבדוק אם המחשב הוא odb II ויש לך שקע כזו

Omnia mea mecum porto

פורסם
אם יש לך רכב עם מנוע הזרקה, יש לך מחשב. (יש בודדים שאין)מדברים פה לחיבור דרך odb II

כך שאתה צריך לבדוק אם המחשב הוא odb II ויש לך שקע כזו

לא מדוייק: ללנטרה 1996 יש קונקטור OBD II אבל המכשיר שלי לא מזהה (הוא כן עובד עם פוקוס, מאזדה וטויוטה).
פורסם

אם מה אפשר להתחבר למזדה 323 שנת 93?

מדובר ברכב עם הזרקה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

קצת סדר חברים

קודם כל צר לי לאכזב אתכם אבל רוב הפיגו-סיטרואן מתחת לשנת 2000 הם בפרוש לא OBD-II במיוחד לא דגמי הדיזל, למכוניות אלו יש מכונת סריקה יעודית , והיא היחידה שמסוגלת לקרוא אותם או לבצע בהם פעולות , התוכנה של סיטרואן היא LEXIA , ושל פיגו זה DIAG2000, לעומת זאת בפולקסוואגן , מרצדס, וגרמניות אחרות כמו שצינו פה קודמיי יש VAG-COM שעובדת נהדר על פולקסוואגן, סקודה, ואודי, וגם סיאט בחלק מהמקרים , יש גם תוכנה למרצדס ו BMW שעובדת נהדר גם היא.

בעלי הצרפתיות , לאחר מספר נסיונות ורכישות שונות הגעתי למסקנה - הכלי היחידי שבאמת עובד על פיגו סיטרואן מתחת לשנת 2000 זה ה DIAG2000 ו ה LEXIA , שתיהם נמצאות במוסך הקרוב לביתכם.

פיגו סיטרואן מעל שנת 2001 הם EOBD (התקן האירופאי) ועובדים לא רע עם OBD-II (רק קריאות תקלות) , לדוגמא - בד"כ ניתן לקרוא מד מהירות או מד סל"ד דרך OBD-II , בפיגו סיטרואן זה לא ניתן ומקבלים החזר של 00

פורסם
מאפה אפשר להשיג את הקונקטור?

יש למשהוא שירטוט חשמלי של מעגל התאום?

ניתן להזמין דרך האינטרנט,

אני ו 20VT הזמנו לפני שנה בערך וזה לא עלה יותר מדי כסף.

משהו כמו 10 דולר כולל משלוח לכל אחד בשביל הקונקטור בלבד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אתה כבר עובד עם הכבל והVAG COM ?

כי אני כבר עובד עם זה ומוציא קריאות תקלה אבל...הבנתי שיש עוד המון אופציות כמו לדעת את הפרמטרים המדוייקים כמו לדוגמא ש20VT ראה מה עוצמת השידור של הלמדה איך נכנסים לזה ידוע לך ?

פורסם
קצת סדר חברים

קודם כל צר לי לאכזב אתכם אבל רוב הפיגו-סיטרואן מתחת לשנת 2000 הם בפרוש לא OBD-II במיוחד לא דגמי הדיזל, למכוניות אלו יש מכונת סריקה יעודית , והיא היחידה שמסוגלת לקרוא אותם או לבצע בהם פעולות , התוכנה של סיטרואן היא LEXIA , ושל פיגו זה DIAG2000, לעומת זאת בפולקסוואגן , מרצדס, וגרמניות אחרות כמו שצינו פה קודמיי יש VAG-COM שעובדת נהדר על פולקסוואגן, סקודה, ואודי, וגם סיאט בחלק מהמקרים , יש גם תוכנה למרצדס ו BMW שעובדת נהדר גם היא.

בעלי הצרפתיות , לאחר מספר נסיונות ורכישות שונות הגעתי למסקנה - הכלי היחידי שבאמת עובד על פיגו סיטרואן מתחת לשנת 2000 זה ה DIAG2000 ו ה LEXIA , שתיהם נמצאות במוסך הקרוב לביתכם.

פיגו סיטרואן מעל שנת 2001 הם EOBD (התקן האירופאי) ועובדים לא רע עם OBD-II (רק קריאות תקלות) , לדוגמא - בד"כ ניתן לקרוא מד מהירות או מד סל"ד דרך OBD-II , בפיגו סיטרואן זה לא ניתן ומקבלים החזר של 00

מה עם מאזדה? הונדה? מיצובישי?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לחלק מהם יש תקינה.

תבדקו ב

www.scantool.net כנסו לפורום שם , ותחפשו את הרכב שלכם, חפשו אחרים שאומרים כי הערכה פועלת אצלם ברכב, שימו לב למנוע ולשנתון, זה קובע. למשל - באירופה משנת 2000 רכבי בנזין הם OBD-II , אבל דיזל רק משנת 2003 , בארה"ב כל הטראקים והאלה של פורד משנת 2000 בדיזל הם OBD-II וכל הבנזין משנת 96 (במיוחד הונדות) הם OBD-II .

חשוב!!!!!! אל תחפשו ברשימת הרכבים המאושרים , זה שהרכב מופיע לא אומר שהוא נתמך!

פורסם
אייל אתה כבר עובד עם הכבל והVAG COM ?

כי אני כבר עובד עם זה ומוציא קריאות תקלה אבל...הבנתי שיש עוד המון אופציות כמו לדעת את הפרמטרים המדוייקים כמו לדוגמא ש20VT ראה מה עוצמת השידור של הלמדה איך נכנסים לזה ידוע לך ?

עוד לא עובד עם זה.

האמת שכל עוד אין תקלה (חמסה), אני מתעצל לסיים את הפרוייקט הזה :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...